Φορητό DVD player διπλής οθόνης

  Φορητό DVD player διπλής οθόνης

  Ταινίες και παιχνίδια καθ' οδόν

  Δείτε ταινίες και παίξτε παιχνίδια μέσα στο αυτοκίνητό σας! Η Philips PD7032 διαθέτει δύο οθόνες TFT LCD 7"/18 εκ. που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ταινίες DVD/DivX®, μουσική και φωτογραφίες. Με 2 χειριστήρια gaming, η διασκέδαση διπλασιάζεται. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ταινίες και παιχνίδια καθ' οδόν

με δύο οθόνες widescreen LCD

 • Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό αυτοκινήτου και λουράκια στήριξης

  Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό αυτοκινήτου και λουράκια στήριξης

  Συνοδεύεται από πρακτικά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο για μεγαλύτερη απόλαυση εν κινήσει. Με το τροφοδοτικό αυτοκινήτου μπορείτε να φορτίζετε το φορητό σας DVD player χρησιμοποιώντας τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ενώ το λουράκι στήριξης σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη συσκευή στο στήριγμα κεφαλής του αυτοκινήτου σας για προβολή στους επιβάτες. Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να τοποθετήσετε τη φορητή σας συσκευή.

 • Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή των φωτογραφιών JPEG που έχετε αποθηκεύσει στο δίσκο σας. Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές με φίλους και οικογένεια όποτε το θελήσετε!

 • Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Το φορητό DVD player της Philips είναι συμβατό με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Το DVD player μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, και CD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους εγγράψιμων δίσκων.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών για καλύτερη προσωπική μουσική απόλαυση

  Συνδέστε τα ακουστικά σας σε αυτό το ραδιόφωνο Philips για μια πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης, όποια στιγμή θέλετε. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή υπέροχη μουσική χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους, απλώς συνδέοντας τα ακουστικά σας στη συσκευή.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Με την υποστήριξη DivX®, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και ταινίες κωδικοποίησης DivX από το Internet, καθώς και χολιγουντιανές ταινίες που αγοράζετε. Το φορμά DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης MPEG-4 που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και βίντεο κλιπ σε μέσα, όπως εγγράψιμους δίσκους CD-R/RW και DVD, αποθηκευτικά μέσα USB και άλλες κάρτες μνήμης και να τα αναπαράγετε στη δική σας συσκευή DivX Certified® της Philips.

 • Πλήρης επαναφορά σε περίπτωση διακοπής

  Η συσκευή αναπαραγωγής DVD-βίντεο θυμάται σε ποιο σημείο σταματήσατε την προβολή όταν απενεργοποιήσατε τη συσκευή ή όταν διακόπηκε η παροχή ρεύματος. Εάν στο μεταξύ δεν τοποθετήσατε άλλο δίσκο, η συσκευή θα συνεχίσει την αναπαραγωγή από εκεί που σταματήσατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ξανά τον ίδιο δίσκο... και η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη!

 • Περιλαμβάνεται μετασχηματιστής AC/DC

  Το φορητό αυτό DVD player διατίθεται με τροφοδοτικό AC/DC. Συνδέστε το τροφοδοτικό σε οποιαδήποτε επιτοίχια πρίζα και μπορείτε να φορτίσετε αμέσως τη συσκευή σας.

 • CD με παιχνίδια που προσφέρονται για διασκέδαση στο λεπτό

  Αυτή η συσκευή συνοδεύεται από ένα έξτρα CD με παιχνίδια για περισσότερη διασκέδαση. Τοποθετήστε απλώς το CD με τα παιχνίδια στη μονάδα του δίσκου και απολαύστε τα καθ' οδόν.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι ονομασίες DivX, DivX Certified και τα σχετιζόµενα µε αυτές λογότυπα αποτελούν εµπορικά σήµατα της DivXNetworks, Inc. και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: