Φορητό DVD player διπλής οθόνης

  DVD playback

  Φορητό DVD player διπλής οθόνης

  Απολαύστε τις ταινίες εν κινήσει

  Αναπαράγετε τις ταινίες και τη μουσική σας στο αυτοκίνητο! Το PD7022 της Philips με δύο οθόνες TFT LCD 7"/18 εκ. σάς επιτρέπει να παραδοθείτε στην απόλαυση ταινιών DVD/DivX®, μουσικής και φωτογραφιών εν κινήσει. Εύκολη εγκατάσταση και τοποθέτηση για απόλαυση μέσα στο αυτοκίνητο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε τις ταινίες εν κινήσει

με δύο οθόνες widescreen LCD

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") σε φορμά ευρείας οθόνης 16:9

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") σε φορμά ευρείας οθόνης 16:9

  Η έγχρωμη οθόνη LCD ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό αυτοκινήτου και λουράκια στήριξης

  Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό αυτοκινήτου και λουράκια στήριξης

  Συνοδεύεται από πρακτικά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο για μεγαλύτερη απόλαυση εν κινήσει. Με το τροφοδοτικό αυτοκινήτου μπορείτε να φορτίζετε το φορητό σας DVD player χρησιμοποιώντας τον αναπτήρα του αυτοκινήτου ενώ το λουράκι στήριξης σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τη συσκευή στο στήριγμα κεφαλής του αυτοκινήτου σας για προβολή στους επιβάτες. Δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο να τοποθετήσετε τη φορητή σας συσκευή.

 • Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή των φωτογραφιών JPEG που έχετε αποθηκεύσει στο δίσκο σας. Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές με φίλους και οικογένεια όποτε το θελήσετε!

 • Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Το φορητό DVD player της Philips είναι συμβατό με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Το DVD player μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, και CD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους εγγράψιμων δίσκων.

 • Επεκτείνετε την απόλαυση ταινιών με διπλή οθόνη TFT LCD

  Επεκτείνετε την απόλαυση ταινιών με διπλή οθόνη TFT LCD

  Οι δύο οθόνες σας επιτρέπουν να προβάλετε τα ίδια βίντεο ή εικόνες από τα φορητά DVD player. Απλά συνδέστε και αναρτήστε τις οθόνες στα στηρίγματα κεφαλής του αυτοκινήτου. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε αγαπημένες ταινίες DVD και φωτογραφίες JPEG με την οικογένεια και τους φίλους στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου εύκολα και άνετα.

 • Υποδοχή στερεοφωνικών ακουστικών για καλύτερη προσωπική μουσική απόλαυση

  Συνδέστε τα ακουστικά σας σε αυτό το ραδιόφωνο Philips για μια πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης, όποια στιγμή θέλετε. Μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία ή υπέροχη μουσική χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους, απλώς συνδέοντας τα ακουστικά σας στη συσκευή.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Με την υποστήριξη DivX®, μπορείτε να απολαύσετε βίντεο και ταινίες κωδικοποίησης DivX από το Internet, καθώς και χολιγουντιανές ταινίες που αγοράζετε. Το φορμά DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης MPEG-4 που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και βίντεο κλιπ σε μέσα, όπως εγγράψιμους δίσκους CD-R/RW και DVD, αποθηκευτικά μέσα USB και άλλες κάρτες μνήμης και να τα αναπαράγετε στη δική σας συσκευή DivX Certified® της Philips.

 • Πλήρης επαναφορά σε περίπτωση διακοπής

  Η συσκευή αναπαραγωγής DVD-βίντεο θυμάται σε ποιο σημείο σταματήσατε την προβολή όταν απενεργοποιήσατε τη συσκευή ή όταν διακόπηκε η παροχή ρεύματος. Εάν στο μεταξύ δεν τοποθετήσατε άλλο δίσκο, η συσκευή θα συνεχίσει την αναπαραγωγή από εκεί που σταματήσατε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ξανά τον ίδιο δίσκο... και η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη!

 • Περιλαμβάνεται μετασχηματιστής AC/DC

  Το φορητό αυτό DVD player διατίθεται με τροφοδοτικό AC/DC. Συνδέστε το τροφοδοτικό σε οποιαδήποτε επιτοίχια πρίζα και μπορείτε να φορτίσετε αμέσως τη συσκευή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι ονομασίες DivX, DivX Certified και τα σχετιζόµενα µε αυτές λογότυπα αποτελούν εµπορικά σήµατα της DivXNetworks, Inc. και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: