Ηχεία πολυμέσων 2.0

  Ηχεία πολυμέσων 2.0

  Εξαιρετική ποιότητα ήχου

  Ο πιο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε μια αυθεντική στερεοφωνική εμπειρία στη μουσική σας, στο Internet και σε εφαρμογές PC πολυμέσων είναι με το σύστημα ηχείων MMS221 χάρη στην κορυφαία στην κατηγορία του απόδοση μπάσων.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εξαιρετική ποιότητα ήχου

Αυθεντικός ήχος για απόλαυση πολυμέσων

 • Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων, για πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων, για πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Το Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων παράγει πλούσια εμπειρία μπάσων από ένα σύστημα ηχείων μικρού μεγέθους. Διαφέρει από τα συμβατικά συστήματα ηχείων καθώς διαθέτει πρόσθετο αγωγό μπάσων, ακουστικά στοιχισμένο με το γούφερ, για βελτίωση της απόσβεσης των χαμηλών συχνοτήτων του συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι πιο πλούσια μπάσα και λιγότερη παραμόρφωση. Το σύστημα λειτουργεί συντονίζοντας τη μάζα αέρα στον αγωγό μπάσων, ώστε να πάλλεται όπως ένα συμβατικό γούφερ. Σε συνδυασμό με την απόκριση του γούφερ, το σύστημα παρατείνει το σύνολο των ήχων χαμηλής συχνότητας για τη δημιουργία μιας νέας διάστασης πλούσιων μπάσων.

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων για βαθύ και πλούσιο ήχο

  Η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μεγιστοποιεί την μουσική απόλαυση, δίνοντας έμφαση στα μπάσα της μουσικής σε οποιοδήποτε επίπεδο έντασης - χαμηλό ή υψηλό – με το πάτημα ενός κουμπιού! Οι τελικές συχνότητες μπάσων συνήθως χάνονται όταν η ένταση είναι σε χαμηλό επίπεδο. Για να μη συμβαίνει αυτό, η Δυναμική ενίσχυση μπάσων μπορεί να εναλλαχθεί για ενίσχυση του επιπέδου των μπάσων, ώστε να απολαμβάνετε σταθερό ήχο ακόμα και όταν χαμηλώνετε την ένταση.

 • Υποδοχές σύνδεσης με χρωματική κωδικοποίηση και ετικέτες για εύκολη αναγνώριση

  Υποδοχές σύνδεσης με χρωματική κωδικοποίηση και ετικέτες για εύκολη αναγνώριση

  Τα καλώδια με χρωματική κωδικοποίηση, η σαφής σήμανση και η εύληπτη τεκμηρίωση επιτρέπουν την εγκατάσταση σε λίγα μόνο λεπτά

 • Απολαύστε ήχο PC με την ποιότητα ενός οικιακού ηχοσυστήματος

  Η Philips χρησιμοποιεί τα περισσότερα από 75 χρόνια εμπειρίας της στην εξέλιξη του ήχου προκειμένου να δημιουργήσει προϊόντα ήχου PC ίδιας απόδοσης όπως και τα βραβευμένα οικιακά ηχοσυστήματα που προσφέρουμε.

 • 75 χρόνια εμπειρίας στον ήχο

  Η Philips εφηύρε το CD, ηγείτο της ομάδας σύνταξης της τεκμηρίωσης ήχου USB και έχει κατασκευάσει εκατομμύρια ηχοσυστήματα, συσκευές οικιακού κινηματογράφου και τηλεοράσεις εδώ και πολλές δεκαετίες. Δεδομένης της θέσης της ως ηγέτη στην καινοτομία ήχου, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Philips όσον αφορά την κατασκευή ηχοσυστημάτων PC ύψιστης ποιότητας.

 • Συμβατότητα με πηγές ήχου μουσικής, παιχνιδιών, ταινιών και internet

  Είναι δυνατή η αναπαραγωγή όλων των πηγών ήχου μουσικής, παιχνιδιών, ταινιών και internet. Έτσι ό,τι και εάν επιθυμείτε να ακούσετε, εμείς σας προσφέρουμε πιο αυθεντικές εμπειρίες πολυμέσων.

 • Εύκολη σύνδεση με επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή

  Δυνατότητα σύνδεσης σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή

 • Η μαγνητική θωράκιση εξαλείφει την παραμόρφωση οθόνης στον υπολογιστή

  Οι ισχυροί μαγνήτες στους οδηγούς ηχείων διαθέτουν μαγνητική θωράκιση με αποτέλεσμα να εξαλείφουν το ενδεχόμενο παραμόρφωσης εικόνας ή βλάβης όταν τοποθετούνται κοντά στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: