Συσκευή πολυμέσων HD

  USB Hi-Speed 2011

  Συσκευή πολυμέσων HD

  Απολαύστε Netflix και YouTube στην τηλεόρασή σας

  Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ταινίες στην τηλεόρασή σας. Η HMP2000 διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες Netflix και YouTube, προσφέροντας μια σχεδόν ανεξάντλητη λίστα βίντεο και ταινιών on-demand. Μοναδικές κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές επιτυχίες, στη διάθεσή σας στο λεπτό! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε Netflix και YouTube στην τηλεόρασή σας

 • Ψηφιακή έξοδος HDMI για εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο

  Ψηφιακή έξοδος HDMI για εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο

  HDMI είναι τα αρχικά για High Definition Multimedia Interface, μια άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο. Εξαλείφοντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα, παρέχει άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς θόρυβο. Είναι πλήρως συμβατό με DVI.

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • Δείτε φωτογραφίες σε διάφορα φορμά

  Δείτε φωτογραφίες σε διάφορα φορμά

  Δείτε και απολαύστε τις φωτογραφίες σας σε μια ευρεία γκάμα φορμά, συμπεριλαμβανομένων των JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP και HD JPEG, απευθείας στην ευρεία οθόνη της τηλεόρασής σας! Μετατρέψτε το καθιστικό σας σε έκθεση φωτογραφίας και μοιραστείτε υπέροχες αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένειά σας.

 • Παρακολουθήστε βίντεο YouTube απευθείας στη μεγάλη οθόνη σας*

  Παρακολουθήστε βίντεο YouTube απευθείας στη μεγάλη οθόνη σας*

  Δείτε βίντεο από το YouTube στην τηλεόρασή σας. Απολαύστε την τεράστια συλλογή online βίντεο σε μεγαλύτερη οθόνη, χωρίς καν να θέσετε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το Blu-ray player ή το σύστημα Home cinema είναι συνδεδεμένο στο Internet, είτε ασύρματα* είτε ενσύρματα, και καθίστε αναπαυτικά για να απολαύσετε τα καλύτερα βίντεο του YouTube.

 • Netflix-Μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών μέσω Διαδικτύου

  Netflix-Μετάδοση τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών μέσω Διαδικτύου

  Παρακολουθήστε στο λεπτό τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες όσο συχνά θέλετε, στην τηλεόρασή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο Διαδίκτυο (Wi-Fi ή Ethernet) και ένα πακέτο συνδρομής στο Netflix που περιλαμβάνει μετάδοση δεδομένων* και είστε πανέτοιμοι για υπέροχη, απολαυστική ψυχαγωγία.

 • Αναπαραγωγή βίντεο σε πολλαπλά φορμά

  Μπορείτε να αναπαράγετε και να απολαμβάνετε μια εκτενή γκάμα φορμά βίντεο, από φορμά υψηλής ευκρίνειας, όπως MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V, χωρίς να πρέπει να μετατρέψετε αρχεία. Απλώς πατήστε το Play και παρακολουθήστε οποιοδήποτε βίντεο ή ταινία σε κορυφαία κινηματογραφική ποιότητα, με ολοζώντανο ήχο Surround.

 • Ενσωματωμένες υπηρεσίες Internet

  Απλώς συνδέσετε τη συσκευή πολυμέσων Philips στο οικιακό σας δίκτυο και απολαύστε μια εκπληκτική ποικιλία διαδικτυακών υπηρεσιών - όποτε θέλετε! Προσπελάστε οποιοδήποτε περιεχόμενο μεταδίδεται από το οικιακό σας δίκτυο ή περιηγηθείτε σε ένα απέραντο σύμπαν διαδικτυακών τοποθεσιών*, όπως το Facebook, το Youtube, το Picasa και το Acuweathers. * Οι υποστηριζόμενες διαδικτυακές τοποθεσίες μπορούν να τροποποιούνται κατά καιρούς.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi, για να απολαμβάνετε ασύρματα τα συνδεδεμένα πολυμέσα

  Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi, απλώς συνδέοντας τη συσκευή αναπαραγωγής σας απευθείας στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi, μπορείτε να συνδέεστε εύκολα στο Διαδίκτυο, χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε ενσωματωμένες υπηρεσίες infotainment, όπως βίντεο, μουσική, ειδήσεις, μετεωρολογικές προβλέψεις, φωτογραφίες και πολλά ακόμη!

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Απαιτείται συνδρομή Netflix με δυνατότητα απεριόριστης μετάδοσης δεδομένων.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: