Micro jukebox

  Η μουσική μου, ο τρόπος μου

  Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική MP3 ή WMA με το εύχρηστο GoGear Micro Jukebox HDD084. Είναι αρκετά μικρό ώστε να το κρύψετε πίσω από μια πιστωτική κάρτα! Βρείτε τη μουσική σας γρήγορα με πλοήγηση SuperScroll και πραγματοποιήστε εύκολα φωνητικές εγγραφές. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η μουσική μου, ο τρόπος μου

Εύκολη απόλαυση jukebox εν κινήσει

 • Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στο GoGear player. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Φωνητικές εγγραφές για να κρατάτε σημειώσεις ή να να εγγράφετε οτιδήποτε, οποτεδήποτε

  Η εγγραφή φωνής μετατρέπει το GoGear player που διαθέτετε σε μια εύχρηστη συσκευή υπαγόρευσης. Εκτός από την αναπαραγωγή μουσικής και την ακρόαση ραδιοφώνου, μπορείτε επίσης να εγγράψετε σημειώσεις ή υπενθυμίσεις για το σχολείο ή την εργασία, λίστες αγορών και αριθμούς τηλεφώνου – ακόμη και στίχους τραγουδιών. Πατώντας το κουμπί εγγραφής και μιλώντας στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα φωνητικά μηνύματα συμπιέζονται και αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη εσωτερική μνήμη ή στην εξωτερική κάρτα μνήμης. Η εγγραφή φωνής εξασφαλίζει στη συσκευή σας τη δυνατότητα να εγγράφει οτιδήποτε και οπουδήποτε!

 • Μικρό και φοριέται - ζυγίζει μόνο 45 γραμμάρια

  Μικρό και φοριέται - ζυγίζει μόνο 45 γραμμάρια
 • Πλοήγηση SuperScroll™ για απλή και γρήγορη εύρεση τραγουδιών

  Τα πλήκτρα διπλής ενέργειας επιτρέπουν τον εύκολο έλεγχο της ταχύτητας όταν πραγματοποιείτε κύλιση σε μεγάλες βιβλιοθήκες. Μπορείτε είτε να μετακινηθείτε μέσα στη λίστα αναπαραγωγής ένα-ένα τραγούδι, είτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένα τα πλήκτρα για να πραγματοποιήσετε ταχεία κύλιση με SuperScroll™ στο κομμάτι που επιθυμείτε.

 • Το SuperPlay™ παρέχει εύκολη αναπαραγωγή jukebox με ένα πάτημα

  Το SuperPlay™ σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τη μουσική σας παντού χωρίς να χρειάζεται να επιλέγετε λίστες αναπαραγωγής ή ξεχωριστά κομμάτια. Μπορείτε να ακούσετε όλη τη μουσική σας αφού την έχετε κατηγοριοποιήσει σε βιβλιοθήκες ανάλογα με τον καλλιτέχνη ή το άλμπουμ, για παράδειγμα, επισημαίνοντας απλά την ανάλογη κατηγορία και πατώντας το πλήκτρο αναπαραγωγής. Το jukebox θα πραγματοποιήσει αναπαραγωγή όλης της μουσικής ανάλογα με την ταξινόμηση στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε το SuperPlay™ με τις λειτουργίες τυχαίας αναπαραγωγής και επανάληψης, και να ενισχύσετε τη μουσική σας απόλαυση.

 • Δυνατότητα αναβάθμισης υλικολογισμικού

  Παραμείνετε ενημερωμένοι με τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις υλικολογισμικού από τη Philips, η οποία σας παρέχει συνεχώς δυνατότητα βελτίωσης της εμπειρίας σας με τα προϊόντα Philips μέσω νέων λειτουργιών, χαρακτηριστικών και φορμά μέσων. Η ιστοσελίδα ηλεκτρονικής υποστήριξης της Philips παρέχει αυτόματες και έγκαιρες ενημερώσεις μέσω email. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε εύκολα να βρείτε και να πραγματοποιήσετε λήψη νέων εκδόσεων υλικολογισμικού έτσι ώστε να ενημερώσετε το προϊόν σας με νέες λειτουργίες και φορμά μέσων. Πραγματοποιήστε λήψη των πιο πρόσφατων αναβαθμίσεων από τη διεύθυνση www.philips.com/support και αναβαθμίστε το υλικολογισμικό της συσκευής σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • 1GB = 1 δισεκατομμύριο byte, η διαθέσιμη χωρητικότητα αποθήκευσης θα είναι μικρότερη.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η χωρητικότητα αποθήκευσης βασίζεται σε διάρκεια 4 λεπτών ανά τραγούδι και κωδικοποίηση WMA 64 kbps ή MP3 128 kbps.
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Η πραγματική ταχύτητα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρει με βάση το λειτουργικό σας σύστημα και τη διαμόρφωση λογισμικού.
 • Η λειτουργία ραδιοφώνου FM είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες εκδόσεις ανάλογα με την περιοχή. Η λειτουργία ραδιοφώνου FM δεν διατίθεται στην ευρωπαϊκή έκδοση.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: