Φορητό MP3-CD Player

  Φορητό MP3-CD Player

  Λεπτό MP3-CD Player

  Ζήστε την ενέργεια της πόλης με τα MP3-CD player eXp3461. Απολαύστε έως 45 ώρες αδιάκοπης αναπαραγωγής μουσικής MP3 και WMA, και προβάλετε πληροφορίες καλλιτέχνη και τραγουδιού μέσω του τηλεχειριστηρίου LCD για μέγιστη απόλαυση μουσικής.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Λεπτό MP3-CD Player

με τηλεχειριστήριο LCD που φοριέται

 • Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή MP3 και WMA

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στο GoGear player. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Magic ESP™ 200 δευτερολέπτων

  Magic ESP™ 200 δευτερολέπτων

  Το Magic Electronic Skip Protection™ (ηλεκτρονική προστασία κατά της αναπήδησης) είναι μια πρακτική λειτουργία που εξασφαλίζει μουσική χωρίς αναπηδήσεις, ακόμα και όταν το MP3-CD player ταλαιπωρείται ενώ εσείς κάνετε τζόκινγκ ή περπατάτε. Οι συσκευές με Magic Electronic Skip Protection™ διαθέτουν έξυπνη ηλεκτρονική προσωρινή μνήμη που μπορεί να αποθηκεύσει διαφορετικά ψηφιακά φορμά, όπως MP3, WMA και CDDA. Η προσωρινή μνήμη προσαρμόζει αυτόματα τα περιεχόμενά της και τις ταχύτητες περιστροφής λέιζερ εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη ακρόαση μουσικής.

 • Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων για βελτιωμένα μπάσα σε οποιαδήποτε ένταση

  Η δυναμική ενίσχυση μπάσων είναι μια έξυπνη λειτουργία μπάσων που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ενίσχυση των μπάσων σε υψηλή ένταση χωρίς παραμόρφωση του ήχου και σε χαμηλή ένταση χωρίς συμβιβασμούς στις τελικές συχνότητες μπάσων. Τεχνολογικά εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχουν τα επίπεδα έντασης και μπάσων, και εκτελούν ακριβή βαθμονόμηση προκειμένου να αποτρέψουν την παραμόρφωση του ήχου και να παράγουν βελτιωμένο ήχο μπάσων. Η ψηφιακή δυναμική ενίσχυση μπάσων εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση μπάσων, ανεξάρτητα από το εκάστοτε επιλεγμένο επίπεδο έντασης.

 • Αναπαραγωγή δίσκων CD, CD-R και CD-RW

  Η Philips είναι γνωστό ότι κατασκευάζει προϊόντα, τα οποία είναι συμβατά με πολλούς δίσκους που είναι διαθέσιμοι στην αγορά. Το ηχοσύστημα σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε μουσική από CD,CD-R και CD-RW. Ένα μόνο CD μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10 ώρες μουσικής. Συσκευή συμβατή με CD-RW σημαίνει ότι το ηχοσύστημα μπορεί να αναπαράγει και εγγράψιμους δίσκους CD-Recordable (CD-R) και επανεγγράψιμους δίσκους CD-Rewritable (CD-RW). Οι δίσκοι CD-R μπορούν να εγγραφούν μόνο μία φορά και να αναπαραχθούν σε οποιοδήποτε CD player, ενώ οι δίσκοι CD-RW μπορούν να εγγραφούν πολλές φορές και να αναπαραχθούν μόνο σε συμβατά CD player.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η ονομασία Windows Media και το λογότυπο των Windows είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.
 • Βάσει κωδικοποίησης WMA 64 kbps.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: