Fidelio

Philips Fidelio

Ασύρματα ηχεία SoundSphere

  Philips Fidelio

  Ασύρματα ηχεία SoundSphere

  Ζήστε τα συναισθήματα της ζωντανής συναυλίας

  Δώστε ζωή στη μουσική σας, με το βαθύ και φυσικό ήχο που σας προσφέρουν οι ακουστικές τεχνολογίες SoundSphere. Εξοπλισμένα με AirPlay, τα κομψά ασύρματα ηχεία DS9860W της Philips σάς δίνουν τη δυνατότητα να μεταδίδετε τραγούδια από iPod, iPhone, iPad και iTunes. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ζήστε τα συναισθήματα της ζωντανής συναυλίας

με αυτό το φορητό ηχοσύστημα

 • SoundSphere για φυσική, βαθύτερη και ευρύτερη ενίσχυση ήχου

  SoundSphere για φυσική, βαθύτερη και ευρύτερη ενίσχυση ήχου

  Απολαύστε τη μεγαλοπρέπεια και την ενέργεια της μουσικής, καθώς το SoundSphere σάς παρέχει κάθε νότα όπως προοριζόταν από τον καλλιτέχνη να ακούγεται. Καθώς παρέχει καθαρό και φυσικό ήχο, το SoundSphere δημιουργεί βαθύτερη και ευρύτερη ενίσχυση ήχου. Το αποτέλεσμα είναι ρεαλιστικός ήχος που θα σας κάνει να πιστέψετε ότι οι καλλιτέχνες βρίσκονται μπροστά σας. Κάθε ηχείο SoundSphere διαθέτει ένα τουίτερ που κρέμεται πάνω από αυτό. Το τουίτερ μπορεί να εκπέμπει τον ήχο πιο καθαρά και προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο σχεδιασμός ακριβείας crossover ήχου και η προσεκτική τοποθέτηση του γούφερ με τρόπο ώστε να περιβάλλει το τουίτερ διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των παρεμβολών και ακόμη φυσικότερο ήχο.

 • Το FullSound ενισχύει τις ηχητικές λεπτομέρειες και προσφέρει πλούσιο, ισχυρό ήχο

  Το FullSound ενισχύει τις ηχητικές λεπτομέρειες και προσφέρει πλούσιο, ισχυρό ήχο

  Το FullSound, αποκλειστικότητα της Philips, χρησιμοποιεί τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας σήματος τελευταίας γενιάς, για πιστή ενίσχυση της μουσικής. Αναλύει και βελτιώνει δυναμικά το μουσικό περιεχόμενο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ιδιαίτερα λεπτομερή και ζεστό ήχο.

 • SoundCurve για εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου

  SoundCurve για εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου

  Το προσεκτικά σχεδιασμένο πίσω κάλυμμα αυτού του ηχείου Philips δημιουργεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική ακουστική δομή για αναπαραγωγή ήχου. Η καθαρές γραμμές του ενισχύουν την αντοχή του περιβλήματος του ηχείου, μειώνοντας δραστικά την εσωτερική αντήχηση και εξαλείφοντας τις δονήσεις και την παραμόρφωση του ήχου. Απολαμβάνετε αξεπέραστο, κρυστάλλινο ήχο από ηχεία εντυπωσιακής εμφάνισης.

 • Σχεδίαση ανάκλασης μπάσων για βαθιά, ισχυρή αναπαραγωγή μπάσων

  Σχεδίαση ανάκλασης μπάσων για βαθιά, ισχυρή αναπαραγωγή μπάσων

  Το ακουστικό φορτίο ανάκλασης μπάσων χρησιμοποιεί έναν οδηγό μπάσων που είναι συντονισμένος στην ακουστική ένταση του ηχείου, ώστε να είναι δυνατή η αναπαραγωγή έντονων μπάσων από μια μικρή συσκευή. Ο προσεκτικά σχεδιασμένος οδηγός μπάσων διευκολύνει τη ροή του αέρα και επιτρέπει την απόδοση βαθιών και ισχυρών μπάσων, ακόμα και σε υψηλή ένταση ήχου, ενώ περιορίζει τις αναταράξεις του αέρα που ενδέχεται να προκαλέσουν παραμόρφωση.

 • Ηχείο με χειροποίητο ξύλινο περίβλημα, για ήχο υψηλής πιστότητας

  Ηχείο με χειροποίητο ξύλινο περίβλημα, για ήχο υψηλής πιστότητας

  Το ξύλο χρησιμοποιούταν ανέκαθεν για την κατασκευή των καλύτερων μουσικών οργάνων. Οι φυσικές ακουστικές του ιδιότητες εξακολουθούν να το καθιστούν το ιδανικό υλικό για την κατασκευή μουσικών οργάνων και εξοπλισμού ήχου κορυφαίας ποιότητας. Αυτή το ηχείο δεν είναι απλώς μια χειροποίητη κατασκευή από ξύλο, αλλά ενσωματώνει και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές κάμψης του ξύλου, για τη δημιουργία των ιδανικών καμπυλών για το περίβλημα. Οι ακριβέστατα υπολογισμένες καμπύλες μειώνουν τη δόνηση και εξαλείφουν την παραμόρφωση του ήχου, εξασφαλίζοντας την παροχή φυσικού, άκρως ρεαλιστικού ήχου.

 • Μεταφέρετε μουσική με την ασύρματη τεχνολογία AirPlay

  Μεταφέρετε μουσική με την ασύρματη τεχνολογία AirPlay

  Η τεχνολογία AirPlay σας επιτρέπει να μεταφέρετε ολόκληρη τη μουσική συλλογή iTunes σας στις βάσεις σύνδεσης Fidelio. Μεταφέρει ασύρματα μουσική από το πρόγραμμα iTunes στον υπολογιστή σας, το iPhone, το iPad ή το iPod Touch σας - σε οποιοδήποτε ηχείο του σπιτιού, εφόσον αυτό υποστηρίζει τεχνολογία AirPlay. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να βεβαιωθείτε ότι τα ηχεία σας είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο Wi-Fi. Η τεχνολογία AirPlay σάς επιτρέπει επίσης ταυτόχρονη αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε ηχείο κάθε δωματίου. Γεμίστε κάθε χώρο του σπιτιού σας με τους αγαπημένους σας ήχους!

 • Εφαρμογή SoundStudio για απόλυτο έλεγχο των ρυθμίσεων ήχου

  Εφαρμογή SoundStudio για απόλυτο έλεγχο των ρυθμίσεων ήχου

  Απολαύστε τη μουσική όπως σας αρέσει. Με το SoundStudio, παίρνετε κυριολεκτικά τον έλεγχο της μουσικής στα χέρια σας, καθώς σας επιτρέπει να προσαρμόσετε οποιαδήποτε ρύθμιση ήχου με πανέξυπνα και απλά στοιχεία ελέγχου μέσω του iPhone σας. Τώρα, μπορείτε να "κόβετε και να ράβετε" την ηχητική εμπειρία στα μέτρα σας και να δώσετε στα αγαπημένα σας τραγούδια μια νέα διάσταση. Ακόμα, το SoundStudio σάς δίνει τη δυνατότητα να διευρύνετε τους μουσικούς σας ορίζοντες ακόμα περισσότερο, ακούγοντας χιλιάδες διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από ολόκληρο τον κόσμο.

 • Συνολική ισχύς εξόδου 2x50W RMS

  Συνολική ισχύς εξόδου 2x50W RMS

  H τιμή RMS αναφέρεται στη μέση τετραγωνική τιμή, η οποία αποτελεί τυπικό μέγεθος μέτρησης της ηχητικής ισχύος ή, ακόμα καλύτερα, της ηλεκτρικής ισχύος που μεταφέρεται από έναν ενισχυτή ήχου σε ένα ηχείο και μετριέται σε watt. Η ποσότητα ηλεκτρικής ισχύος που αποδίδεται στο ηχείο και η ευαισθησία αυτού καθορίζει την παραγόμενη ηχητική ισχύ. Ουσιαστικά, οι ενισχυτές περιορίζονται από την ηλεκτρική ενέργεια που μπορούν να πολλαπλασιάσουν και τα ηχεία από την ηλεκτρική ενέργεια που μπορούν να μετατρέψουν σε ηχητική ενέργεια, χωρίς να παραμορφώνεται το ηχητικό σήμα. Όσο περισσότερα τα watt, τόσο καλύτερη η ηχητική ισχύς που εκπέμπει το ηχείο.

 • Μεταδώστε εκατομμύρια τραγούδια στα ηχεία σας με το Spotify

  Μεταδώστε εκατομμύρια τραγούδια στα ηχεία σας με το Spotify

  Το Spotify είναι ο καλύτερος τρόπος για να ακούσετε μουσική. Άμεση πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια στα ηχεία. Απλώς πατήστε το Play για να μεταδώσετε ό,τι θέλετε. Ο premium λογαριασμός σε συσκευές iOS του Spotify συνοδεύεται από μια λειτουργία Σύνδεσης με την οποία μπορείτε να επιλέγετε μουσική στην εφαρμογή σας Spotify και να ακούτε από τα ηχεία χωρίς διακοπή από οποιαδήποτε δραστηριότητα στις φορητές σας συσκευές και επίσης χωρίς να αδειάζει η μπαταρία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: