Ασύρματο τηλέφωνο

  Ασύρματο τηλέφωνο

  Απίστευτος ήχος

  Επωφεληθείτε από την τεχνολογία DECT και απολαύστε την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου στις συνομιλίες σας. Το DECT2 περιλαμβάνει πολλές πρόσθετες λειτουργίες. Αναπόφευκτα θα γίνει το επίκεντρο της οικογενειακής ζωής.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απίστευτος ήχος

 • Πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  Η χρήση της ψηφιακής επικοινωνίας σχεδόν εξαλείφει τις παρεμβολές, το βουητό και τους συριστικούς ήχους. Βελτιώνει την ποιότητα ήχου τον μηνυμάτων στον αυτόματο τηλεφωνητή και καθιστά δυνατή ακόμη και την εγγραφή και αναπαραγωγή μουσικής από τους χρήστες.

 • Μιλήστε στο τηλέφωνο χωρίς να κρατάτε τη συσκευή χειρός

  Η ανοιχτή συνομιλία handsfree σάς επιτρέπει να συνομιλείτε ενώ τα χέρια σας είναι απασχολημένα με κάτι άλλο, οπουδήποτε και εάν βρίσκεστε. Με το ηχείο και το μικρόφωνο να βρίσκονται μπροστά στη συσκευή χειρός, είναι σαν να βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο με το συνομιλητή σας.

 • Πολυφωνικοί ήχοι κλήσης για πιο φυσικό και ρεαλιστικό ήχο

  Με τον πολυφωνικό ήχο κλήσης το τηλέφωνο μπορεί να αναπαράγει πολλούς τόνους ταυτόχρονα, έτσι ώστε να είναι εφικτή η πιστή απόδοση της μελωδίας ενώ, κατά την αναπαραγωγή μέσω των ηχείων του τηλεφώνου, αυτοί οι πολυφωνικοί ήχοι κλήσης ακούγονται σαν αληθινή μουσική.

 • Προβολή ονομάτων και αριθμών στο ευρετήριο

  Η αλφαριθμητική προβολή προσφέρει τη δυνατότητα προβολής αριθμών και γραμμάτων και επιτρέπει την καταχώριση ονόματος σε έναν αριθμό.

 • Το εργονομικό σχήμα προσφέρει πιο άνετο έλεγχο

  Το ομαλό, καμπύλο σχήμα του ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας για φυσικό, ισορροπημένο χειρισμό. Έχει και πολύ ωραία εμφάνιση!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: