οθόνη plasma

  Λύση δημόσιας προβολής πολλαπλών χρήσεων

  Οικονομική οθόνη plasma τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές δημόσιας προβολής εσωτερικών χώρων. Η υψηλής ποιότητας σάρωση απόπλεξης, η προηγμένη επεξεργασία ψηφιακού βίντεο και η τελευταία τεχνολογία plasma εγγυώνται βέλτιστη προβολή του μηνύματός σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Λύση δημόσιας προβολής πολλαπλών χρήσεων

Οθόνη Plasma Wide VGA 42"

 • Πολλαπλά φορμά εισόδου βίντεο, συμβατά έως και με SXGA και HDTV

  Συνήθως, το περιεχόμενο βίντεο παρέχεται συχνά σε διάφορα φορμά, σε διαφορετικές αναλύσεις και λόγους διαστάσεων. Επομένως, το περιεχόμενο πρέπει να αναδιαμορφωθεί για βέλτιστη προβολή σε μια δεδομένη ανάλυση οθόνης. Η υψηλής ποιότητας σάρωση απόπλεξης εγγυάται βέλτιστη αναδιαμόρφωση οποιουδήποτε φορμά βίντεο έως και SXGA.

 • VGA loop through για αλυσιδωτή σύνδεση άλλων οθόνων

  Στην περίπτωση που το ίδιο σήμα εισόδου πρέπει να μοιραστεί σε περισσότερες από μία οθόνες, το VGA loop through προσφέρει μια οικονομική λύση στην οποία το σήμα εισόδου VGA ενισχύεται και διατίθεται σε μια υποδοχή εξόδου VGA, η οποία μπορεί να συνδεθεί στην επόμενη οθόνη.

 • Ευρεία επιλογή αναλογικής και ψηφιακής συνδεσιμότητας

  Οι ευέλικτες λύσεις δημόσιας προβολής απαιτούν ευέλικτη αναλογική και ψηφιακή συνδεσιμότητα.

 • Ενσωματωμένος ενισχυτής ήχου με SRS και ηχεία

  Εάν μια εφαρμογή απαιτεί καλύτερη ποιότητα ήχου, τότε αυτή η οθόνη προσφέρει επεξεργασία surround ήχου SRS, ενσωματωμένα ηχεία και τη δυνατότητα σύνδεσης μεγαλύτερων εξωτερικών ηχείων

 • Λειτουργία κατακόρυφης προβολής

  Μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια την οθόνη στον τοίχο σε κατακόρυφη θέση.

 • Αθόρυβη και αξιόπιστη λειτουργία χωρίς ανεμιστήρα

  Η λειτουργία χωρίς ανεμιστήρα είναι αθόρυβη και δεν μαζεύει σκόνη στο εσωτερικό της οθόνης ενισχύοντας την αξιοπιστία του προϊόντος.

 • Η οθόνη έχει δυνατότητα δικτυακού ελέγχου για απομακρυσμένη διαχείριση

  Η δυνατότητα δικτυακού ελέγχου επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει και να προσαρμόζει οθόνες από μακριά μέσω του πρωτοκόλλου RS232.

 • Ενσωματωμένος δέκτης και εκτεταμένη συνδεσιμότητα βίντεο

  Ορισμένες εφαρμογές χρειάζονται κάτι περισσότερο από εισόδους PC. Ο δέκτης RF για λήψη τηλεοπτικού σήματος και οι υποδοχές σύνδεσης βίντεο όπως s-video, scart και βίντεο συνιστωσών προσφέρουν μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων εισόδου για πολλαπλές συσκευές.

 • Υψηλή φωτεινότητα (1000cd/m2) και λόγος αντίθεσης 2000:1

  Οι υψηλές τιμές φωτεινότητας και αντίθεσης είναι εξαιρετικά ωφέλιμες σε δημόσιους χώρους όπου οι συνθήκες φωτισμού είναι μεταβλητές και συχνά εκτός ελέγχου.

 • Σάρωση απόπλεξης προσαρμοσμένη σε κίνηση για εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Αυτός ο έξυπνος αλγόριθμος σάρωσης απόπλεξης έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τον τύπο της πηγής βίντεο (όπως ακίνητη εικόνα, κινούμενη εικόνα ή φιλμ) και να βελτιστοποιεί αυτόματα τη διαδικασία σάρωσης απόπλεξης με χωρική, τοπική ή κινηματογραφική λειτουργία σάρωσης απόπλεξης. Το αποτέλεσμα είναι ευκρινείς και σταθερές εικόνες κάθε φορά.

 • Το κτενοειδές φίλτρο 3D διαχωρίζει τα χρώματα για ευκρινή εικόνα

  Το κτενοειδές φίλτρο 3D διαχωρίζει τα σήματα φωτεινότητας και χρώματος σε τρισδιάστατους τομείς, για εξάλειψη της παραμόρφωσης από τη σάρωση. Το ψηφιακό κτενοειδές 3D πραγματοποιεί συγκρίσεις μεταξύ των πεδίων της τηλεοπτικής εικόνας για να διαχωρίσει με ακρίβεια τα χρώματα από τα ασπρόμαυρα στοιχεία και αφαιρεί τις οριζόντιες και κάθετες κουκκίδες, καθώς και τις κουκκίδες που απομένουν από τη σάρωση της γραμμής.

 • Το PiP επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση μιας δεύτερης πηγής

  Προσφέρει τη δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης δύο διαφορετικών πηγών, είτε δύο πηγών βίντεο είτε ενός συνδυασμού δεδομένων/γραφικών

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: