Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfh5500_88/55pfh5500_88_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

  Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android

  Γνωρίστε τη δύναμη του Android: λεπτή τηλεόραση LED Full HD σειράς Philips 5500 με Pixel Plus HD. Η εξαιρετικά γρήγορη επεξεργασία καθιστά πανεύκολη την περιήγηση, ενώ το κομψό προφίλ αναδεικνύει τον χώρο σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

5500 series Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android™

139 εκ. (55"), Τηλεόραση LED Full HD, Διπύρηνος 8 GB με δυνατότητα επέκτασης, DVB-T/C 55PFH5500/88 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Λεπτή τηλεόραση LED Full HD με Android

με Pixel Plus HD

 • Διπύρηνος επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα Android για ισχυρή απόδοση

  Με το σύστημα Android στην τηλεόρασή σας μπορείτε να κάνετε περιήγηση, να ανοίγετε εφαρμογές και να βλέπετε βίντεο πολύ γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά. Το ρομπότ Android απελευθερώνει την ισχύ του διπύρηνου επεξεργαστή, για να κάνετε ό,τι θέλετε γρήγορα και απλά.

 • Android: για πιο γρήγορη, πιο πλούσια, πιο εξατομικευμένη εμπειρία τηλεόρασης

  Με Android στη Smart TV απολαμβάνετε γρήγορη επεξεργασία και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Παράλληλα, σας ανοίγει την πόρτα σε άπειρο περιεχόμενο από το Google Play™, το Netflix, προγράμματα περιήγησης στο Διαδίκτυο και πολλά άλλα. Μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στο μενού, το οποίο περιλαμβάνει απευθείας συνδέσμους για τα αγαπημένα σας κανάλια.

 • Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Χάρη στο εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα

  Στις κλασικές τηλεοράσεις το πλαίσιο περιβάλλει την οθόνη σαν κορνίζα. Αντιθέτως, οι δικές μας τηλεοράσεις έχουν ένα μοντέρνο και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερη εικόνα.

 • Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σας

  Το Micro Dimming βελτιώνει την αντίθεση στην τηλεόρασή σας

  Χάρη στο ειδικό λογισμικό που αναλύει την εικόνα σε 6.400 διαφορετικές ζώνες και τις προσαρμόζει ανάλογα, απολαμβάνετε απίστευτη αντίθεση και ποιότητα εικόνας για μια πραγματικά ζωντανή οπτική εμπειρία.

 • 200 Hz PMR για ευκρινείς κινούμενες εικόνες

  200 Hz PMR για ευκρινείς κινούμενες εικόνες

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate συνδυάζει την τεχνολογία προβολής της Philips και προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας βίντεο για τη βελτίωση της ποιότητας κάθε καρέ εικόνας. Είτε σας αρέσει να παρακολουθείτε παιχνίδια, αθλητικούς αγώνες με γρήγορο ρυθμό ή ταινίες δράσης, θα βιώσετε την απόλυτη εμπειρία ευκρίνειας και εικόνες με απόλυτα φυσική κίνηση.

 • Google Cast: Απολαύστε όλες τις δυνατότητες της Smart TV σας

  Google Cast: Απολαύστε όλες τις δυνατότητες της Smart TV σας

  Χρησιμοποιήστε το Google Cast σε συνδυασμό με την έξυπνη συσκευή σας* για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της Smart TV της Philips. Σας επιτρέπει να περιηγείστε σε τοποθεσίες Web, περιεχόμενο και εφαρμογές και, στη συνέχεια, να τα μεταδίδετε στην τηλεόρασή σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή σας για άλλα πράγματα, ακόμα και όταν το συγκεκριμένο περιεχόμενο αναπαράγεται στην τηλεόρασή σας.

 • Ο σχεδιασμός ανοικτής βάσης δημιουργεί ένα εφέ ελαφρού κυματισμού

  Μια τηλεόραση με μοντέρνες, εκλεπτυσμένες γραμμές αξίζει μια βάση που την υψώνει πάνω από τα συνηθισμένα. Γι' αυτόν το λόγο οι σχεδιαστές των τηλεοράσεων Philips δημιούργησαν αυτήν τη μοναδική ανοιχτή βάση που ταιριάζει όμορφα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 • Pixel Plus HD για πανέμορφες εικόνες που θα λατρέψετε

  Το σύστημα Philips Pixel Plus HD βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για να σας προσφέρει καθαρές εικόνες με εκπληκτική αντίθεση. Έτσι, είτε πρόκειται για ροή περιεχομένου από το Internet ή για DVD, θα απολαμβάνετε ευκρινέστερη εικόνα με πιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα μαύρα.

 • Google Play™: Ανοίγει την πόρτα στη διασκέδαση

  Το Google Play™ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια με υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικίες. Βελτιστοποιημένα για χρήση στην τηλεόρασή σας, φαίνονται και είναι υπέροχα. Μην αγοράζετε άλλες παιχνιδοκονσόλες που καταλαμβάνουν χώρο χωρίς λόγο. Με ένα χειριστήριο παιχνιδιών USB γενικής χρήσης μπορείτε να περιηγείστε και να παίζετε εύκολα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διαθεσιμότητα του EPG και η κάλυψη των προγραμμάτων (έως και 8 ημερών) εξαρτάται από τη χώρα και τον πάροχο.
 • Οι διάθεση των εφαρμογών Android διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε Google Play Store της χώρας σας.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • (Philips) συμβατό μόνο με συγκεκριμένη συσκευή αναπαραγωγής Philips.
 • Η λειτουργία του Google Cast εξαρτάται από τις εφαρμογές και τις συσκευές Google Cast Ready. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σελίδα προϊόντος του Google Cast.
 • Η εφαρμογή Philips TV Remote και οι σχετικές λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης, πάροχο και χώρα, καθώς και ανά μοντέλο έξυπνης συσκευής και ανά λειτουργικό σύστημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Οι παροχές της εφαρμογής Smart TV διαφέρουν ανά μοντέλο τηλεόρασης και χώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.philips.com/smarttv.
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια. Η δυνατότητα εγγραφής ενδέχεται να περιορίζεται από προστασία κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανάλογα με τη χώρα και το κανάλι.
 • Η συμβατότητα εξαρτάται από την πιστοποίηση Wi-Fi Miracast και προϋποθέτει Android 4.2 ή νεότερη έκδοση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής σας.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: