Smart LED TV

  Εκλεπτυσμένος τρόπος ζωής, ανώτερη απόδοση

  Η λεπτή τηλεόραση LED της σειράς 8000 συνδυάζει το βραβευμένο σύστημα Perfect Pixel HD με τις τεχνολογίες Ambilight και 3D Max, για μια πραγματικά καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία. Μοιραστείτε και εμπλουτίστε την απόλαυση, καθώς η Smart TV φέρνει το σαλόνι σας στο επίκεντρο του διαδικτυακού κόσμου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Εκλεπτυσμένος τρόπος ζωής, ανώτερη απόδοση

με Ambilight και Smart TV

 • Το Ambilight Spectra 2 πλευρών εντείνει την εμπειρία προβολής

  Προσθέστε μια νέα διάσταση στην εμπειρία προβολής, με το Ambilight Spectra 2. Αυτή η κατοχυρωμένη τεχνολογία της Philips μεγεθύνει ακόμα περισσότερο την οθόνη, προβάλλοντας μια λάμψη φωτός από τις 2 πίσω πλευρές στον τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού, έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα της τηλεόρασης. Χάρη στη λειτουργία προσαρμογής, η απόχρωση του φωτισμού είναι πάντοτε τέλεια, ανεξάρτητα από το χρώμα του τοίχου.

 • Τηλεόραση Full HD και Perfect Pixel HD Engine, για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Απολαύστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωντανών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης. Χάρη στον εντοπισμό και στη μείωση του θορύβου και των οπτικών ειδώλων σε όλες τις πηγές περιεχομένου, οι εικόνες είναι ευκρινείς και πεντακάθαρες. Η οθόνη Full HD με 1920x1080 pixel προσφέρει εξαιρετική εικόνα εκπληκτικής φωτεινότητας, χωρίς τρεμόπαιγμα.

 • Τεχνολογία 3D Max για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία Full HD 3D

  Τεχνολογία 3D Max για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία Full HD 3D

  Απολαύστε τη μαγεία των ταινιών 3D στο σαλόνι σας με την τεχνολογία 3D Max. Ο συνδυασμός της γρήγορης οθόνης και των γυαλιών ενεργού κλείστρου προσφέρει ρεαλιστικό βάθος σε ανάλυση Full HD. Πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε οποιοδήποτε περιεχόμενο 2D σε 3D, καθώς και να ελέγχετε το βάθος 3D ανάλογα με την προτίμησή σας. Η τηλεόρασή σας είναι έτοιμη να σας προσφέρει την εμπειρία 3D Max, αρκεί να φορέσετε τα γυαλιά 3D Max.

 • Εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Εκθαμβωτικές εικόνες LED με απίστευτη αντίθεση

  Αυτή η τηλεόραση Full HD LED διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED, συνδυάζοντας καθηλωτική μινιμαλιστική σχεδίαση με κορυφαία ποιότητα εικόνας και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση, ευκρίνεια και φωτεινά χρώματα.

 • Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 800 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 800 Hz για εκπληκτική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Perfect Motion Rate (PMR) 800 Hz δημιουργεί ολοζώντανες κινούμενες εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας, ακόμα και σε ταινίες με καταιγιστική δράση. Το νέο πρότυπο PMR της Philips παράγει οπτικό αποτέλεσμα που συνδυάζει τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης, την τεχνολογία Perfect Natural Motion και μια μοναδική φόρμουλα επεξεργασίας, για κινούμενες εικόνες πρωτόγνωρης ευκρίνειας.

 • Πεδίο ήχου 28W για δυναμικό ήχο σε μια εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση

  Πεδίο ήχου 28W για δυναμικό ήχο σε μια εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση

  Το πεδίο ήχου της Philips με ισχύ εξόδου 28W RMS είναι πιο δυναμικό και ισχυρό από οποιασδήποτε τηλεόρασης LCD που κυκλοφορεί σήμερα. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάζουμε την εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση με δυναμικό ήχο τηλεόρασης. Η βάση της τηλεόρασης διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα ηχείων, που συνδυάζει τα βαθιά και έντονα μπάσα με την εξαιρετική καθαρότητα. Επιπλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε αυτή την εμπειρία εκπληκτικού ήχου ακόμα και όταν η τηλεόρασή σας είναι τοποθετημένη στον τοίχο.

 • Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Τεράστια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών, βίντεο προς ενοικίαση και λειτουργία catch-up TV

  Νοικιάστε ταινίες απευθείας στην τηλεόρασή σας από ηλεκτρονικά βιντεοκλάμπ, παρακολουθήστε catch-up TV από τα αγαπημένα σας κανάλια και απολαύστε μια πλούσια γκάμα διαδικτυακών εφαρμογών με το Net TV. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο.

 • Φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στην τηλεόρασή σας... με το DLNA

  Φωτογραφίες, μουσική και ταινίες στην τηλεόρασή σας... με το DLNA

  Μοιραστείτε φωτογραφίες, μουσική και ταινίες μέσω DLNA από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας και απολαύστε τα στη μεγάλη οθόνη.

 • Ελέγξτε την τηλεόραση με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας

  Ελέγξτε την τηλεόραση με το smartphone, το tablet ή το πληκτρολόγιό σας

  Ελέγξτε την τηλεόρασή σας με τον πιο εύκολο και βολικό τρόπο. Απλώς συνδέστε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας για τον έλεγχο της Smart TV.

 • Εύρεση, προγραμματισμός, εγγραφή* και προσωρινή διακοπή προγραμμάτων

  Εύρεση, προγραμματισμός, εγγραφή* και προσωρινή διακοπή προγραμμάτων

  Εγγράψτε ζωντανά τηλεοπτικά προγράμματα ψηφιακής τηλεόρασης σε μια συσκευή USB συνδεδεμένη στην τηλεόραση Philips ή διακόψτε προσωρινά ένα ζωντανό πρόγραμμα για να κάνετε διάλειμμα και συνεχίστε την παρακολούθηση όποτε θέλετε. Χρησιμοποιήστε τον Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων για να βρείτε τα αγαπημένα σας προγράμματα και να προγραμματίσετε εύκολα τις εγγραφές σας. Τώρα πια είναι εύκολο να προσαρμόζετε στην καθημερινότητά σας τον τρόπο που παρακολουθείτε τηλεόραση.

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi, για ασύρματη χρήση εφαρμογών Net TV και SimplyShare

  Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο διαδικτυακό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας ασύρματα. Απλώς συνδέστε απευθείας την τηλεόραση στο ασύρματο οικιακό δίκτυο με τον εύκολο οδηγό. Πλοηγηθείτε στις εφαρμογές μέσω του τηλεχειριστηρίου και επιλέξτε από την πληθώρα των διαθέσιμων εφαρμογών.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η τρισδιάστατη τηλεόραση προϋποθέτει εξάρτημα PTA516 (Ενεργά πολωτικά γυαλιά), συσκευή-πηγή συμβατή με τεχνολογία 3D και πηγαίο υλικό 3D.
 • Η λειτουργία παιχνιδιών για δύο παίκτες 3D Max υποστηρίζεται μόνο από τις τηλεοράσεις 3D Max με τους ακόλουθους κωδικούς: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07
 • Net TV: Επισκεφθείτε το www.philips.com/smarttv για να ανακαλύψετε τις υπηρεσίες που παρέχονται στη χώρα σας.
 • Wi-Fi Media connect: Η αναπαραγωγή βίντεο μπορεί να επηρεαστεί από την ταχύτητα του υπολογιστή σας και το εύρος ζώνης του Wi-Fi. Για τις ελάχιστες και συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος, ανατρέξτε στο www.philips.com/wifimediaconnect. Εμφανίζει περιεχόμενα με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Ενδέχεται να σημειωθούν μικρές διαφορές στην εικόνα και τον ήχο.
 • Οι γονείς πρέπει να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βλέπουν τηλεόραση σε λειτουργία 3D, και να βεβαιώνονται ότι δεν παρουσιάζουν καμία από τις παραπάνω ενοχλήσεις. Η παρακολούθηση 3D δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 6 ετών, καθώς το οπτικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο.
 • Η τηλεόραση υποστηρίζει τη λήψη DVB για 'ελεύθερες' μεταδόσεις. Ενδέχεται να μην υποστηρίζονται συγκεκριμένοι πάροχοι DVB. Μπορείτε να βρείτε μια ενημερωμένη λίστα στην ενότητα Συνήθεις ερωτήσεις της τοποθεσίας web υποστήριξης της Philips. Για ορισμένους παρόχους, απαιτείται Περιορισμένη πρόσβαση και εγγραφή. Επικοινωνήστε με τον πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες.
 • Ηλεκτρονικός οδηγός προγραμμάτων (EPG) 8 ημερών, η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες
 • Εγγραφή USB μόνο για ψηφιακά κανάλια τα οποία καλύπτονται από τον βασισμένο στο IPTV Ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για κάθε χώρα και κανάλι). Ενδέχεται να έχετε περιορισμένο δικαίωμα εγγραφής λόγω προστασίας κατά της αντιγραφής προγραμμάτων (CI+). Απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Κατανάλωση ενέργειας σε kWh ανά έτος, με βάση την κατανάλωση ισχύος της τηλεόρασης με 4ωρη λειτουργία ανά ημέρα επί 365 ημέρες. Η πραγματική κατανάλωση ενέργειας εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης της τηλεόρασης.
 • Αυτή η τηλεόραση περιέχει μόλυβδο μόνο σε ορισμένα μέρη ή εξαρτήματα, όπου δεν υπάρχουν άλλες τεχνολογικές εναλλακτικές, σύμφωνα με τις υπάρχουσες ρήτρες εξαίρεσης στο πλαίσιο της Οδηγίες RoHS.
 • Οι ονομασίες ISF και IMAGING SCIENCE FOUNDATION είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν στην Isf Research Labs Llc Limited Liability Company
 • Μόνο για παιχνίδια 2D.
 • Βεβαιωθείτε ότι η κονσόλα είναι συνδεδεμένη στην υποδοχή HDMI της τηλεόρασης.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: