Aurea

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Aurea

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Αποπλάνηση με φως

  Προσφέρετε στους επισκέπτες σας μια μοναδική εμπειρία με την τηλεόραση Aurea Hospitality της Philips. Η αμφίδρομη τηλεόραση εμφανίζει ένα απαλό φωτοστέφανο που ταιριάζει με τα χρώματα της οθόνης προσδίδοντας μια ολοκαίνουργια ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Αποπλάνηση με φως

 • Clear LCD 100Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων (3ms)

  Clear LCD 100Hz για εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων (3ms)

  Η τεχνολογία Clear LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων για καθαρές και ζωντανές εικόνες ακόμα και με γρήγορη κίνηση. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ λειτουργεί με υψηλό ρυθμό ανανέωσης 100Hz αυξάνοντας την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, για χρόνο απόκρισης 3 millisecond (μέτρηση στο PBEW). Αυτή η τεχνολογία της Philips φέρνει την ευκρίνεια των κινούμενων εικόνων στις οθόνες LCD σε πρωτόγνωρα επίπεδα.

 • HD Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης σε ταινίες Full HD

  HD Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης σε ταινίες Full HD

  Η Philips εφηύρε την τεχνολογία HD Natural Motion για εξάλειψη του τρεμοπαίγματος της εικόνας. Η τεχνολογία HD Natural Motion υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα τόσο σε μεταδιδόμενο όσο και σε εγγεγραμμένο υλικό (όπως δίσκους DVD και Blu-ray), με αποτέλεσμα ομαλή αναπαραγωγή της κίνησης και άψογη ευκρίνεια. Η τεχνολογία HD Natural Motion εξαλείφει το τρεμόπαιγμα σε εικόνες SD και HD, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων 1080p, για απόδοση κίνησης που ξεπερνά εκείνη του κινηματογράφου!

 • Δυναμικός ήχος από μοναδικά αόρατα ηχεία

  Δυναμικός ήχος από μοναδικά αόρατα ηχεία

  Αόρατο σύστημα ήχου που ταιριάζει απόλυτα με το σχεδιασμό της Aurea. Αν και αόρατο στο εξωτερικό και ιδιαίτερα συμπαγές στο εσωτερικό μέρος, δεν κάνει συμβιβασμούς ως προς την απόδοση του ήχου. Η νέα επαναστατική διάταξη micro ηχείων χρησιμοποιεί 12 ηχεία ανά πλευρά για εκπομπή του ήχου μέσω μιας αόρατης λεπτής υποδοχής στο μπροστινό μέρος της τηλεόρασης. Παρέχει καθαρό και ευρύ πεδίο ήχου συμπληρωματικά με την πλούσια οπτική εμπειρία. Οι συχνότητες των μπάσων δημιουργούνται από 2 δυναμικά υπογούφερ που είναι ενσωματωμένα στο πίσω μέρος της τηλεόρασης.

 • Ambilight Spectra με Active Frame και sensorial halo

  Ambilight Spectra με Active Frame και sensorial halo

  Το sensorial halo του Ambilight Spectra προσθέτει μια μαγική διάσταση στην οπτική εμπειρία. Το Active Frame επεκτείνει το φωτισμό και την ατμόσφαιρα της εικόνας εκτός της οθόνης σε ένα απαλό καλειδοσκόπιο χρωμάτων. Αισθάνεστε ότι έχετε βυθιστεί απόλυτα στις εικόνες, ενώ η προβολή γίνεται η πιο έντονη εμπειρία που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Η τεχνολογία συμπαγών LED επιτρέπει σε ένα σύνολο 126 LED να τοποθετηθούν γύρω από την οθόνη. Η τεχνολογία αυτή δημιουργεί πλήθος μερών που συγχωνεύονται σε ένα απαλό περιβάλλον φωτισμού στο Active Frame, τυλίγοντας την οθόνη και εισρέοντας σε ένα απαλό εφέ φωτοστέφανου στον τοίχο.

 • Διασύνδεση ελέγχου Serial Xpress για αμφίδρομα συστήματα

  Η τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί σε εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων αμφίδρομων συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (πρωτόκολλο UART).

 • Κλείδωμα μενού εγκατάστασης

  Αποτρέπει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης, διασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για τους φιλοξενούμενους και αποτρέποντας περιττά έξοδα επαναπρογραμματισμού.

 • Full HD (1920x1080p) με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T

  Χάρη στην κορυφαίας τεχνολογίας οθόνη LCD, αυτή η τηλεόραση παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1920 x 1080p. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας από οποιοδήποτε φορμά σήματος εισόδου HD. Παράγει φωτεινές, ζωηρές, ευκρινείς εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα, οι οποίες θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια βελτιωμένη οπτική εμπειρία. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη DVB-T, η τηλεόραση επιτρέπει τη λήψη ψηφιακών καναλιών επίγειου τηλεοπτικού σήματος, εκτός των αναλογικών. Επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να ακούνε ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 • Υποδοχή USB για εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή πολυμέσων

  Αυτή η τηλεόραση της Philips επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδέουν ένα USB stick για εύκολη και άμεση αναπαραγωγή περιεχομένου πολυμέσων. Υποστηρίζονται οι μορφές αναπαραγωγής MP3, αρχείων slideshow (.alb) και ακίνητων εικόνων JPEG.

 • Συμβατή με το Connectivity Panel της Philips για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες το περιεχόμενο των δικών τους συσκευών

  Αυτή η τηλεόραση συνδυάζεται αρμονικά με τα Connectivity Panel της Philips. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να συνδέει και να απολαμβάνει το περιεχόμενο μέσων από υπολογιστή, MP3 player, DVD player, βιντεοκάμερα και πολλές άλλες συσκευές. Με τη λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης, το Connectivity Panel και η τηλεόραση μεταβαίνουν αυτόματα στην προβολή περιεχομένου από τη συνδεδεμένη συσκευή του επισκέπτη.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • * Για πληροφορίες σχετικά με τις χώρες που περιλαμβάνονται στη λίστα παροχής υπηρεσιών DVB-T, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας της Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: