Aurea

LCD TV

  Wi-Fi

  Βυθιστείτε σε μια μοναδική εμπειρία

  Μεταμορφώστε την οπτική σας εμπειρία με την Aurea. Με το μοναδικό Ambilight Active Frame και την εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, μπορείτε να βυθιστείτε σε μοναδικές οπτικές εμπειρίες. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Βυθιστείτε σε μια μοναδική εμπειρία

 • Perfect Pixel HD Engine για ασυναγώνιστη ευκρίνεια

  Βιώστε απαράμιλλη ευκρίνεια με το Perfect Pixel HD Engine. Κάθε pixel της εικόνας βελτιώνεται ώστε να ταιριάζει καλύτερα με τα περιβάλλοντα pixel έχοντας ως αποτέλεσμα πιο φυσική εικόνα. Το αποτέλεσμα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός ευκρίνειας, φυσικής λεπτομέρειας, ζωηρών χρωμάτων, εξαιρετικής αντίθεσης και ομαλής φυσικής κίνησης σε οτιδήποτε και αν παρακολουθείτε. Οι καθαρές και εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες είναι αποτέλεσμα των οπτικών ειδώλων και του εντοπισμού και μείωσης του θορύβου σε όλες τις πηγές περιεχομένου - από πολυμέσα έως απλές τηλεοράσεις.

 • Philips Net TV με Wi-Fi για ηλεκτρονικές υπηρεσίες στην τηλεόρασή σας

  Απολαύστε μια πλούσια ποικιλία ηλεκτρονικών υπηρεσιών με το Net TV. Απολαύστε ταινίες, φωτογραφίες, ηλεκτρονική ψυχαγωγία και άλλο ηλεκτρονικό περιεχόμενο απευθείας στην τηλεόρασή σας όποτε θέλετε. Απλά συνδέστε απευθείας το home cinema που διαθέτετε στο δίκτυο του σπιτιού σας μέσω σύνδεσης ethernet, και πραγματοποιήστε πλοήγηση και επιλογή αυτού που θέλετε να δείτε στην τηλεόραση μέσω του τηλεχειριστηρίου. Το μενού της Philips σάς επιτρέπει την πρόσβαση σε δημοφιλείς υπηρεσίες του Net TV προσαρμοσμένες στην τηλεόρασή σας. Επιπλέον, με το δίκτυο PC με πιστοποίηση DLNA μπορείτε να δείτε βίντεο ή να έχετε πρόσβαση σε φωτογραφίες που βρίσκονται αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

 • Τεχνολογία Perfect Natural Motion για εξαιρετικά ομαλή προβολή ταινιών Full HD

  Απολαύστε δράση χωρίς τρεμόπαιγμα. Η τεχνολογία Perfect Natural Motion υπολογίζει την κίνηση της εικόνας και διορθώνει το τρεμόπαιγμα σε μεταδιδόμενο και εγγεγραμμένο υλικό (συμπεριλαμβανομένων ταινιών 1080p και 24p True Cinema σε Blu-Ray και DVD). Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή προβολή εικόνων εξαιρετικής ευκρίνειας χωρίς θόρυβο. Απολαύστε απόδοση εικόνας που ξεπερνά την ποιότητα του κινηματογράφου!

 • Ambilight Active Frame για μια εκπληκτική οπτική εμπειρία

  Ambilight Active Frame για μια εκπληκτική οπτική εμπειρία

  Βυθιστείτε σε μια μοναδική εμπειρία με το Ambilight Active Frame! Η κατοχυρωμένη με ευρεσιτεχνία τεχνολογία της Philips χρησιμοποιεί πάνω από 250 LED για να δημιουργήσει ένα πολύχρωμο πλαίσιο φωτός γύρω από την οθόνη και να το επεκτείνει στον τοίχο. Το Ambilight προσαρμόζει αυτόματα το χρώμα και την ένταση του φωτισμού που περιβάλλει την τηλεόραση έτσι ώστε να ταιριάζει με την εικόνα και δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία προβολής. Βιώστε τη μαγεία με το Ambilight Active Frame.

 • Clear LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Clear LCD 100Hz , απόδοση 2ms για έξοχη ευκρίνεια κινούμενων εικόνων

  Η τεχνολογία Clear LCD 100Hz δημιουργεί εξαιρετική ευκρίνεια κινούμενων εικόνων. Η εισαγωγή διπλού ρυθμού καρέ αυξάνει την ευκρίνεια της αναπαραγωγής της κίνησης πάνω από το διπλάσιο σε σχέση με τις συνηθισμένες LCD, με χρόνο απόκρισης στα 2 millisecond. Πλέον, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρές εικόνες, ακόμα και με γρήγορη κίνηση στην οθόνη.

 • Τηλεόραση Full HD, με ανάλυση 1920x1080p

  Η οθόνη Full HD έχει ανάλυση ευρείας οθόνης 1920 x 1080p που είναι η βέλτιστη ανάλυση πηγών HD για την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας. Υποστηρίζει σήματα 1080p από όλες τις πηγές, συμπεριλαμβάνονται κονσόλες παιχνιδιών Blu-ray και προηγμένο HD. Η επεξεργασία σήματος έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει αυτήν την πολύ υψηλότερη ποιότητα σήματος και ανάλυση. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και χρώματα.

 • Τηλεόραση LED για φωτεινές εικόνες με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Χωρίς συμβιβασμούς! Εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Εξαιρετικός σχεδιασμός. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Με την τηλεόραση LED θα επωφεληθείτε από ό,τι καλύτερο και από τις δύο τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή φωτεινότητα, εκπληκτική αντίθεση και ευκρίνεια, και ζωηρά χρώματα όλα σε ένα λεπτό και κομψό σχεδιασμό. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε αυτές τις όμορφες εικόνες ενώ εξοικονομείτε έως και 40% ενέργειας σε σύγκριση με μια τυπική τηλεόραση LCD με το ίδιο μέγεθος οθόνης. Απολαύστε εικόνες που κόβουν την ανάσα σε ένα σχεδιασμό τελευταίας τεχνολογίας.

 • 2x15W RMS με BBE για καθαρό ήχο

  Ο ήχος υψηλής πιστότητας BBE είναι η βασική τεχνολογία βελτιστοποίησης του ήχου (με την άδεια του BBE Sound) που σας προσφέρει πραγματικά φυσική μουσική και ομιλία με πλούσιο και καθαρό ήχο.

 • Απολαύστε μια πλούσια συλλογή βίντεο στο διαδίκτυο από το YouTube και απο άλλες ιστοσελίδες

  Το Net TV σάς προσφέρει μια πλούσια ποικιλία βίντεο από το YouTube και άλλες ιστοσελίδες με βίντεο. Τα βίντεο είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν στην οθόνη της τηλεόρασης, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε ηλεκτρονικά βίντεο άριστης ποιότητας.

 • Γυάλινος μπροστινός σχεδιασμός που εναρμονίζεται με το χώρο σας

  Υψηλή τεχνολογία με εντυπωσιακό σχεδιασμό! Η προηγμένη τεχνολογία LED έχει επιτρέψει στη Philips να κατασκευάσει την Aurea ακόμη πιο λεπτή και πιο συμπαγή από ποτέ. Το εκπληκτικό λευκό Ambilight Active Frame και το γυάλινο τζάμι που καλύπτει την οθόνη φαίνεται εκπληκτικό όταν είναι ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο. Το εικονικό τηλεχειριστήριο με ρυθμιστικό είναι συμπαγές και θα μοιάζει με στολίδι στο τραπεζάκι σας. Aurea, σχεδιασμένη για να εναρμονίζεται με το χώρο σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • DVB-T MPEG4 μόνο για: Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία. DVB-C MPEG4 μόνο για επιλεγμένους παροχείς: Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Σουηδία. Για πιο ενημερωμένες πληροφορίες ανατρέξτε στην πινακίδα τύπου της τηλεόρασής σας ή στη διεύθυνση www.philips.com/support υπό το συγκεκριμένο αριθμό μοντέλου.
 • Η παροχή υπηρεσιών Net TV εξαρτάται από τη χώρα και υπόκειται στους όρους χρήσης.
 • Απαιτείται προαιρετική μονάδα DVB-S της Philips (Αρ. μέρους PFS0001, διαθέσιμη μόνο σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία)

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: