Unmapped

Επαγγελματική τηλεόραση LED

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32hfl3009w_12/32hfl3009w_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Επαγγελματική τηλεόραση LED

  Απίστευτη λειτουργικότητα για τους ασθενείς σας

  Αυτή η ενεργειακά αποδοτική τηλεόραση LED προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας τηλεόρασης ειδικά για χώρους φιλοξενίας. Οι ασθενείς σας θα μπορούν να αγοράσουν περιεχόμενο premium, να ενημερώνονται από τις σελίδες πληροφοριών υγείας και να χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία απομακρυσμένης διαχείρισης, για πανεύκολη εγκατάσταση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LED

32" EasySuite, LED, DVB-T/C MPEG 2/4 32HFL3009W/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Απίστευτη λειτουργικότητα για τους ασθενείς σας

με τις έξυπνες σελίδες πληροφοριών

 • Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Εκπληκτικές εικόνες LED με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

  Αυτή η τηλεόραση διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία φωτισμού LED, συνδυάζοντας καθηλωτική μινιμαλιστική σχεδίαση με κορυφαία ποιότητα εικόνας και τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας στην κατηγορία της. Επιπλέον, η τεχνολογία φωτισμού LED δεν περιέχει επικίνδυνα υλικά. Με τον οπίσθιο φωτισμό LED απολαμβάνετε χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, απίστευτη αντίθεση, ευκρίνεια και φωτεινά χρώματα.

 • SmartInfo, για προσαρμοσμένες διαδραστικές σελίδες πληροφοριών υγείας

  SmartInfo, για προσαρμοσμένες διαδραστικές σελίδες πληροφοριών υγείας

  Η λειτουργία SmartInfo σας επιτρέπει να παρέχετε εύκολα πληροφορίες υγείας στους ασθενείς σας. Οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στη διαδραστική διαδικτυακή τοποθεσία του ξενοδοχείου ακόμα κι όταν η τηλεόραση δεν είναι συνδεδεμένη στο Intranet ή στο Internet. Μπορείτε να αλλάζετε τακτικά τις πληροφορίες, ώστε οι ασθενείς σας να είναι πάντοτε ενημερωμένοι.

 • SmartInstall, για εύκολη απομακρυσμένη εγκατάσταση και συντήρηση

  SmartInstall, για εύκολη απομακρυσμένη εγκατάσταση και συντήρηση

  Με το SmartInstall μπορείτε να εγκαταστήσετε και να συντηρήσετε τις τηλεοράσεις σας χωρίς προσπάθεια. Με ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο, τώρα μπορείτε να ρυθμίζετε και να εγκαθιστάτε τις τηλεοράσεις χωρίς καν να πηγαίνετε στα δωμάτια! Έτσι, εξοικονομείτε χρόνο και δεν ενοχλείτε τους επισκέπτες σας. Είτε θέλετε να ενημερώσετε τις σελίδες με τις πληροφορίες του ξενοδοχείου είτε να εγκαταστήσετε νέα κανάλια, με το SmartInstall ο έλεγχος είναι στα χέρια σας.

 • Συμβατότητα με τη λειτουργία MyChoice για ένα σταθερό κύκλο αποκόμισης εσόδων

  Συμβατότητα με τη λειτουργία MyChoice για ένα σταθερό κύκλο αποκόμισης εσόδων

  Η λειτουργία MyChoice προσφέρει έναν απλό και οικονομικό τρόπο για να δίνετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα παρακολούθησης συνδρομητικών τηλεοπτικών καναλιών. Παράλληλα, παρέχει μια πρόσθετη πηγή εσόδων, η οποία σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα χρήματα που επενδύσατε για την τηλεόραση.

 • Serial Xpress Protocol Easy για αμφίδρομα συστήματα

  Serial Xpress Protocol Easy για αμφίδρομα συστήματα

  Με το πρωτόκολλο Serial Xpress Protocol Easy, η τηλεόραση μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων αμφίδρομων συστημάτων.

 • Το πολυτηλεχειριστήριο αποτρέπει τυχόν παρεμβολές με άλλες τηλεοράσεις

  Το πολυτηλεχειριστήριο εξασφαλίζει ότι κάθε τηλεχειριστήριο επηρεάζει τη λειτουργία μίας μόνο τηλεόρασης. Μπορεί να υπάρχουν έως και 14 τηλεοράσεις σε ένα δωμάτιο χωρίς να προκαλείται καμία παρεμβολή ανάμεσα στα τηλεχειριστήρια.

 • Συμβατότητα με σύστημα κλήσης νοσοκόμου, ιδανικό για τον τομέα της υγείας

  Χάρη στη συμβατότητα με σύστημα κλήσης νοσοκόμου, οι τηλεοράσεις Philips Healthcare ενσωματώνονται πλήρως στον τομέα της υγείας, παρέχοντας όχι μόνο επιλογές ψυχαγωγίας για τον χρήστη/ασθενή, αλλά και άνετη πρόσβαση για βοήθεια σε περίπτωση έκτακτων ιατρικών περιστατικών.

 • Ενσωματωμένο Connectivity Panel

  Το ενσωματωμένο Connectivity Panel επιτρέπει στους πελάτες σας να συνδέουν απρόσκοπτα τις προσωπικές τους συσκευές στην τηλεόρασή σας χωρίς να απαιτείται η χρήση εξωτερικού Connectivity Panel.

 • Επιπλέον σύνδεση ακουστικών για προσωπική ακρόαση

  Αυτό το σύστημα ηχείων διαθέτει επιπλέον σύνδεση ακουστικών. Συνδέστε το δικό σας σετ ακουστικών για μια πιο προσωπική εμπειρία ακρόασης, όπου και αν βρίσκεστε.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Η διαθεσιμότητα των λειτουργιών εξαρτάται από τον τρόπο εφαρμογής που επιλέγεται

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: