Οθόνη LCD 5Κ με PerfectKolor

  Οθόνη LCD 5Κ με PerfectKolor

  Ακριβής λεπτομέρεια και καθαρότητα

  Δείτε υπέροχη λεπτομέρεια όπως ποτέ άλλοτε με τη νέα οθόνη Philips 5K UHD. Τα 14,7 δισεκατομμύρια pixel προσφέρουν απίστευτα ευκρινή γραφικά για να διακρίνετε ξεκάθαρα κάθε πτυχή της δουλειάς σας, ενώ η τεχνολογία PerfectKolor εξασφαλίζει ακρίβεια και συνέπεια χρωμάτων κάθε φορά. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Brilliance Οθόνη LCD 5Κ με PerfectKolor

P Line, 68, 6 εκ. (27"), 5K UHD (5120 x 2880) 275P4VYKEB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ακριβής λεπτομέρεια και καθαρότητα

με ανάλυση UltraClear 5K UHD

 • Ανάλυση 5K Ultra HD (5120 x 2880) για απίστευτα ευκρινή γραφικά

  Ανάλυση 5K Ultra HD (5120 x 2880) για απίστευτα ευκρινή γραφικά

  14,7 εκατομμύρια pixel για ακριβή λεπτομέρεια και καθαρότητα. Με την ανάλυση 5K Ultra HD, τέσσερις φορές το Quad HD, θα βλέπετε λεπτομέρειες όπως ποτέ στο παρελθόν, για τέλεια αποτελέσματα.

 • Ευρεία οθόνη LED με τεχνολογία PLS, για ακρίβεια εικόνας και ήχου

  Ευρεία οθόνη LED με τεχνολογία PLS, για ακρίβεια εικόνας και ήχου

  Οι οθόνες PLS χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη τεχνολογία που σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής, στις 178/178 μοίρες, ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του χώρου - ακόμη και από γωνία 90 μοιρών! Σε αντίθεση με τις τυπικές οθόνες TN, οι οθόνες PLS προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα. Έτσι, είναι ιδανικές όχι μόνο για φωτογραφίες, βίντεο και περιήγηση στον ιστό, αλλά και για επαγγελματικές εφαρμογές που απαιτούν χρωματική ακρίβεια και ομοιόμορφη φωτεινότητα ανά πάσα στιγμή.

 • Λιγότερη κόπωση των ματιών με την τεχνολογία Flicker-Free

  Λιγότερη κόπωση των ματιών με την τεχνολογία Flicker-Free

  Λόγω του τρόπου με τον οποίο ελέγχεται η φωτεινότητα στις οθόνες με οπίσθιο φωτισμό LED, ορισμένοι χρήστες παρατηρούν ένα τρεμόπαιγμα στην οθόνη, το οποίο μπορεί να κουράσει τα μάτια. Η τεχνολογία Philips Flicker-Free εφαρμόζει μια νέα λύση για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, μειώνοντας το τρεμόπαιγμα και προσφέροντας μια πιο άνετη προβολή.

 • Επαγγελματικά χρωματικά πρότυπα 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Επαγγελματικά χρωματικά πρότυπα 99% AdobeRGB, 100% sRGB

  Αναγνωρίζετε αμέσως το τέλειο χρώμα. Αυτές οι νέες οθόνες διαθέτουν εκπληκτικά πάνελ υψηλής ποιότητας για πλούσια ακρίβεια χρωματικής απόδοσης από κάθε γωνία. Αυτό το χρώμα είναι αντίστοιχο με το επαγγελματικό χρώμα των βιομηχανικών προτύπων, με 99% Adobe RGB και 100% sRGB. Χάρη στην άμεση ακρίβεια χρωματικής απόδοσης με εργοστασιακή βαθμονόμηση χρώματος, είστε σίγουροι για την αξιοπιστία από την αρχή. Προσαρμόστε το χρώμα σε πρότυπα ακριβείας χάρη στην προσαρμοσμένη ρύθμιση χρωμάτων έξι αξόνων. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με τις οθόνες Philips με τεχνολογία PerfectKolor.

 • 1,074 δισεκ. χρώματα για ομαλές διαβαθμίσεις και ακρίβεια χρωματικής απόδοσης

  1,074 δισεκ. χρώματα για ομαλές διαβαθμίσεις και ακρίβεια χρωματικής απόδοσης

  Η οθόνη 10 bit προσφέρει πλούσιο βάθος χρώματος με 1,074 δισεκ. χρώματα και εσωτερική επεξεργασία 12 bit, αναδημιουργώντας ομαλές, φυσικές αποχρώσεις χωρίς διαβαθμίσεις και χρωματική επικάλυψη.

 • SmartUniformity για σταθερές εικόνες

  SmartUniformity για σταθερές εικόνες

  Οι διακυμάνσεις της φωτεινότητας και του χρώματος στις οθόνες LCD είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Η λειτουργία SmartUniformity της Philips προσφέρει εικόνες με φωτεινότητα ακριβείας, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη φωτογραφία, το σχεδιασμό και την εκτύπωση. Με ένα χρωματικό μετρικό σύστημα για την αξιολόγηση της ακρίβειας, αυτή η λειτουργία έχει βαθμονομηθεί ώστε να διασφαλίζει ότι η μέση ομοιομορφία φωτεινότητας είναι μεγαλύτερη από 95%. Με την επιλογή αυτής της λειτουργίας απολαμβάνετε ομοιόμορφες εικόνες ακριβείας.

 • Η βάση Smart Ergo παρέχει τη δυνατότητα εργονομικών ρυθμίσεων φιλικών προς το χρήστη

  Η βάση Smart Ergo παρέχει τη δυνατότητα εργονομικών ρυθμίσεων φιλικών προς το χρήστη

  Η βάση Smart Ergo καθιστά άνετη τη χρήση της οθόνης και παρέχει ένα σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η φιλική προς το χρήστη δυνατότητα προσαρμογής του ύψους, της κλίσης και της γωνίας περιστροφής της βάσης σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την οθόνη ώστε να προσφέρει μέγιστη άνεση, συμβάλλοντας στον περιορισμό της φυσικής καταπόνησης και κούρασης. Το σύστημα διαχείρισης καλωδίων βοηθά στην τακτοποίηση των καλωδίων, για έναν τακτοποιημένο εργασιακό χώρο.

 • Κάμερα web με μικρόφωνο για σύνδεση και συνεργασία

  Η ενσωματωμένη κάμερα Διαδικτύου και το ενσωματωμένο μικρόφωνο σας επιτρέπουν να βλέπετε και να επικοινωνείτε εύκολα με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Η απλή αυτή λύση σας επιτρέπει να συνεργάζεστε και να μοιράζεστε, να γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο και να εξοικονομείτε σημαντικά έξοδα ταξιδιού.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πολυμέσα

  Δύο ηχεία στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα σε μια οθόνη. Στραμμένα προς τα εμπρός, είναι ορατά. Στραμμένα όμως προς τα κάτω, προς τα επάνω ή προς τα πίσω, ανάλογα με το μοντέλο και το σχεδιασμό, δεν είναι ορατά.

 • Η θύρα USB 3.0 επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση smartphone

  Το πρότυπο USB 3.0 κορυφαίας ταχύτητας χρησιμοποιεί ταχύτητα μεταφοράς 5,0 gbit/δευτ., η οποία είναι 10 φορές πιο γρήγορη από το πρότυπο USB 2.0 και μειώνει σημαντικά το χρόνο μεταφοράς των δεδομένων σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με μεγαλύτερο εύρος ζώνης, πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς, καλύτερη διαχείριση ενέργειας και κορυφαία συνολική απόδοση, το USB 3.0 πρωτοπορεί, αποτελώντας το τελευταίο παγκόσμιο πρότυπο που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε συσκευές αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας. Χάρη στην τεχνολογία Sync-N-Go, δεν χρειάζεται να βασίζεστε στο εύρος ζώνης. Ακόμη και όσοι έχουν αγοράσει συσκευές με θύρα USB 2.0, δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι συμβατή με προγενέστερες εκδόσεις.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Ο χρόνος έξυπνης απόκρισης είναι η βέλτιστη τιμή από τις δοκιμές GtG ή GtG (BW).
 • Γρήγορη φόρτιση μέσω προτύπου BC 1.2
 • Για την υποστήριξη της ανάλυσης 5120 x 2880, απαιτούνται δύο καλώδια DisplayPort από την υποστηριζόμενη κάρτα γραφικών στην οθόνη.
 • Μόνο οι παρακάτω κάρτες γραφικών NVIDIA υποστηρίζουν αυτήν την οθόνη με ανάλυση 5120 x 2880: GeForce: GTX980, Quadro: K2200, K4200, K5200.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: