Οθόνη LCD με λειτουργία παιχνιδιών SmartImage

  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/272g5djeb_00/272g5djeb_00_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  για περισσότερες πληροφορίες, κάντε λήψη: here

  Οθόνη LCD με λειτουργία παιχνιδιών SmartImage

  Παιχνίδι στα 144Hz

  Αυτή η εξελιγμένη οθόνη Philips για παιχνίδια ανασχεδιάζει την οθόνη έως και 144 φορές/δευτερόλεπτο, για εξαιρετικά ομαλές και ζωντανές εικόνες. Η λειτουργία SmartFrame σας βοηθά να επισημάνετε συγκεκριμένες περιοχές της οθόνης, ενώ με τις ειδικές ρυθμίσεις παιχνιδιών και το απομακρυσμένο έξυπνο πληκτρολόγιο έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Brilliance Οθόνη LCD με λειτουργία παιχνιδιών SmartImage

144Hz, 68, 6 εκ. (27") 272G5DJEB/00 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Παιχνίδι στα 144Hz

 • Ρυθμοί ανανέωσης 144Hz για εξαιρετικά ομαλές και ζωντανές εικόνες

  Ρυθμοί ανανέωσης 144Hz για εξαιρετικά ομαλές και ζωντανές εικόνες

  Ζείτε πολλές έντονες στιγμές με ανταγωνιστικά παιχνίδια; Τότε αυτό που ζητάτε είναι μια οθόνη με εξαιρετικά ομαλές εικόνες, χωρίς καθυστερήσεις. Αυτή η οθόνη της Philips ανασχεδιάζει την οθόνη έως και 144 φορές/δευτερόλεπτο, δηλαδή 2,4 φορές πιο γρήγορα από μια τυπική οθόνη. Με χαμηλότερο ρυθμό καρέ, το πιο πιθανό είναι να βλέπετε τους εχθρούς σας να ξεπηδούν από το ένα σημείο της οθόνης στο άλλο, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να στοχεύετε. Με ρυθμό καρέ 144Hz, μπορείτε να βλέπετε ακόμη και τις πιο σημαντικές εικόνες αλλά και τους εχθρούς σας να κινούνται με απίστευτα ομαλή κίνηση, ώστε η στόχευση να είναι πλέον παιχνιδάκι. Με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και χωρίς "κοψίματα" οθόνης, αυτή η οθόνη Philips είναι σίγουρα ο ιδανικός σύντροφος στο παιχνίδι.

 • Τεχνολογία MHL για απόλαυση φορητού περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη

  Τεχνολογία MHL για απόλαυση φορητού περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη

  Το Mobile High Definition Link (MHL) είναι μια διεπαφή ήχου/βίντεο φορητών συσκευών για απευθείας σύνδεση κινητών τηλεφώνων και άλλων φορητών συσκευών με οθόνες υψηλής ευκρίνειας. Ένα προαιρετικό καλώδιο MHL σας επιτρέπει να συνδέετε απλά τη φορητή σας συσκευή, εφόσον υποστηρίζει MHL, με αυτή τη μεγάλη οθόνη MHL της Philips και να βλέπετε τα HD βίντεό σας να ζωντανεύουν μπροστά σας με πλήρως ψηφιακό ήχο. Πλέον, όχι μόνο μπορείτε να απολαμβάνετε παιχνίδια, φωτογραφίες ή άλλες εφαρμογές από τις φορητές σας συσκευές στη μεγάλη οθόνη, αλλά και να φορτίζετε παράλληλα τη φορητή σας συσκευή, ώστε να μην σας εγκαταλείψει ποτέ!

 • Λειτουργία παιχνιδιών SmartImage βελτιστοποιημένη για παίκτες

  Λειτουργία παιχνιδιών SmartImage βελτιστοποιημένη για παίκτες

  Στη νέα οθόνη της Philips για παιχνίδια, το OSD γρήγορης πρόσβασης έχει μικροσυντονιστεί για παίκτες. Με τη λειτουργία "FPS" (first person shooting) βελτιώνονται τα σκούρα θέματα στα παιχνίδια, ώστε να βλέπετε τα κρυμμένα αντικείμενα στις σκοτεινές περιοχές. Με τη λειτουργία "Racing", εκτελείται προσαρμογή της οθόνης με ταχύτερο χρόνο απόκρισης, πολλά χρώματα και προσαρμογές της εικόνας. Η λειτουργία "RTS" (Λειτουργία στρατηγικής πραγματικού χρόνου) διαθέτει μια ειδική λειτουργία SmartFrame που σάς επιτρέπει την επισήμανση συγκεκριμένων περιοχών και τις προσαρμογές μεγέθους και εικόνας. Με τις λειτουργίες Gamer 1 (Παίκτης 1) και Gamer 2 (Παίκτης 2) μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωπικές σας ρυθμίσεις με βάση τα διαφορετικά παιχνίδια, εξασφαλίζοντας καλύτερη απόδοση.

 • Η λειτουργία SmartFrame επισημαίνει περιοχές ώστε να εντοπίζετε ευκολότερα τους αντιπάλους σας

  Η λειτουργία SmartFrame επισημαίνει περιοχές ώστε να εντοπίζετε ευκολότερα τους αντιπάλους σας

  Η λειτουργία SmartFrame σάς δίνει τη δυνατότητα να εντοπίζετε εύκολα τους αντιπάλους σας, επισημαίνοντας μια συγκεκριμένη περιοχή στην οθόνη. Με την αύξηση των επιπέδων RGB στην επιλεγμένη περιοχή, ρίχνετε την προσοχή σας σε εκείνο το συγκεκριμένο τμήμα της οθόνης, όπου θα γίνει η επόμενη απότομη κίνηση του εχθρού. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόζετε το μέγεθος και την εικόνα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η λειτουργία αυτή είναι κατάλληλη για παιχνίδια σε λειτουργία RTS- Real Time Strategy (Στρατηγικής πραγματικού χρόνου).

 • Λειτουργία SmartSize για αναπαραγωγή σε διάφορα μεγέθη οθόνης

  Λειτουργία SmartSize για αναπαραγωγή σε διάφορα μεγέθη οθόνης

  Η λειτουργία SmartSize σάς επιτρέπει να αλλάζετε το μέγεθος της εικόνας σε αυτήν την οθόνη Philips για παιχνίδια, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Με τη λειτουργία SmartSize, μπορείτε εύκολα να εναλλάσσετε διαφορετικά μεγέθη οθόνης. Τώρα, έχετε την απόλυτη ευελιξία να μεταφέρετε το παιχνίδι σας σε διαφορετικά μεγέθη οθόνης παίζοντας σε μία μόνο οθόνη.

 • Με το SmartKeypad εξασφαλίζετε γρήγορη πρόσβαση στις προεπιλογές των παιχνιδιών σας

  Με το SmartKeypad εξασφαλίζετε γρήγορη πρόσβαση στις προεπιλογές των παιχνιδιών σας

  Το SmartKeypad είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο τηλεχειριστήριο που συνδέεται με την οθόνη Philips για παιχνίδια. Απολαύστε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις προεπιλογές των παιχνιδιών σας με 2 κουμπιά γρήγορης πρόσβασης: αποθηκεύστε και ενεργοποιήστε δύο ρυθμίσεις που θα προσαρμόσετε όπως εσείς θέλετε είτε για να παίζετε παιχνίδια είτε για άλλες χρήσεις. Με τα επιπλέον πλήκτρα βέλους προς τα επάνω ή προς τα κάτω, μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα στο μενού και τις ρυθμίσεις OSD απευθείας.

 • Ανανέωση SmartResponse 1ms για γρήγορο gaming

  Ανανέωση SmartResponse 1ms για γρήγορο gaming

  Η SmartResponse είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips που προσαρμόζει αυτόματα τους χρόνους απόκρισης στις απαιτήσεις της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, τα παιχνίδια και οι ταινίες απαιτούν πιο γρήγορους χρόνους απόκρισης, προκειμένου να απολαμβάνετε εικόνες χωρίς παραμόρφωση, καθυστερήσεις και διπλά είδωλα.

 • SmartConnect με HDMI, DisplayPort και Dual link DVI

  Με μια πληθώρα δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, αυτές οι οθόνες της Philips είναι εξοπλισμένες με πολλές επιλογές σύνδεσης, όπως Dual Link DVI, DisplayPort και υποδοχή σύνδεσης HDMI γενικής συμβατότητας, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μη συμπιεσμένο περιεχόμενο βίντεο και ήχου υψηλής ανάλυσης. Η δυνατότητα USB 3.0 διασφαλίζει ότι θα έχετε κορυφαία ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων σε συνδυασμό με καθολική συνδεσιμότητα. Ανεξάρτητα από την πηγή που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οθόνη της Philips που αγοράσατε δεν πρόκειται να σας φανεί ποτέ ξεπερασμένη!

 • Η θύρα USB 3.0 επιτρέπει τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση smartphone

  Το πρότυπο USB 3.0 κορυφαίας ταχύτητας χρησιμοποιεί ταχύτητα μεταφοράς 5,0 gbit/δευτ., η οποία είναι 10 φορές πιο γρήγορη από το πρότυπο USB 2.0 και μειώνει σημαντικά το χρόνο μεταφοράς των δεδομένων σας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Με μεγαλύτερο εύρος ζώνης, πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς, καλύτερη διαχείριση ενέργειας και κορυφαία συνολική απόδοση, το USB 3.0 πρωτοπορεί, αποτελώντας το τελευταίο παγκόσμιο πρότυπο που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε συσκευές αποθήκευσης μεγάλης χωρητικότητας. Χάρη στην τεχνολογία Sync-N-Go, δεν χρειάζεται να βασίζεστε στο εύρος ζώνης. Ακόμη και όσοι έχουν αγοράσει συσκευές με θύρα USB 2.0, δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι συμβατή με προγενέστερες εκδόσεις.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Αυτή η οθόνη της Philips προσφέρει ρυθμό ανανέωσης έως και 144Hz μέσω των υποδοχών Dual-link DVI και DisplayPort. Βεβαιωθείτε ότι η κάρτα γραφικών υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 144Hz και ότι έχει ενημερωθεί με το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης.
 • Για ερωτήσεις που αφορούν την απόδοση 144Hz, συμβουλευτείτε απευθείας τον προμηθευτή της κάρτας σας.
 • Αυτή η οθόνη Philips διαθέτει πιστοποίηση MHL. Ωστόσο, σε περίπτωση που η συσκευή δεν συνδέεται ή δεν λειτουργεί σωστά, ανατρέξτε στις Συχνές ερωτήσεις της συσκευής σας MHL ή συμβουλευτείτε απευθείας τον προμηθευτή σας. Η πολιτική του κατασκευαστή της συσκευής σας ενδέχεται να απαιτεί να αγοράσετε το καλώδιο ή τον προσαρμογέα MHL της ίδιας εταιρείας για να λειτουργήσει με την οθόνη σας
 • Απαιτείται συσκευή με πιστοποίηση MHL και προαιρετικό καλώδιο MHL (δεν περιλαμβάνεται). Συμβουλευτείτε τον πάροχο της συσκευής σας MHL για ζητήματα συμβατότητας.
 • Η λειτουργία αναμονής/απενεργοποίησης για εξοικονόμηση ενέργειας του ErP δεν είναι διαθέσιμη στη λειτουργία φόρτισης MHL

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: