Επαγγελματική Flat TV

  Επαγγελματική Flat TV

  Πλήρως προετοιμασμένη Flat TV

  Αυτή η τηλεόραση LCD με ενσωματωμένο ρολόι (ξυπνητήρι) προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα και μεγάλη οπτική γωνία. Σε συνδυασμό με την προαιρετική μονάδα SmartCard XPress είναι πλήρως προετοιμασμένη για αμφίδρομες υπηρεσίες και ψυχαγωγία εσωτερικού χώρου. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πλήρως προετοιμασμένη Flat TV

Ειδικά σχεδιασμένη για ψυχαγωγία εσωτερικού χώρου

 • Ενσωματωμένη προβολή ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη προβολή ρολογιού, η οποία λειτουργεί και ως ξυπνητήρι, εξαλείφει την ανάγκη και τη δαπάνη για αγορά ενός επιπλέον ρολογιού με καλώδια και συνδέσεις στο δωμάτιο. Ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας μέσω teletext και η διατήρηση των ρυθμίσεων αφύπνισης κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών ρεύματος ενισχύουν περαιτέρω την άνεση των επισκεπτών

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα και ασύρματα όλες τις ρυθμίσεις προγραμμάτων από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Περιορισμός έντασης ήχου

  Η λειτουργία αυτή προκαθορίζει το εύρος της έντασης ήχου που θα έχει η τηλεόραση, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση του ήχου ώστε να μην ενοχλείτε τους γείτονες.

 • Κλείδωμα μπροστινών πλήκτρων ελέγχου

  Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις λειτουργίες της τηλεόρασης

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 • Πρόσβαση σε μενού ασφαλείας

  Προσφέρει πρόσβαση υπό όρους στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης μέσω ενός ειδικού κωδικού ή του βασικού τηλεχειριστηρίου

 • Ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM

  Το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM εξασφαλίζει περισσότερη άνεση χωρίς να απαιτείται επιπλέον δαπάνη για αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Υποδοχή σύνδεσης εξωτερικού ηχείου

  Υποδοχή σύνδεσης ενισχυμένου ήχου για εύκολη εγκατάσταση εξωτερικών ηχείων (όπως για μπάνια) που καταργεί την ανάγκη δαπανών για εξωτερικό εξοπλισμό.

 • Συμβατή με SmartCard Xpress Box για αμφίδρομα συστήματα

  Το προαιρετικό SmartCard Xpress Box μπορεί να αναρτηθεί στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης για να επιτρέπει σε άλλους αποκωδικοποιητές και κάρτες εφαρμογών να συνδεθούν με την τηλεόραση επεκτείνοντας τη λειτουργικότητά της. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων διαδραστικών συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (που υποστηρίζει πρωτόκολλα UART και RS232) και της διασύνδεσης ελέγχου SmartPlug.

 • Πρόσθετη ενσωματ. τροφοδοσία ρεύματος

  Η πρόσθετη ενσωματωμένη τροφοδοσία ρεύματος καταργεί την ανάγκη ξεχωριστής τροφοδοσίας ρεύματος για ενσωματωμένο σύστημα. Στην περίπτωση αυτόνομης χρήσης, η πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος μπορεί να απενεργοποιηθεί για εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Διασύνδεση Serial Xpress™ Control

  Η διασύνδεση Serial Xpress™ Control είναι συμβατή με όλες τις μεγάλες υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Το πρωτόκολλο επιτρέπει τη σύνδεση της τηλεόρασης με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές, set-top box και λύσεις υπολογιστή. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα UART και RS232.

 • Διαχρονική χάρη στη δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού

  Ο σχεδιασμός του λογισμικού με δυνατότητα αναβάθμισης διασφαλίζει τη διαχρονικότητα της τηλεόρασης και τη συμβατότητά της με νέες τεχνολογίες και εξελίξεις, ασφαλίζοντας την επένδυσή σας.

 • Το Ψηφιακό Crystal Clear προσφέρει ζωντανές κινηματογραφικές εικόνες

  Το Digital Crystal Clear είναι ένα ψηφιακό πακέτο καινοτομιών που βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας στα καλύτερα δυνατά επίπεδα αντίθεσης, χρωματικότητας και ευκρίνειας.

 • Οθόνη LCD WXGA υψηλής ευκρίνειας, 1280 x 768p

  Οθόνη WXGA με κορυφαία τεχνολογία LCD και ανάλυση HD στα 1280 x 768p pixel. Προσφέρει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Το Active Control βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας όποια κι αν είναι η πηγή

  Το Active Control διασφαλίζει συνεχή βελτίωση θορύβου και ευκρίνειας σε συχνότητα 60 φορές το δευτερόλεπτο. Προσαρμόζοντας συνεχώς τη ρύθμιση εικόνας πάνω από 3.000 φορές το λεπτό, διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: