Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Η απόλυτα αμφίδρομη Hospitality TV

  Αυτή η κομψή, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας Hospitality TV με ενσωματωμένη υποδοχή SmartCard αποτελεί την καλύτερη απαραβίαστη διαδραστική λύση. Οι επισκέπτες σας απολαμβάνουν προαιρετικά μια μοναδική οπτική εμπειρία εμπλουτισμένη με μουσική μπάνιου και ένα προσαρμοσμένο μήνυμα υποδοχής. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Η απόλυτα αμφίδρομη Hospitality TV

Tηλεόραση LCD της Philips & υποδοχή SmartCard

 • Απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού

  Το λογισμικό της τηλεόρασης που ελέγχει λειτουργίες σχετικές με το ξενοδοχείο μπορεί να αναβαθμιστεί από μακριά μέσω ενός πιστοποιημένου παρόχου συστήματος.

 • Απαραβίαστη υποδοχή SmartCard

  Η ενσωματωμένη υποδοχή SmartCard επιτρέπει σε τρίτους να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα της τηλεόρασης μέσω καρτών εφαρμογών, χωρίς την ανάγκη επιπλέον κουτιών και εξωτερικών συνδέσεων. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων διαδραστικών συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (που υποστηρίζει πρωτόκολλα UART και RS232) και της διασύνδεσης ελέγχου SmartPlug.

 • Digital Crystal Clear για πιο ζωντανές κινηματογραφικές εικόνες

  Το Digital Crystal Clear αποτελεί μια τεχνολογία επεξεργασίας που ρυθμίζει και βελτιώνει ψηφιακά την ποιότητα της εικόνας βελτιστοποιώντας τα επίπεδα αντίθεσης, χρώματος και ευκρίνειας.

 • Ενσωματωμένη προβολή ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη προβολή ρολογιού, η οποία λειτουργεί και ως ξυπνητήρι, εξαλείφει την ανάγκη και τη δαπάνη για αγορά ενός επιπλέον ρολογιού με καλώδια και συνδέσεις στο δωμάτιο. Ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας μέσω teletext και η διατήρηση των ρυθμίσεων αφύπνισης κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών ρεύματος ενισχύουν περαιτέρω την άνεση των επισκεπτών

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Περιστρεφόμενη βάση με αντικλεπτική πρόβλεψη

  Αυτή η LCD TV διαθέτει περιστρεφόμενη βάση ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να παρακολουθούν από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου. Η βάση μπορεί να ασφαλίσει σε κάποιο τραπέζι ή έπιπλο αποτρέποντας την κλοπή της.

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα και ασύρματα όλες τις ρυθμίσεις προγραμμάτων από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Κλείδωμα μενού εγκατάστασης

  Αποτρέπει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης, διασφαλίζοντας μέγιστη άνεση για τους φιλοξενούμενους και αποτρέποντας περιττά έξοδα επαναπρογραμματισμού.

 • Υποδοχή σύνδεσης εξωτερικού ηχείου & πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος

  Η τηλεόραση διαθέτει υποδοχή σύνδεσης ενισχυμένου ήχου για εύκολη εγκατάσταση εξωτερικών ηχείων (όπως για μπάνια) καταργώντας την ανάγκη δαπανών για εξωτερικό εξοπλισμό. Η πρόσθετη ενσωματωμένη τροφοδοσία ρεύματος καταργεί την ανάγκη ύπαρξης ξεχωριστής τροφοδοσίας ρεύματος για ενσωματωμένο σύστημα. Στην περίπτωση αυτόνομης χρήσης, η επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος μπορεί να απενεργοποιηθεί για εξοικονόμηση ενέργειας.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: