Οθόνη LCD widescreen

  Οθόνη LCD widescreen

  Ψηφιακή οθόνη HD-TV σε ένα κομψό πακέτο

  Συνδυάστε εργασία και διασκέδαση με αυτή την πολυλειτουργική οθόνη widescreen! Με μεγάλη, ευρεία περιοχή προβολής, είσοδο TV, βίντεο και HDMI, και ενσωματωμένα ηχεία, η Philips 220TW9 αυξάνει την παραγωγικότητά σας και σας εξασφαλίζει μέγιστη απόλαυση. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψηφιακή οθόνη HD-TV σε ένα κομψό πακέτο

 • HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  HD Ready για προβολή σημάτων HD υψηλής ποιότητας

  Απολαύστε την εξαιρετική ποιότητα εικόνας που προσφέρουν τα σήματα υψηλής ευκρίνειας και συνδεθείτε με πηγές HD, όπως HDTV settop box ή δίσκο Blue-ray. Το HD Ready είναι μια προστατευμένη προδιαγραφή που προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με την προοδευτική σάρωση. Συμμορφώνεται με τα πρότυπα της EICTA για να προσφέρει μια οθόνη HD με ανάλυση και ποιότητα εικόνας υψηλής ευκρίνειας. Διαθέτει αναλογική υποδοχή YPbPr και μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση DVI ή HDMI, με υποστήριξη HDCP. Εμφανίζει σήματα των 720p και 1080i σε συχνότητα 50 και 60Hz.

 • Incredible Surround για μεγαλύτερη απόλαυση ήχου

  Incredible Surround για μεγαλύτερη απόλαυση ήχου

  Το Incredible Surround είναι μια τεχνολογία ήχου της Philips που μεγεθύνει εντυπωσιακά το ηχητικό πεδίο για να σας βυθίσει στον ήχο. Mιξάρει τους ήχους των αριστερών και δεξιών ηχείων αυξάνοντας την αίσθηση που δίνει ο χώρος ως προς τον αναπαραγόμενο ήχο. Αυτή η ευρύτερη κάλυψη βελτιστοποιεί την στερεοφωνική απόδοση και δημιουργεί μια φυσικότερη ηχητική διάσταση. Το Incredible Surround σάς επιτρέπει να έχετε απόλυτη εμπειρία surround ήχου με μεγαλύτερο βάθος και πλάτος χωρίς τη χρήση πρόσθετων ηχείων.

 • Crystal Clear III για φυσικές, εξαιρετικής ποιότητας εικόνες

  Το Crystal Clear III συνδυάζει Κτενοειδές Φίλτρο 2D, Δυναμική Αντίθεση, Blue stretch και Βελτίωση πράσινου ώστε να έχετε πάντα χρώματα που φαίνονται πέρα για πέρα φυσικά.

 • Ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης για παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων στον υπολογιστή.

  Ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης στην οθόνη για εμφάνιση τηλεοπτικών σημάτων και δεδομένων υπολογιστών.

 • Οθόνη LCD HD, με ανάλυση 1680 x 1050p

  Οθόνη WSXGA+ με κορυφαία τεχνολογία LCD και ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1680 x 1050p pixel. Προσφέρει εκπληκτική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με εξαιρετική φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η οπτική σας εμπειρία βελτιώνεται χάρη στη ζωντάνια και την ευκρίνεια των εικόνων.

 • Γρήγορος χρόνος απόκρισης 5ms

  Ο χρόνος απόκρισης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης είναι το διάστημα που χρειάζεται ένα στοιχείο υγρών κρυστάλλων για να μεταβεί από ενεργή κατάσταση (μαύρο) σε ανενεργή (λευκό) και πίσω σε ενεργή (μαύρο). Μετριέται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Mικρότερος χρόνος απόκρισης σημαίνει ταχύτερες μεταβάσεις και επομένως, λιγότερα οπτικά είδωλα κατά τη μετάβαση από την απεικόνιση κειμένου στην απεικόνιση γραφικών.

 • 2 είσοδοι HDMI για πλήρη ψηφιακή σύνδεση HD σε ένα καλώδιο

  Το HDMI πραγματοποιεί μη συμπιεσμένη ψηφιακή σύνδεση RGB από την πηγή στην οθόνη για κορυφαία ποιότητα εικόνας. Το HDMI στέλνει έξυπνα την υψηλότερη ανάλυση εξόδου στη συσκευή πηγής. Η είσοδος HDMI είναι πλήρως συμβατή με προηγούμενες εκδόσεις πηγών DVI ενώ περιλαμβάνει και ψηφιακό ήχο. Το HDMI χρησιμοποιεί προστασία κατά της αντιγραφής HDCP. Με μία είσοδο HDMI στο πίσω μέρος και μία είσοδο HDMI στο πλάι της τηλεόρασης, μπορείτε να συνδέσετε πολλές πηγές HD, π.χ. HD settop box, Blu-ray player, κονσόλα παιχνιδιών ή ψηφιακή βιντεοκάμερα. Η τηλεόρασή σας υποστηρίζει πλήρως το HD του μέλλοντος.

 • EasyLink: εύκολος έλεγχος της τηλεόρασης και των συνδεδεμένων συσκευών μέσω HDMI CEC

  Το EasyLink χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο του βιομηχανικού προτύπου HDMI CEC για διαμοιρασμό των λειτουργιών μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών και της τηλεόρασης. Χάρη στο Easylink χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο για τις βασικές λειτουργίες στην τηλεόρασή σας και τις συνδεδεμένες συσκευές. Το EasyLink χρησιμοποιεί το τυπικό καλώδιο HDMI για να μεταφέρει τις εντολές του συστήματος. Λειτουργεί με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που είναι εξοπλισμένες με HDMI CEC.

 • Η έξυπνη λειτουργία επιλέγει την ιδανική λειτουργία για αυτό που παρακολουθείτε

  Η τελειότητα της εικόνας και του ήχου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως για παράδειγμα την πηγή βίντεο, τον τύπο του περιεχομένου, τον περιβάλλοντα χώρο του δωματίου, τον τύπο της οθόνης της συσκευής, κ.λπ. Η έξυπνη λειτουργία προσαρμόζει τις ρυθμίσεις εικόνας και ήχου ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την τηλεόραση. Η προσωπική ρύθμιση σάς επιτρέπει επίσης να καθορίζετε τις ρυθμίσεις εικόνας σύμφωνα με την προσωπική σας προτίμηση, να τις αποθηκεύετε και να αποκτάτε εύκολη πρόσβαση σε αυτές για μελλοντική επιλογή. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ενσωματωθεί στην τηλεόρασή σας για βέλτιστη λειτουργία.

 • Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης για λήψη DVB-T

  Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T σάς επιτρέπει να λαμβάνετε ψηφιακά καλωδιακά και επίγεια σήματα τηλεόρασης χωρίς πρόσθετο set-top box. Απολαύστε ποιοτική τηλεόραση χωρίς επιπλέον εξοπλισμό.

 • Συμπεριλαμβάνεται εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Συμπεριλαμβάνεται εύχρηστο τηλεχειριστήριο

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: