Επαγγελματική Flat TV

  Επαγγελματική Flat TV

  Πλήρως προετοιμασμένη Flat TV

  Μια τηλεόραση με κομψό σχεδιασμό που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση στην κατηγορία της για το σύστημα ψυχαγωγίας εσωτερικού χώρου. Διατίθεται προαιρετικό SmartCardXPress box που επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση αμφίδρομων υπηρεσιών τρίτων κατασκευαστών. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πλήρως προετοιμασμένη Flat TV

Ειδικά σχεδιασμένη για ψυχαγωγία εσωτερικού χώρου

 • Wireless SmartLoader για fast cloning

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα και ασύρματα όλες τις ρυθμίσεις προγραμμάτων από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Μήνυμα υποδοχής στην οθόνη

  Εμφανίζεται χαιρετισμός υποδοχής κάθε φορά που ενεργοποιείτε την τηλεόραση

 • Περιορισμός έντασης ήχου

  Η λειτουργία αυτή προκαθορίζει το εύρος της έντασης ήχου που θα έχει η τηλεόραση, αποτρέποντας την υπερβολική αύξηση του ήχου ώστε να μην ενοχλείτε τους γείτονες.

 • Κλείδωμα μπροστινών πλήκτρων ελέγχου

  Αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στις λειτουργίες της τηλεόρασης

 • Προγραμματισμός Switch On Channel

  Ενδείκνυται για διαφήμιση ή για ενημερωτικά κανάλια επιτρέποντας την εμφάνιση ενός προκαθορισμένου καναλιού όταν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη.

 • Πρόσβαση σε μενού ασφαλείας

  Προσφέρει πρόσβαση υπό όρους στις ρυθμίσεις εγκατάστασης και διαμόρφωσης μέσω ενός ειδικού κωδικού ή του βασικού τηλεχειριστηρίου

 • Ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM

  Το ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM εξασφαλίζει περισσότερη άνεση χωρίς να απαιτείται επιπλέον δαπάνη για αγορά ραδιοφωνικών δεκτών.

 • Συμβατή με SmartCard Xpress Box για αμφίδρομα συστήματα

  Το προαιρετικό SmartCard Xpress Box μπορεί να αναρτηθεί στην πίσω πλευρά της τηλεόρασης για να επιτρέπει σε άλλους αποκωδικοποιητές και κάρτες εφαρμογών να συνδεθούν με την τηλεόραση επεκτείνοντας τη λειτουργικότητά της. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων διαδραστικών συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (που υποστηρίζει πρωτόκολλα UART και RS232) και της διασύνδεσης ελέγχου SmartPlug.

 • Διασύνδεση Serial Xpress™ Control

  Η διασύνδεση Serial Xpress™ Control είναι συμβατή με όλες τις μεγάλες υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Το πρωτόκολλο επιτρέπει τη σύνδεση της τηλεόρασης με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές, set-top box και λύσεις υπολογιστή. Υποστηρίζει τα πρωτόκολλα UART και RS232.

 • Προαιρετική πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος (12V)

  Η (προαιρετική) πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος εξασφαλίζει τη λειτουργία της υποδοχής επέκτασης, της οθόνης ρολογιού και της αφύπνισης όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη.

 • Διαχρονική χάρη στη δυνατότητα αναβάθμισης του λογισμικού

  Ο σχεδιασμός του λογισμικού με δυνατότητα αναβάθμισης διασφαλίζει τη διαχρονικότητα της τηλεόρασης και τη συμβατότητά της με νέες τεχνολογίες και εξελίξεις, ασφαλίζοντας την επένδυσή σας.

 • Crystal Clear III για φυσικές, εξαιρετικής ποιότητας εικόνες

  Το Crystal Clear III συνδυάζει Κτενοειδές Φίλτρο 2D, Δυναμική Αντίθεση, Blue stretch και Βελτίωση πράσινου ώστε να έχετε πάντα χρώματα που φαίνονται πέρα για πέρα φυσικά.

 • Οθόνη LCD XGA υψηλής ευκρίνειας, 1,024 x 768p

  Oθόνη WXGA με κορυφαία τεχνολογία LCD προσφέρει ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1024 x 768p pixel. Παρέχει εξαιρετική εικόνα προοδευτικής σάρωσης χωρίς τρεμόπαιγμα, με βέλτιστη φωτεινότητα και άψογα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Δυσδιάστατο κτενοειδές φίλτρο ευκρινέστερης εικόνας για μεγαλύτερη ακρίβεια

  Το Δυσδιάστατο κτενοειδές φίλτρο διαχωρίζει σε ένα σήμα βίντεο τα χαρακτηριστικά κορεσμού των χρωμάτων από τα χαρακτηριστικά φωτεινότητας (λαμπρότητας) και τα επεξεργάζεται μεμονωμένα προκειμένου να βελτιωθεί η ανάλυση της εικόνας και να ελαχιστοποιηθεί η παραμόρφωση.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: