Υποστήριξη Philips

Πώς μπορώ να συνδεθώ στη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent;

Δημοσιεύθηκε στις 31 August 2022
Αν αναρωτιέστε πώς να συνδεθείτε στη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent, διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες.

Με ποιον τύπο δρομολογητή Wi-Fi είναι συμβατή η συνδεδεμένη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent;

Η συνδεδεμένη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent είναι συμβατή με οποιονδήποτε δρομολογητή Wi-Fi 2,4 GHz και είναι το μόνο φάσμα με το οποίο είναι συμβατό το προϊόν αυτήν τη στιγμή.
 

Λειτουργεί η συνδεδεμένη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent χωρίς Wi-Fi;

Ναι, η συνδεδεμένη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent συνοδεύεται από μια αποκλειστική έγχρωμη οθόνη 4,3" που επιτρέπει στους γονείς να παρακολουθούν το παιδί τους στο σπίτι χωρίς σύνδεση Wi-Fi.
 

Ποια είναι η λειτουργία απορρήτου της συνδεδεμένης συσκευής παρακολούθησης μωρού Philips Avent;

Η λειτουργία απορρήτου σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε προσωρινά τη ζωντανή τροφοδοσία της κάμερας προς την εφαρμογή. Μπορείτε να συνεχίσετε να παρακολουθείτε το μωρό σας από τη μονάδα γονέα στην επιλεγμένη λειτουργία. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία απορρήτου, πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας και ευαισθησίας, επιλέξτε τη λειτουργία απορρήτου και ενεργοποιήστε την. 
 

Πρέπει να συνδέσω τη μονάδα μωρού και την εφαρμογή αν θέλω να συνδέσω τη συσκευή παρακολούθησης μωρού σε άλλη φορητή συσκευή;

Μόνο ένας λογαριασμός διαχειριστή είναι εξουσιοδοτημένος να χρησιμοποιείται με το μόνιτορ, επομένως η αντιστοίχιση είναι απαραίτητη μόνο μία φορά για τον λογαριασμό διαχειριστή. Ωστόσο, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή παρακολούθησης μωρού στο κινητό κάποιου άλλου. Αν θέλετε να κάνετε κοινή χρήση της ίδιας πρόσβασης με κάποιον άλλο, χρησιμοποιήστε τον ίδιο λογαριασμό διαχειριστή για να συνδεθείτε στην εφαρμογή. Η ρύθμιση της εφαρμογής σε άλλη συσκευή με διαφορετικό λογαριασμό σύνδεσης θα αποσυνδέσει αυτόματα τον προηγούμενο συνδεδεμένο χρήστη. Εάν δεν επιθυμείτε το άλλο άτομο να έχει το δικαίωμα πλήρους πρόσβασης, προσκαλέστε το να συνδεθεί ως χρήστης-επισκέπτης. Υπάρχουν ορισμένα δικαιώματα/περιορισμοί που έχει ένας χρήστης-επισκέπτης. Ο λογαριασμός χρήστη-επισκέπτη δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις push, να τροποποιήσει τον λογαριασμό και την εγγραφή φωνής.

Πόσα άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το βίντεο από τη συνδεδεμένη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent ταυτόχρονα;

Έως 3 άτομα από την εφαρμογή και 1 από τη μονάδα γονέα μπορούν να συνδεθούν στη συσκευή παρακολούθησης μωρού ταυτόχρονα. Μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο της συσκευής παρακολούθησης μωρού με άλλα άτομα, στέλνοντάς τους μια πρόσκληση.
 

Έχω χάσει το smartphone μου. Πώς μπορώ να εμποδίσω αγνώστους να έχουν πρόσβαση στη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent;

Συνδεθείτε στην εφαρμογή από άλλη έξυπνη συσκευή και διαγράψτε τον λογαριασμό σας. Αν είστε ο μοναδικός διαχειριστής, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αποσυνδεθούν όλοι οι χρήστες της εφαρμογής από τη συσκευή παρακολούθησης μωρού. Μπορείτε επίσης να κάνετε επαναφορά της συσκευής παρακολούθησης μωρού για να απενεργοποιήσετε όλες τις συνδέσεις στη συσκευή που χάσατε. Πιέστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης της μονάδας μωρού για 10 δευτερόλεπτα για να κάνετε επαναφορά.
 

Λειτουργεί η συνδεδεμένη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent σε χαμηλό φωτισμό;

Ναι, η συνδεδεμένη συσκευή παρακολούθησης μωρού Philips Avent ενεργοποιεί αυτόματα τη νυχτερινή όραση υψηλής ποιότητας, για να βλέπετε το μωρό σας στο σκοτάδι.
 

Οι πληροφορίες σε αυτήν τη σελίδα αφορούν τα εξής μοντέλα: SCD921/26 .

Επικοινωνία με τη Philips

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Ψάχνετε κάτι άλλο;

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές υποστήριξης της Philips

Ο ιστοτοπός μας εμφανίζεται καλύτερα με την τελευταία έκδοση του Microsoft Edge, του Google Chrome ή του Firefox.