Κάμερα διαδικτύου

  Κάμερα διαδικτύου

  Κάντε chat με βίντεο τώρα!

  Η online επικοινωνία με φίλους και την οικογένεια δεν ήταν ποτέ πιο απλή. Με αυτή την εύχρηστη κάμερα διαδικτύου, μπορείτε να κάνετε δωρεάν chat με βίντεο χρησιμοποιώντας Skype, Windows Live Messenger ή άλλες δωρεάν υπηρεσίες. Περιλαμβάνονται και ακουστικά για να είστε πάντα σε ετοιμότητα. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κάντε chat με βίντεο τώρα!

 • Φυσική εικόνα με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο

  Χαλαρώστε και απολαύστε ανώτερη ποιότητα προβολής με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε φυσικές εικόνες βίντεο και συνολικά καλύτερη εμπειρία video chatting.

 • Ανάλυση VGA (640x480) για ευκρινείς εικόνες

  Ανάλυση VGA (640 x 480) σημαίνει ότι περίπου 300.000 pixel αποτελούν το σύνολο της εικόνας. Η συγκεκριμένη ανάλυση VGA εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνας για χρήση σε έγγραφα, ιστοσελίδες και e-mail.

 • Περιστρέψτε την κάμερα 360° πάνω στον αξονικό της σύνδεσμο

  Απολαύστε πλήρη ελευθερία στη χρήση της κάμερας διαδικτύου χάρη στον πρακτικό σχεδιασμό του αξονικού της συνδέσμου. Απλώς περιστρέψτε την κάμερα 360° προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, και τραβήξτε οποιοδήποτε σημείο του χώρου χωρίς να την μετακινήσετε καθόλου.

 • Ενδώτια ακουστικά με μικρόφωνο για chatting χωρίς ηχώ

  Τα ακουστικά εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί σας, ενώ το μικρόφωνο βρίσκεται πάνω στο καλώδιο κάτω από το στόμα σας για εύκολη ηχογράφηση. Χρησιμοποιήστε αυτό το εύχρηστο σετ ακουστικών με ενσωματωμένο μικρόφωνο για άμεση λήψη βίντεο χωρίς ηχώ.

 • Συμβατότητα με όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε εικόνα στο Skype, το Windows Live Messenger, το Yahoo! Messenger, το AOL Instant Messenger και άλλες υπηρεσίες.

 • Πρόγραμμα διαχείρισης εγκατάστασης για εύκολη ρύθμιση

  Εγκαταστήστε την κάμερα διαδικτύου σε δευτερόλεπτα με το εύχρηστο Πρόγραμμα διαχείρισης εγκατάστασης. Απλώς ακολουθήστε τις απλές, βήμα προς βήμα οδηγίες και ρυθμίστε την κάμερα ώστε να λειτουργεί άψογα με τον υπολογιστή σας.

 • Σταθερό στήριγμα για οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή ή γραφείο

  Η πολυλειτουργική βάση διευκολύνει την τοποθέτηση της κάμερας διαδικτύου σε όλους τους τύπους οθονών, laptop, notebook ή σε επίπεδες επιφάνειες.

 • Το κουμπί Snapshot σάς επιτρέπει την άμεση λήψη φωτογραφιών

  Με ένα μόνο πάτημα αυτού του κουμπιού, η κάμερα διαδικτύου τραβάει αυτόματα φωτογραφία. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail, ιστοσελίδων ή εγγράφων.

 • Συμβατή με όλα τα διαθέσιμα προγράμματα απεικόνισης

  Αυτή η κάμερα διαδικτύου λειτουργεί με όλα τα διαθέσιμα δωρεάν και επαγγελματικά προγράμματα απεικόνισης. Αποτυπώστε μια φωτογραφία ή ακίνητη εικόνα από βίντεο και ανοίξτε την χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρόγραμμα απεικόνισης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: