Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Ταινίες DVD και DivX® εν κινήσει

  Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και παρακολουθήστε ταινίες κατά τις μετακινήσεις σας, στην οθόνη TFT LCD 7” του PET740 της Philips. Απολαύστε ταινίες DVD, DivX®, MPEG4, MP3-CD και CD ενώ κινείστε. Θαυμάστε τις φωτογραφίες σας JPEG οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορητό DVD Player

Ευρεία οθόνη LCD 17, 8 εκ. (7"), Αναπαραγωγή DivX PET740/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Ταινίες DVD και DivX® εν κινήσει

με κομψό σχεδιασμό περιβλήματος αλουμινίου

 • Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Με την υποστήριξη DivX®, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε βίντεο με κωδικοποίηση DivX® άνετα από το σαλόνι σας. Το φορμά μέσων DivX® είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW, κάρτες μνήμης και DVD-video. Η αναπαραγωγή των CD DivX® είναι δυνατή σε επιλεγμένα DVD player, DVD recorder και συστήματα Home Cinema.

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") σε φορμά ευρείας οθόνης 16:9

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") σε φορμά ευρείας οθόνης 16:9

  Η έγχρωμη οθόνη LCD ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Συμπεριλαμβάνεται προσαρμογέας αυτοκινήτου και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

  Εκτός από τον προσαρμογέα αυτοκινήτου που χρησιμοποιείται για χρήση στο αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φορητή συσκευή αναπαραγωγής για να απολαμβάνετε DVD στο σπίτι συνδέοντάς τη απλά στην τηλεόραση. Χαλαρώστε και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της λειτουργίας αναπαραγωγής.

 • Αναπαράγει μουσική από MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Λίγα κουμπιά για απλό και εύκολο έλεγχο

  Αυτή η εύχρηστη φορητή συσκευή αναπαραγωγής είναι σχεδιασμένη για εύκολη λειτουργία εν κινήσει. Απλά τοποθετήστε το δίσκο στη συσκευή και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD. Με λίγα κουμπιά ενός πατήματος για εύκολο έλεγχο και πλήρη συμβατότητα με τους περισσότερους δημοφιλείς τύπους δίσκων DVD/VCD/CD, μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετική ψυχαγωγία όπου και εάν βρίσκεστε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: