Φορητό DVD Player

  Δείτε DVD και τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα HD* παντού

  Παρακολουθήστε ασύρματα τηλεοπτικά προγράμματα HD*, με τον ενσωματωμένο τηλεοπτικό ψηφιακό δέκτη της φορητής συσκευής DVD PD7015. Με οθόνη TFT LCD 18 εκ. (7"), μπορείτε να παίζετε βίντεο HD, μουσική και φωτογραφίες από τη μονάδα USB. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Δείτε DVD και τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα HD* παντού

με εύκολη εγκατάσταση

 • Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV

  Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διατίθεται με τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV για την άνεση σας.

 • Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Το φορητό DVD player της Philips είναι συμβατό με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Το DVD player μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, και CD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους εγγράψιμων δίσκων.

 • Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Οθόνη LCD 17,8 εκ. (7") υψηλής πυκνότητας (800x480 pixel)

  Οθόνη LCD 17,8 εκ. (7") υψηλής πυκνότητας (800x480 pixel)

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης (800 x 480 pixel) ζωντανεύει τις εικόνες αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Σύνδεση USB για αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής

  Σύνδεση USB για αναπαραγωγή βίντεο, φωτογραφιών και μουσικής

  Απλώς συνδέστε τη φορητή συσκευή USB στην υποδοχή USB του φορητού DVD player της Philips και επιλέξτε άμεση αναπαραγωγή των ψηφιακών βίντεο, της μουσικής ή των φωτογραφιών σας. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας.

 • Εύκολη εγκατάσταση και αυτόματη αναζήτηση καναλιών

  Η διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης είναι απλή και γρήγορη. Το εύκολο μενού χρήστη θα σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση της τηλεόρασής σας. Το player αναζητά αυτόματα όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας, ώστε να απολαύσετε αμέσως τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα.

 • Λήψη MPEG4 HDTV μέσω δέκτη DVB-T*

  Η HDTV σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τηλεόραση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς πρόσθετο set-top box. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη που υποστηρίζει σήματα DVB-Terrestrial για φορμά MPEG-2 και MPEG-4, λαμβάνετε τηλεοπτικά προγράμματα υψηλής ευκρίνειας σε εξαιρετική ποιότητα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Ο χρόνος αναπαραγωγής ανάλογα με τη διάρκεια της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση της εφαρμογής. Για μεγαλύτερη διάρκεια, οι χρήστες πρέπει να ρυθμίζουν τον οπίσθιο φωτισμό LCD στο ελάχιστο, να συνδέουν ακουστικά (και όχι τα ενσωματωμένα ηχεία), να ακούνε σε μέτρια ένταση & να χρησιμοποιούν το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου.
 • DVB-T, υποστηρίζεται μόνο σε επιλεγμένες χώρες

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: