Home Cinema

  Πάθος με τον ήχο

  Απολαύστε κινηματογραφικό πολυκαναλικό ήχο surround χωρίς ηχεία και καλώδια γύρω σας. Αυτό το SoundBar της Philips ενσωματώνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα Home Cinema, το οποίο περιλαμβάνει αναπαραγωγή DVD σε μια ενιαία μονάδα. Κάντε την κινηματογραφική σας βραδιά ξεχωριστή! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πάθος με τον ήχο

Εκπληκτικός ήχος surround από το εξαιρετικά λεπτό SoundBar

 • Ηχείο Dolby Virtual για ρεαλιστικό surround sound

  Ηχείο Dolby Virtual για ρεαλιστικό surround sound

  Η τεχνολογία Dolby Virtual Speaker αποτελεί εξελιγμένη τεχνολογία ήχου, η οποία παράγει πλούσιο και εντυπωσιακό surround ήχο από ένα σύστημα δύο ηχείων. Ιδιαίτερα εξελιγμένοι αλγόριθμοι χώρου δημιουργούν πιστά αντίγραφα των ηχητικών χαρακτηριστικών που ισχύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον 5.1 καναλιών. Η αναπαραγωγή DVD ενισχύεται επεκτείνοντας το περιβάλλον 2 καναλιών. Σε συνδυασμό με επεξεργασία Dolby Pro Logic II, μετατρέπει οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή υψηλής ποιότητας σε ρεαλιστικό, πολυκαναλικό surround ήχο. Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε επιπλέον ηχεία, καλώδια ή βάσεις ηχείων για να απολαύσετε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

 • Εξαιρετικά λεπτά ηχεία για ρεαλιστικό ήχο surround

  Εξαιρετικά λεπτά ηχεία για ρεαλιστικό ήχο surround

  Τα εξαιρετικά λεπτά ηχεία παρέχουν εμπειρία ήχου surround χωρίς συμβιβασμούς, σε συνδυασμό με λεπτή και κομψή σχεδίαση. Τα ιδιαίτερα μαλακά θολοειδή τουίτερ με ενσωματωμένο σύστημα μαγνήτη νεοδυμίου έχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής μεσαίων και υψηλών συχνοτήτων, χωρίς απώλεια λεπτομέρειας από τις ταινίες ή τη μουσική που απολαμβάνετε. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικά καθαρός, ρεαλιστικός ήχος, όπως θα τον ονειρευόταν ο δημιουργός του!

 • Πιο ευκρινείς εικόνες υψηλής ευκρίνειας με HDMI 1080p

  Πιο ευκρινείς εικόνες υψηλής ευκρίνειας με HDMI 1080p

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Μπορείτε τώρα να απολαύσετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση πραγματικά υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ζωντανές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις τηλεοπτικές οθόνες, εξασφαλίζοντας και με αυτό τον τρόπο ευκρινείς εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο, σε επιφάνεια τραπεζιού ή σε βάση

  Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο, σε επιφάνεια τραπεζιού ή σε βάση

  Απολαύστε την ευελιξία αυτού του συστήματος Home Cinema που μπορείτε να τοποθετήσετε όπου θέλετε. Πάνω σε βάση τηλεόρασης, σε επιφάνεια τραπεζιού ή αναρτημένη σε τοίχο, η συσκευή δεν έχει μόνο όμορφη εμφάνιση αλλά παραμένει και πλήρως λειτουργική. Για πρώτη φορά μπορείτε να καθορίσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς συμβιβασμούς στο Home Cinema.

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • Προαιρετική βάση για άνετη αναπαραγωγή από το iPod/iPhone

  Προαιρετική βάση για άνετη αναπαραγωγή από το iPod/iPhone

  Τοποθετήστε αυτή τη βάση σύνδεσης στο σύστημα home cinema, για να απολαύσετε τη μουσική, τα βίντεο και τις εικόνες σας από συσκευές iPod και iPhone. Η βάση σύνδεσης διατίθεται ως προαιρετικό αξεσουάρ.

 • Σχεδίαση SoundBar που συνδυάζεται άψογα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 81 εκ. (32") ή μεγαλύτερες

  Σχεδίαση SoundBar που συνδυάζεται άψογα με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 81 εκ. (32") ή μεγαλύτερες

  Το ηχείο home cinema SoundBar προσδίδει αέρα κομψότητας σε κάθε σαλόνι. Αν και έχει σχεδιαστεί ώστε να ταιριάζει με τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη 81 εκ. (32") ή μεγαλύτερη, προσαρμόζεται και σε οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης - ταιριάζοντας στην εσωτερική διακόσμηση και τον τρόπο ζωής σας.

 • Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Οθόνη αφής για διαισθητικό έλεγχο αναπαραγωγής και έντασης ήχου

  Τα στοιχεία ελέγχου της έξυπνης οθόνης αφής στην πρόσοψη σάς επιτρέπουν να ελέγχετε την ένταση του ήχου καθώς και άλλες επιλογές αναπαραγωγής.

 • Η ισχύς RMS 400W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική

  Η ισχύς RMS 400W προσφέρει εξαιρετικό ήχο για ταινίες και μουσική
 • Ασύρματο υπογούφερ για απίστευτα μπάσα χωρίς καλώδια

  Ασύρματο υπογούφερ για απίστευτα μπάσα χωρίς καλώδια
 • Εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση SoundBar με επίπεδα ηχεία

  Εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση SoundBar με επίπεδα ηχεία
 • Αναπαραγωγή DVD και CD για να απολαμβάνετε όλες τις ταινίες και τη μουσική σας

  Αναπαραγωγή DVD και CD για να απολαμβάνετε όλες τις ταινίες και τη μουσική σας
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: