Πανίσχυρος ήχος για κάθε τηλεόραση

  Αναδείξτε τις ηχητικές δυνατότητες των συσκευών αναπαραγωγής πολυμέσων σε όλο τους το μεγαλείο. Με το ενσωματωμένο υπογούφερ και τον αισθητήρα προσανατολισμού, έχετε την ελευθερία να τοποθετήσετε το SoundBar όπως ακριβώς θέλετε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ηχείο SoundBar

Εικονικός ήχος Surround, Ενσωματωμένο υπογούφερ, 2 είσοδοι HDMI και έξοδος HDMI ARC, Bluetooth® HTL3120/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πανίσχυρος ήχος για κάθε τηλεόραση

με ενσωματωμένο υπογούφερ

 • Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ήχος Virtual Surround για ρεαλιστική εμπειρία ήχου

  Ο ήχος Virtual Surround της Philips παράγει πλούσιο και καθηλωτικό ήχο Surround από ένα σύστημα που αποτελείται από λιγότερα από πέντε ηχεία. Ιδιαίτερα εξελιγμένοι αλγόριθμοι χώρου δημιουργούν πιστά αντίγραφα των ηχητικών χαρακτηριστικών που ισχύουν σε ένα ιδανικό περιβάλλον 5.1 καναλιών. Μετατρέπει οποιαδήποτε στερεοφωνική πηγή υψηλής ποιότητας σε ρεαλιστικό, πολυκάναλο Surround ήχο. Δεν χρειάζεται να προμηθευτείτε επιπλέον ηχεία, καλώδια ή βάσεις ηχείων για να απολαύσετε ήχο που γεμίζει το δωμάτιο.

 • Είσοδος ήχου, για να απολαμβάνετε μουσική από iPod/iPhone/MP3

  Είσοδος ήχου, για να απολαμβάνετε μουσική από iPod/iPhone/MP3

  Η είσοδος ήχου σάς επιτρέπει να αναπαράγετε εύκολα τη μουσική σας απευθείας από συσκευές iPod/iPhone/iPad, MP3 ή από φορητό υπολογιστή, μέσω μιας απλής σύνδεσης με το σύστημα home cinema. Απλώς συνδέστε τη συσκευή ήχου με την είσοδο ήχου και απολαύστε τη μουσική σας με την ανώτερη ποιότητα ήχου που παρέχει το σύστημα home cinema της Philips.

 • Συνδεθείτε σε HDMI x 2 για άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου

  Συνδεθείτε σε HDMI x 2 για άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου

  Απολαύστε τρισδιάστατη αναπαραγωγή που κόβει την ανάσα και πεντακάθαρο ήχο 5.1 ή 7.1, συνδέοντας απλώς την έξοδο ήχου HDMI x 2 της συσκευής αναπαραγωγής με το μη τρισδιάστατο δέκτη AV.

 • Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Ασύρματη μετάδοση μουσικής μέσω Bluetooth

  Το Bluetooth είναι μια τεχνολογία ασύρματης επικοινωνίας μικρής εμβέλειας, σταθερή και ενεργειακά αποδοτική. Η τεχνολογία επιτρέπει εύκολη ασύρματη σύνδεση με άλλες συσκευές Bluetooth, ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική από οποιοδήποτε smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή, καθώς και από iPod ή iPhone, σε ηχείο με δυνατότητα Bluetooth.

 • Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων, για πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Σύστημα ηχείων με ανάκλαση μπάσων, για πιο βαθιά και ισχυρά μπάσα

  Μια ενσωματωμένη κοιλότητα πίσω από τον οδηγό ηχείου που διοχετεύει αέρα στις διόδους με συντονισμένη ακουστική αποδίδει βαθιές νότες με περισσότερη ένταση, και συνεπώς ρεαλιστικό ήχο.

 • Dolby Digital και DTS για εκπληκτικό ήχο Surround

  Dolby Digital και DTS για εκπληκτικό ήχο Surround

  Επιλέξτε ψηφιακό ήχο και απολαύσετε στο έπακρο τη μουσική και τις ταινίες σας. Ακόμα και η στερεοφωνική μουσική ακούγεται εκπληκτικά καθώς τα συστήματα Dolby Digital και DTS Digital Surround βελτιώνουν την ψηφιακή μουσική και τα ψηφιακά βίντεο, ανεβάζοντας την ένταση, έτσι ώστε να έχετε πραγματικά καθηλωτικό ήχο Surround από τα ηχεία του home cinema.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  Το EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, ηχεία soundbar, home cinema, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του διαδεδομένου πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Απολαύστε μουσική MP3/WMA απευθείας από τις φορητές σας συσκευές USB

  Απολαύστε μουσική MP3/WMA απευθείας από τις φορητές σας συσκευές USB
 • Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο ή σε επιφάνεια τραπεζιού

  Ευέλικτη τοποθέτηση σε τοίχο ή σε επιφάνεια τραπεζιού
 • Διπλός οδηγός 3", για βαθιά μπάσα

  Διπλός οδηγός 3", για βαθιά μπάσα
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: