Σιδέρωμα
Σίδερο με γεννήτρια ατμού και μέγιστη πίεση 6,5 bar
ΝΕΟ

Perfect Care Aqua Pro Σίδερο με γεννήτρια ατμού

Μέγιστη πίεση 6, 5 bar, Βολή ατμού έως και 440 γρ., Εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο, Σταθερό δοχείο νερού 2, 5 L GC9324/20 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων
 • Πανίσχυρο σιδέρωμα και κορυφαία κάθετη βολή ατμού

  Perfect Care Aqua Pro

  Σίδερο με γεννήτρια ατμού

  GC9324/20 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

  Το PerfectCare Aqua Pro διαθέτει εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο και πολύ μεγάλο δοχείο νερού 2,5 L, ιδανικό για περισσότερο σιδέρωμα και κορυφαία κάθετη βολή ατμού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πανίσχυρο σιδέρωμα και κορυφαία κάθετη βολή ατμού

με το πιο ελαφρύ σίδερο και το μεγαλύτερο δοχείο νερού

 • Σιδερώστε από μεταξωτά μέχρι τζιν χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας

  Σιδερώστε από μεταξωτά μέχρι τζιν χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας

  "Τώρα μπορείτε να σιδερώνετε από τζιν μέχρι μεταξωτά χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας, εγγυημένα χωρίς καψίματα σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Επαναστατική τεχνολογία με προηγμένο επεξεργαστή που ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία της πλάκας, ώστε να μην χρειάζεται ρύθμιση, και μικρού μεγέθους σύστημα ατμού ProVelocity που παρέχει περισσότερο ατμό για πιο γρήγορο σιδέρωμα. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, αποθηκεύεται πιο εύκολα."

 • Μπορείτε να ακουμπήσετε με ασφάλεια τη ζεστή πλάκα του σίδερου πάνω στη σιδερώστρα

  Μπορείτε να ακουμπήσετε με ασφάλεια τη ζεστή πλάκα του σίδερου πάνω στη σιδερώστρα

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία OptimalTEMP της Philips εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί κανένα κάψιμο σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Κατά τη διάρκεια του σιδερώματος, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε ξανά το σίδερο στη βάση. Απλώς ακουμπήστε τη ζεστή πλάκα του σίδερου κατευθείαν πάνω στα υφάσματα ή στο βαμβακερό κάλυμμα της σιδερώστρας, χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα. Δεν θα προκληθεί ζημιά σε κανένα από τα υφάσματα που σιδερώνονται, ούτε στη σιδερώστρα. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, το σιδέρωμα γίνεται ευκολότερο και οι καρποί σας καταπονούνται λιγότερο.

 • Ελεγμένο και εγκεκριμένο από ανεξάρτητους ειδικούς υφασμάτων

  Ελεγμένο και εγκεκριμένο από ανεξάρτητους ειδικούς υφασμάτων

  Αυτό το σίδερο έχει ελεγχθεί και εγκριθεί ως προς την ποιότητα της απόδοσής του από ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών που ειδικεύονται στα υφάσματα, όπως τα DWI, IWTO και Woolmark. Το πρόγραμμα Woolmark Apparel Care βοηθά τους καταναλωτές να βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα για πλύσιμο που έχουν εγκριθεί από τη Woolmark Company για χρήση σε μάλλινα προϊόντα. Η Philips με την αποκλειστική τεχνολογία OptimalTEMP είναι μέχρι στιγμής η μοναδική εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί με το χρυσό πρότυπο της Woolmark. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα φροντίδας ρούχων που έχουν εγκριθεί από τη Woolmark είναι ιδανικά για τα μάλλινά σας.

 • Η καλύτερή μας πλάκα για βέλτιστη ολίσθηση

  Η καλύτερή μας πλάκα για βέλτιστη ολίσθηση

  Η καλύτερή μας πλάκα για βέλτιστη ολίσθηση και αντοχή στις γρατσουνιές, με 5 αστέρια και ενσωματωμένη επικάλυψη οξειδίου του τιτανίου

 • Έως 6,5 bar πίεση ατμού

  Έως 6,5 bar πίεση ατμού

  Όσο περισσότερος είναι ο ατμός, τόσο πιο γρήγορα γίνεται το σιδέρωμα. Ο συνεχής, εξαιρετικά ισχυρός ατμός διεισδύει βαθιά στο εσωτερικό του ρούχου με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η ισχύς του ατμού μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

 • Μεγάλο, πλήρως ορατό δοχείο νερού 2,5L

  Μεγάλο, πλήρως ορατό δοχείο νερού 2,5L

  Χάρη στο εξαιρετικά μεγάλο δοχείο νερού 2,5 L, μπορείτε να σιδερώνετε έως και για 3 ώρες χωρίς διακοπές για γέμισμα. Τα τοιχώματα του δοχείου είναι διαφανή, ώστε να βλέπετε τη στάθμη του νερού από κάθε γωνία και να υπολογίζετε πάντα αν έχετε αρκετό ατμό για να σιδερώσετε αποτελεσματικά.

 • Εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο για μέγιστη άνεση

  Εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο για μέγιστη άνεση

  Το σίδερο με γεννήτρια ατμού έχει το ιδανικό βάρος: είναι απίστευτα ελαφρύ και διαθέτει άνετη λαβή. Γλιστράει εύκολα πάνω στα υφάσματα, αφαιρεί αμέσως ακόμα και τις πιο επίμονες τσακίσεις και μειώνει την καταπόνηση του καρπού σας. Κάνει επίσης πολύ εύκολη και αποτελεσματική την κάθετη βολή ατμού. Τώρα μπορείτε να αφαιρείτε άνετα και αποτελεσματικά τις τσακίσεις από τα ευαίσθητα υφάσματα, όπως σακάκια, φορέματα ή ακόμα και δύσκολα στο σιδέρωμα υφάσματα με πιέτες, διακοσμητικά, κουμπιά κ.λπ., χάρη στον ατμό για κάθετο σιδέρωμα.

 • Γεμίστε με νερό βρύσης ανά πάσα στιγμή.

  Γεμίστε με νερό βρύσης ανά πάσα στιγμή.

  Η γεννήτρια ατμού έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό βρύσης. Αν το νερό πέσει κάτω από την ελάχιστη στάθμη, μπορείτε να ξαναγεμίσετε το δοχείο εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ή να απενεργοποιήσετε το σίδερο.

 • Βολή ατμού έως 440 γρ.

  Η βολή ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθετο ατμό και επίμονες τσακίσεις.

 • Πανίσχυρη παροχή ατμού για γρήγορο σιδέρωμα

  Η πρωτοποριακή γεννήτρια ατμού παράγει εξαιρετικά ισχυρό ατμό που διεισδύει βαθιά στο εσωτερικό του ρούχου, με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η ισχύς του ατμού μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Με βάση το άρθρο 11 του IEC60311 σε σύγκριση με το GC9140 για μέγιστο ατμό

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: