Μεταφερθείτε στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας

  Απολαύστε όλες τις δυνατότητες της τηλεόρασης HD για μοναδική εμπειρία τηλεθέασης

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Μεταφερθείτε στον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας

με αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray

 • Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Οι δίσκοι Blu-ray μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα υψηλής ευκρίνειας, καθώς και φωτογραφίες σε ανάλυση 1920 x 1080, δηλαδή εικόνες Full HD. Καθώς οι λεπτομέρειες γίνονται άμεσα αντιληπτές, οι κινήσεις ομαλότερες και οι εικόνες πιο διαυγείς, οι σκηνές ζωντανεύουν. Το blu-ray αποδίδει επίσης surround ήχο χωρίς συμπίεση και σας προσφέρει εκπληκτικά ζωντανή εμπειρία ήχου. Οι δίσκοι Blu-ray υψηλής χωρητικότητας προσφέρουν δυνατότητα ενσωμάτωσης πλήθους διαδραστικών δυνατοτήτων. Η εύκολη πλοήγηση κατά την αναπαραγωγή και άλλες συναρπαστικές λειτουργίες, όπως τα αναπτυσσόμενα μενού, προσδίδουν μια εντελώς νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία.

 • 1080p στα 24 fps για κινηματογραφικές εικόνες

  1080p στα 24 fps για κινηματογραφικές εικόνες

  Φέρτε την πραγματική κινηματογραφική εμπειρία στο σαλόνι σας με εικόνα στα 24 καρέ το δευτερόλεπτο. Τα γνήσια αντίτυπα ταινιών εγγράφονται πάντα σε αυτό το ρυθμό καρέ και προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα και ποιότητα εικόνας. Τα Blu-ray Disc player έχουν εξοπλιστεί για να σας προσφέρουν 24fps απευθείας από τους δίσκους Blu-ray, προσφέροντάς σας συναρπαστικές κινηματογραφικές εικόνες υψηλής ευκρίνειας που θα σας εκπλήξουν.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surround 7.1 υψηλής πιστότητας

  Dolby TrueHD και DTS-HD για ήχο surround 7.1 υψηλής πιστότητας

  Το Dolby TrueHD και ο ήχος υψηλής ευκρίνειας DTS-HD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά. Το Dolby TrueHD και ο ήχος υψηλής ευκρίνειας DTS-HD ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Κλιμάκωση εικόνας DVD έως 1080p μέσω HDMI για εικόνες που πλησιάζουν την ποιότητα HD

  Κλιμάκωση εικόνας DVD έως 1080p μέσω HDMI για εικόνες που πλησιάζουν την ποιότητα HD

  Η κλιμάκωση HDMI 1080p παρέχει πεντακάθαρες εικόνες. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες τυπικής ανάλυσης σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας με περισσότερες λεπτομέρειες και πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η προοδευτική σάρωση (εκφράζεται με "p" στην τιμή "1080p') εξαλείφει τη γραμμική δομή που κυριαρχεί στις οθόνες των τηλεοράσεων, εξασφαλίζοντας και με αυτόν τον τρόπο ευκρίνεια στις εικόνες. Επιπλέον, το HDMI δημιουργεί άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει μη συμπιεσμένη ψηφιακή εικόνα HD και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο, χωρίς μετατροπή σε αναλογικό, με αποτέλεσμα να παρέχει τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς καθόλου θόρυβο.

 • Απολαύστε όλες τις ταινίες και τη μουσική από CD και DVD

  Απολαύστε όλες τις ταινίες και τη μουσική από CD και DVD
Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Απαιτούνται δέκτης ήχου HD και ηχοσύστημα.
 • Ισχύει για συσκευές συμβατές με HDMI CEC συνδεδεμένες σε θύρα BDP7100 HDMI. Η Philips δεν εγγυάται 100% διαλειτουργικότητα με όλες τις συσκευές HDMI CEC.
 • Το "BONUS VIEW" είναι εμπορικό σήμα της Blu-ray Disc Association

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: