Οθόνη LCD με SmartImage

  Οθόνη LCD με SmartImage

  Κομψή οθόνη υψηλής απόδοσης

  Ζήστε μια πιο έντονη εμπειρία προβολής με αυτήν την κομψή οθόνη Philips Gioco. Με εμβληματική σχεδίαση με εξαιρετικά στενό πλαίσιο, κορυφαία χρώματα και υπέροχη απόδοση εικόνας, η Philips Gioco είναι έτοιμη να σας καθηλώσει στην ψυχαγωγία! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Κομψή οθόνη υψηλής απόδοσης

για καθηλωτική ψυχαγωγία

 • Η οθόνη LED με AH-IPS σάς προσφέρει υπέροχες εικόνες με ζωντανά χρώματα

  Η οθόνη LED με AH-IPS σάς προσφέρει υπέροχες εικόνες με ζωντανά χρώματα

  Η πιο πρόσφατη οθόνη της Philips χρησιμοποιεί εξελιγμένα πάνελ AH-IPS που αξιοποιούν τη βελτιωμένη δομή. Το αποτέλεσμα; Κορυφαίοι χρόνοι απόκρισης, κατανάλωση ενέργειας και αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με τα άλλα πάνελ ευρείας γωνίας. Σε αντίθεση με τα τυπικά πάνελ TN, τα AH-IPS παρουσιάζουν μικρότερη αυξομείωση των ακτίνων Gamma, και επομένως μπορούν να εμφανίζουν το χρώμα με συνέπεια ακόμα και υπό γωνία 178/178 μοιρών. Με αξιοσημείωτη απόδοση, είναι κατάλληλα για εφαρμογές που απαιτούν ακρίβεια χρωμάτων και συνεπή φωτεινότητα, όπως ρετούς φωτογραφιών, εφαρμογές γραφικών και περιήγηση στον ιστό.

 • HDMI-ready για ψυχαγωγία Full HD

  HDMI-ready για ψυχαγωγία Full HD

  Μια συσκευή HDMI-ready περιλαμβάνει όλο το απαιτούμενο υλικό για είσοδο διασύνδεσης πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας (HDMI), ενώ όλα τα σήματα ψηφιακής εικόνας και ήχου υψηλής ποιότητας μεταδίδονται μέσω ενός μόνο καλωδίου από PC ή άλλες πηγές AV, συμπεριλαμβανομένων συσκευών set-top box, DVD player, δεκτών A/V και βιντεοκαμερών.

 • SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  SmartImage: Βελτιωμένη οθόνη φιλική προς το χρήστη

  Το SmartImage είναι μια αποκλειστική τεχνολογία αιχμής της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που εμφανίζονται στην οθόνη σας και σας προσφέρει βελτιωμένη απόδοση προβολής. Το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον σας επιτρέπει να επιλέγετε διάφορους τρόπους λειτουργίας, όπως Office, Image, Entertainment, Economy κ.λπ., ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείται. Βάσει της επιλογής, το SmartImage βελτιώνει δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό και την ευκρίνεια εικόνων και βίντεο για κορυφαία απόδοση προβολής. Η επιλογή της λειτουργίας Economy σας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Όλα σε πραγματικό χρόνο, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού!

 • SmartContrast για λεπτομερή απόδοση του μαύρου

  SmartContrast για λεπτομερή απόδοση του μαύρου

  To SmartContrast είναι μια τεχνολογία της Philips που αναλύει τα περιεχόμενα που προβάλλετε, μέσω αυτόματης προσαρμογής χρωμάτων και ελέγχου ευαισθησίας για δυναμική βελτίωση της αντίθεσης ώστε να απολαμβάνετε τις καλύτερες ψηφιακές εικόνες και βίντεο ή για την αναπαραγωγή παιχνιδιών όπου εμφανίζονται σκούρες αποχρώσεις. Όταν επιλέγετε την Οικονομική λειτουργία, η αντίθεση προσαρμόζεται και εκπέμπει οπίσθιο φωτισμό με ακριβή ρύθμιση για ιδανική προβολή των καθημερινών εφαρμογών γραφείου και λιγότερη κατανάλωση ρεύματος.

 • SmartKolor, για πλούσιες και ζωντανές εικόνες

  SmartKolor, για πλούσιες και ζωντανές εικόνες

  Η SmartKolor είναι μια εξελιγμένη τεχνολογία επέκτασης του χρώματος, η οποία είναι ικανή να βελτιώνει το οπτικό χρωματικό φάσμα της οθόνης. Με την αύξηση των επιπέδων RGB της οθόνης, η λειτουργία αυτή σάς προσφέρει πλούσιες και ζωντανές εικόνες, για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο.

 • SmartTxt, για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης

  SmartTxt, για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ανάγνωσης

  Το SmartTxt είναι ένας εξελιγμένος αλγόριθμος που βελτιώνει την ανάγνωση στις εφαρμογές κειμένου, όπως στα έγγραφα PDF και στα ηλεκτρονικά βιβλία, οι οποίες απαιτούν συνήθως περισσότερη συγκέντρωση. Η λειτουργία SmartTxt αυξάνει την αντίθεση και την ευκρίνεια του κειμένου, για να το διαβάζετε πιο εύκολα. Για την ακρίβεια, προσαρμόζει την κλίμακα του γκρι της οθόνης, καθώς και την ισορροπία λευκού, τη φωτεινότητα και την αντίθεση.

 • Τεχνολογία LED για φυσικά χρώματα

  Οι λευκές LED είναι συσκευές στερεάς κατάστασης που ανάβουν ταχύτερα με πλήρη, σταθερή φωτεινότητα, εξοικονομώντας χρόνο εκκίνησης. Οι οθόνες LED δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που επιτρέπει την οικολογική τους ανακύκλωση και απόρριψη. Επιπλέον επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της ρύθμισης έντασης του οπίσθιου φωτισμού LCD, με αποτέλεσμα εκπληκτικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Επιπλέον προσφέρουν αναπαραγωγή χρωμάτων αξεπέραστης ποιότητας, χάρη στη σταθερή φωτεινότητα ολόκληρης της οθόνης.

 • Μινιμαλιστική εμφάνιση με το εξαιρετικά στενό πλαίσιο

  Αξιοποιώντας τα πάνελ τελευταίας τεχνολογίας, οι οθόνες Philips είναι σχεδιασμένες με μινιμαλιστική προσέγγιση, με το εξωτερικό πλαίσιο να έχει πάχος μόλις 2,5 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με το μαύρο σύμπλεγμα 9 χιλιοστών μέσα στο πάνελ, οι διαστάσεις του πλαισίου μειώνονται σημαντικά, περιορίζοντας τους περισπασμούς και προσφέροντας μέγιστο μέγεθος προβολής. Ειδικά κατάλληλο για ρύθμιση πολλών οθονών, όπως για παιχνίδια, graphics design και επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη εξαιρετικά λεπτού πλαισίου σας δίνει την αίσθηση ότι χρησιμοποιείτε μία μεγάλη οθόνη.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: