Εξωτερικός σκληρός δίσκος

  USB 2.0 High-speed

  Εξωτερικός σκληρός δίσκος

  Πολυμέσα αποθήκευσης

  Αρχειοθετήστε και φυλάξτε τις αγαπημένες σας οικογενειακές ταινίες, τη μουσική και τις αναμνήσεις σας στη στιγμή, και απολαύστε τα στην άνεση του σαλονιού σας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Πολυμέσα αποθήκευσης

Αναπαράγετε όλα τα αποθηκευμένα αρχεία στην τηλεόρασή σας

 • Ιδιαίτερα χοντρό περίβλημα υψηλής ποιότητας από αλουμίνιο

  Το περίβλημα υψηλής ποιότητας από αλουμίνιο προστατεύει τον σκληρό δίσκο από φθορές - προστασία δεδομένων και διασφάλιση μεγάλης διάρκειας ζωής. Επιπλέον, μονώνει τον ήχο της μονάδας για αθόρυβη λειτουργία.

 • Επιτάχυνση της σύνδεσης USB 2.0 με το τσιπ Prolific

  Ο σκληρός δίσκος διαθέτει USB 2.0 και τσιπ Prolific για εξαιρετικά γρήγορη μεταφορά αρχείων.

 • Dolby digital και DTS

  Αξιοποιήστε πλήρως το στερεοφωνικό σας με αναπαραγωγή της ψηφιακής σας μουσικής. Ο σκληρός δίσκος λειτουργεί με Dolby Digital 5.1 για να μπορείτε να απολαμβάνετε την ψηφιακή σας μουσική και τα περιεχόμενα βίντεο με εξαιρετικό surround ήχο.

 • Σύνθετο σήμα και S-video

  Πραγματοποιήστε άμεση σύνδεση σε οποιαδήποτε τηλεόραση μέσω σύνθετου σήματος ή S-video με απλότητα plug and play. Τα βύσματα είναι συμβατά με όλες σχεδόν τις τηλεοράσεις και λειτουργούν ακόμα και με προσαρμογέα scart (δεν παρέχεται με το προϊόν).

 • Διασύνδεση με τηλεχειριστήριο

  Αποκτήστε τον έλεγχο του περιεχομένου πολυμέσων με το τηλεχειριστήριο της Philips. Το έξυπνο σύστημα πλοήγησης που διαθέτει σας επιτρέπει εύκολη πλοήγηση σε όλες τις ταινίες, τις φωτογραφίες και τη μουσική σας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: