Webcam για notebook

  Webcam για notebook

  Webcam Easy

  Η Webcam Easy SPC230 είναι πραγματικά εύχρηστη. Με τη δυνατότητα plug & play απολαμβάνετε δωρεάν video chatting μέσω Skype, Windows Live Messenger ή άλλων υπηρεσιών άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων. Χάρη στην ανάλυση υψηλής ποιότητας και τη βελτίωση χαμηλού φωτισμού δεν κουράζει τα μάτια. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Webcam Easy

Plug & Play

 • Ανάλυση 1,3 MP (παρεμβληθείσα) για καλύτερη ποιότητα εικόνας

  Η κάμερα διαδικτύου σας παρέχει ανάλυση βίντεο και φωτογραφιών 1,3 MP (παρεμβληθείσα). Επομένως, μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε για λήψη φωτογραφιών που διατηρούν την υψηλή τους ποιότητα όταν εκτυπώνονται σε μεγαλύτερο μέγεθος.

 • Φυσική εικόνα με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο

  Χαλαρώστε και απολαύστε ανώτερη ποιότητα προβολής με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο βίντεο. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε φυσικές εικόνες βίντεο και συνολικά καλύτερη εμπειρία video chatting.

 • Η λειτουργία βελτίωσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού παρέχει καλύτερες εικόνες σε συνθήκες περιορισμένου φωτός

  Η λειτουργία βελτίωσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού βελτιώνει τη φωτεινότητα της εικόνας σε συνθήκες περιορισμένου φωτός.

 • Περιστρεφόμενο μέρος για να μπορείτε να στρέφετε την κάμερα όπου θέλετε

  Απολαύστε ευελιξία στη χρήση της κάμερας διαδικτύου χάρη στο έξυπνο περιστρεφόμενο μέρος που σας επιτρέπει να στρέφετε την κάμερα όπου θέλετε. Μπορείτε να περιστρέψετε την κάμερα 360° προς οποιαδήποτε κατεύθυνση στο δωμάτιό σας χωρίς να τη μετακινήσετε καθόλου.

 • Ευκολία στην εγκατάσταση και τη χρήση

  Η εγκατάσταση και η χρήση της κάμερας διαδικτύου είναι εκπληκτικά εύκολη και πραγματοποιείται σε 3 βήματα. 1. Εγκατάσταση λογισμικού 2. Σύνδεση κάμερας 3. Άμεση βιντεοκλήση

 • Ανεξάρτητο εξωτερικό μικρόφωνο για ελευθερία εγγραφών

  Το ξεχωριστό εξωτερικό μικρόφωνο σάς επιτρέπει να το τοποθετείτε στο σημείο εκείνο που λαμβάνει καλύτερα τη φωνή σας και έτσι να προσθέτετε ήχο υψηλής ποιότητας στις συνομιλίες σας μέσω βίντεο.

 • Συμβατότητα με όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων

  Η κάμερα διαδικτύου και το λογισμικό της έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις υπηρεσίες άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων. Προσθέστε εικόνα στο Skype, το Windows Live Messenger, το Yahoo! Messenger, το AOL Instant Messenger και άλλες υπηρεσίες.

 • Το κουμπί Snapshot σάς επιτρέπει την άμεση λήψη φωτογραφιών

  Με ένα μόνο πάτημα αυτού του κουμπιού, η κάμερα διαδικτύου τραβάει αυτόματα φωτογραφία. Μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας μέσω e-mail, ιστοσελίδων ή εγγράφων.

 • Ασφαλής στήριξη σε κάθε οθόνη, φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή

  Χάρη στην πολυλειτουργική βάση μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα διαδικτύου πάνω σε κάθε οθόνη, φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή με σταθερότητα. Αυτός ο σχεδιασμός εξασφαλίζει ιδιαίτερη ασφάλεια με αποτέλεσμα η κάμερα να μην μετακινείται ή πέφτει στο μέσο μιας συνομιλίας.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: