Ηχεία USB για notebook

  Ηχεία USB για notebook

  Δείχνουμε χαριτωμένα αλλά τα σπάμε!

  Παίζουμε υπέροχη μουσική, φωνητικά και soundtrack! Απλά συνδέστε μας στο notebook ή το MP3 player και θα σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ακρόασης ζωντανεύοντας τη μουσική και τους ήχους σας. Με την πρακτική διαχείριση καλωδίων έχετε και μια τακτοποιημένη επιφάνεια εργασίας! Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ηχεία USB για notebook

Τροφοδοσία μέσω USB, Είσοδος ήχου SPA2210/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Δείχνουμε χαριτωμένα αλλά τα σπάμε!

 • Μεταβλητό μήκος καλωδίου

  Μεταβλητό μήκος καλωδίου

  Η εύκολη διαχείριση καλωδίων σάς βοηθά να οργανώσετε την ακαταστασία των καλωδίων για να έχετε ένα τακτοποιημένο γραφείο. Επίσης, το μήκος καλωδίου ρυθμίζεται για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

 • Απολαύστε μουσική, παιχνίδια, ταινίες και online βίντεο

  Απολαύστε μουσική, παιχνίδια, ταινίες και online βίντεο

  Ο ιδανικός σύντροφος για φορητούς υπολογιστές και netbook, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική και βίντεο πολυμέσων με εξαιρετική ποιότητα ήχου.

 • Πλούσια μπάσα

  Πλούσια μπάσα

  Αυτό το ηχείο υπολογιστή της Philips προσφέρει καλή ποιότητα ήχου και μια πλούσια εμπειρία μπάσων από ένα σύστημα κουτιού ηχείου.

 • Βύσμα USB για ισχύ

  Βύσμα USB για ισχύ

  Χάρη στην πρακτικότητα plug-and-play, το καλώδιο USB συνδέεται απευθείας σε οποιαδήποτε θύρα USB και το notebook το αναγνωρίζει αυτόματα ως συσκευή μαζικής αποθήκευσης USB.

 • Φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν

  Φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν

  Πιστοποιημένο από τη Royal Philips Electronics ως προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον. Ένα προϊόν φιλικό προς το περιβάλλον συνεπάγεται ότι η απόδοση της συσκευής είναι τουλάχιστον 10% καλύτερη από αυτή των κύριων ανταγωνιστών σε επιλεγμένα θέματα βιωσιμότητας (π.χ ενεργειακή απόδοση, βάρος προϊόντος, διαχείριση κύκλου ζωής, κ.λπ.).

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: