1
Κύπελλα με στόμιο για νήπια

Avent

Philips Avent

Παγουρίνα

  Philips Avent

  Παγουρίνα

  Συμβάλει στην υγιή στοματική ανάπτυξη*

  Το κύπελο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent με στρογγυλεμένο σχήμα είναι η ιδανική επιλογή για δραστήρια νήπια στη φάση της ανάπτυξης και επιτρέπει την υγιή στοματική ανάπτυξη.* Σε συνεργασία με τους ειδικούς για να σχεδιάσουμε το όσο τον δυνατόν καλύτερό μας κύπελλο με καλαμάκι.* Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Συμβάλει στην υγιή στοματική ανάπτυξη*

Το κύπελο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent με στρογγυλεμένο σχήμα είναι η ιδανική επιλογή για δραστήρια νήπια στη φάση της ανάπτυξης και επιτρέπει την υγιή στοματική ανάπτυξη.* Σε συνεργασία με τους ειδικούς για να σχεδιάσουμε το όσο τον δυνατόν καλύτερό μας κύπελλο με καλαμάκι.* Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Δήλωση

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Συμβάλει στην υγιή στοματική ανάπτυξη*

Βαλβίδα ειδικά σχεδιασμένη για την αποφυγή διαρροών

 • Το κάτω μέρος στο καλαμάκι είναι λυγισμένο για εύκολη χρήση μέχρι την τελευταία γουλιά

  Το κάτω μέρος στο καλαμάκι είναι λυγισμένο για εύκολη χρήση μέχρι την τελευταία γουλιά

  Το κάτω μέρος στο καλαμάκι είναι λυγισμένο, ώστε το καλαμάκι να φτάνει εύκολα στο υγρό, ώστε το παιδί σας να πίνει σε φυσική θέση.

 • Ενσωματωμένη βαλβίδα και αρθρωτό καπάκι για προστασία από διαρροές

  Ενσωματωμένη βαλβίδα και αρθρωτό καπάκι για προστασία από διαρροές

  Το καλαμάκι διαθέτει μια ενσωματωμένη βαλβίδα με προστασία από διαρροές. Το αρθρωτό καπάκι προστατεύει το καλαμάκι και αποτρέπει τυχόν διαρροές εν κινήσει.

 • Λίγα εξαρτήματα - εύκολη συναρμολόγηση και καθαρισμός (πλένεται στο πλυντήριο πιάτων)

  Λίγα εξαρτήματα - εύκολη συναρμολόγηση και καθαρισμός (πλένεται στο πλυντήριο πιάτων)

  Το κύπελλο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί εύκολα. Όλα τα εξαρτήματα πλένονται με απόλυτη ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων, για μεγαλύτερη ευκολία.

 • Συμβατότητα με τα μπιμπερό και τα κύπελλα της Philips Avent

  Συμβατότητα με τα μπιμπερό και τα κύπελλα της Philips Avent

  Όλα τα μπιμπερό και τα κύπελλα της Philips Avent είναι συμβατά, εκτός από τα γυάλινα μπιμπερό και τα κύπελλα για νήπια. Έτσι, μπορείτε να κάνετε συνδυασμούς και να φτιάχνετε το τέλειο κύπελλο, ανάλογα με τις αναπτυξιακές ανάγκες του δικού σας παιδιού.

 • Υγιής στοματική ανάπτυξη

  Υγιής στοματική ανάπτυξη

  Το κύπελλο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent επιτρέπει την υγιεινή στοματική ανάπτυξη και εξασκεί τους μύες στο στόμα, ενισχύοντας τη στοματική δύναμη.* Αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τους ειδικούς, για να σχεδιάσουμε το όσο τον δυνατόν καλύτερό μας κύπελλο με καλαμάκι.*

 • Τα κύπελλα της Philips Avent ακολουθούν την ανάπτυξη του παιδιού σας

  Το να μάθει ένα μωρό να πίνει μόνο του είναι ένα βασικό βήμα της ανάπτυξής του. Υποστηρίζουμε την ανεξαρτησία των παιδιών, βοηθώντας σας να διευκολύνετε τη μετάβαση από τον θηλασμό ή το μπιμπερό στο κύπελλο. Με τη βοήθεια και τις γνώσεις των επαγγελματιών υγείας, οι διαφορετικές λύσεις μας με θηλές, μαλακά και σκληρά στόμια, καλαμάκια και χείλος για πόση από κάθε σημείο ακολουθούν την ανάπτυξη του παιδιού σας και διεγείρουν τις νέες του δεξιότητες πόσης. Οι λύσεις μας κορυφαίας ποιότητας αναπτύχθηκαν με γνώμονα την άνεση και την υγιεινή.

 • Στρογγυλεμένο σχήμα και αντιολισθητική υφή για εύκολο κράτημα

  Το κύπελλο 10 oz έχει το ιδανικό μέγεθος ώστε το παιδί σας να παραμένει ενυδατωμένο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε πολύ έντονες δραστηριότητες. Το αρθρωτό καπάκι διατηρεί το καλαμάκι καθαρό όταν δεν είστε στο σπίτι. Το στρογγυλεμένο σχήμα και η αντιολισθητική υφή του κυπέλλου διευκολύνουν το κράτημα από τα μικρά παιδικά χέρια, ώστε τα μικρά σας να αναπτύξουν με σιγουριά ανεξάρτητες δεξιότητες.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Σύμφωνα με το 90% των 200 ερωτηθέντων παιδιατρικών οδοντιάτρων στις Η.Π.Α. το κύπελλο με καλαμάκι επιτρέπει την υγιεινή στοματική ανάπτυξη. Το 89% συμφωνεί ότι το καλαμάκι εξασκεί τους μύες στο στόμα, ενισχύοντας τη στοματική δύναμη (ανεξ. ηλεκ. έρευνα, Η.Π.Α., Απρ. 2016). Ανάπτυξη σε συνεργασία με παιδίατρους με εξειδίκευση σε θέματα ομιλίας, οδοντιάτρους, ειδικούς εργονομίας και μαίες.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: