Φορητή τηλεόραση

  Φορητή τηλεόραση

  Απολαύστε φορητό υβριδικό δέκτη TV

  Με αυτή τη φορητή τηλεόραση μπορείτε να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής τηλεόρασης, του ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος και άλλου περιεχομένου ψηφιακής ποιότητας. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε προβολή φωτογραφιών, βίντεο DivX και αναπαραγωγή μουσικής MP3/WMA μέσω της ενσωματωμένης υποδοχής USB και κάρτας SD. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε φορητό υβριδικό δέκτη TV

Με υποδοχές USB 2.0 & κάρτας SD για ψηφιακά αρχεία

 • Υποστήριξη DVB-T για ψηφιακά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια free-to-air

  Υποστήριξη DVB-T για ψηφιακά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια free-to-air

  Επεκτείνετε την εμπειρία ψυχαγωγίας και απολαύστε προγράμματα ψηφιακών καναλιών - δωρεάν. Με το DVB-T (Εκπομπή ψηφιακού βίντεο - Επίγειος), μπορείτε να λαμβάνετε δωρεάν ψηφιακά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα στην Ευρώπη. Το σήμα διατηρείται ψηφιακό χωρίς κανένα αναλογικό βήμα ενδιάμεσα, για διατήρηση υψηλής ποιότητας.

 • Απολαύστε αναπαραγωγή για έως και 3 ώρες χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία*

  Απολαύστε αναπαραγωγή για έως και 3 ώρες χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία*

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει συμπαγή ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 3 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή - τόσο εύκολα.

 • Υποδοχή σύνδεσης USB 2.0 και υποδοχή κάρτας μνήμης SD

  Υποδοχή σύνδεσης USB 2.0 και υποδοχή κάρτας μνήμης SD

  Απολαύστε την υψηλή ταχύτητα και την άνεση της μεγαλύτερης χωρητικότητας για μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων μουσικής MP3 μέσω USB 2.0. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων μουσικής MP3 στη συσκευή αναπαραγωγής Philips, με την τοποθέτηση μιας κάρτας SD στην ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας SD.

 • Αναπαραγωγή μουσικής MP3 και WMA

  Αναπαραγωγή μουσικής MP3 και WMA
 • Οθόνη Zero Bright Dot™ για βέλτιστη ποιότητα οθόνης

  Απολαύστε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνων, χωρίς ενοχλητικές μαύρες κουκκίδες, στην οθόνη LCD. Οι οθόνες LCD έχουν συχνά ατέλειες, γνωστές ως 'φωτεινές κουκκίδες' στη βιομηχανία LCD. Ένας περιορισμένος αριθμός φωτεινών κουκκίδων κάποτε θεωρείτο αναπόφευκτη συνέπεια της μαζικής παραγωγής οθονών LCD. Με τις αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου της Philips που χρησιμοποιούνται για τα φορητά DVD Player της εταιρείας μας, οι οθόνες μας LCD παράγονται με μηδενική ανοχή για τις φωτεινές κουκκίδες. Επιλεγμένα μοντέλα φορητών DVD Player συνοδεύονται από την πολιτική Zero Bright Dot™ της Philips που εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα οθόνης.

 • Αναπαραγωγή ταινιών DivX® και MPEG4

  Με την υποστήριξη DivX, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε βίντεο με κωδικοποίηση DivX άνετα από το σαλόνι σας. Το φορμά μέσων DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW, κάρτες μνήμης και DVD-video. Η αναπαραγωγή των CD DivX είναι δυνατή σε επιλεγμένα DVD player, DVD recorder και συστήματα Home Cinema.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: