Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Παρακολουθήστε αγαπημένα τηλεοπτικά προγράμματα και DVD παντού

  Απολαύστε ψηφιακά τηλεοπτικά προγράμματα free-to-air με τον ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη του φορητού DVD player PET946. Με την περιστρεφόμενη οθόνη TFT LCD 9”, μπορείτε να απολαμβάνετε έως και 5 ώρες ταινιών, μουσικής και φωτογραφιών εν κινήσει.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Παρακολουθήστε αγαπημένα τηλεοπτικά προγράμματα και DVD παντού

με εύκολη εγκατάσταση

 • Έως και 5 ώρες αναπαραγωγής με ενσωματωμένη μπαταρία*

  Έως και 5 ώρες αναπαραγωγής με ενσωματωμένη μπαταρία*

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει μικρή ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 5 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή - τόσο εύκολα.

 • Περιστρεφόμενη έγχρωμη οθόνη LCD 9'' για βελτιωμένη ευελιξία προβολής

  Περιστρεφόμενη έγχρωμη οθόνη LCD 9'' για βελτιωμένη ευελιξία προβολής

  Η οθόνη περιστρέφεται 180 μοίρες για βέλτιστη γωνία προβολής κατά την προβολή ταινιών και φωτογραφιών. Περιστρέψτε την οθόνη ή ρυθμίστε το ύψος της για να μειώσετε την αντανάκλαση και να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή γωνία προβολής.

 • Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV

  Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διατίθεται με τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV για την άνεση σας.

 • Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Το φορητό DVD player της Philips είναι συμβατό με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Το DVD player μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, και CD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους εγγράψιμων δίσκων.

 • Υποδοχή κάρτας SD/SDHC για αναπαραγωγή μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο

  Υποδοχή κάρτας SD/SDHC για αναπαραγωγή μουσικής, φωτογραφιών και βίντεο

  Προβάλετε και μοιραστείτε τα βίντεο κλιπ, τις φωτογραφίες και τη μουσική σας εύκολα και άμεσα. Για βέλτιστη άνεση, αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή για κάρτες μνήμης SD/SDHC. Απλά εισαγάγετε την κάρτα μνήμης στην υποδοχή που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής αναπαραγωγής για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα και απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική, φωτογραφίες και ταινίες παντού.

 • Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή των φωτογραφιών JPEG που έχετε αποθηκεύσει στο δίσκο σας. Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές με φίλους και οικογένεια όποτε το θελήσετε.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Πιστοποίηση βάσει DivX για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Χάρη στην υποστήριξη DivX®, μπορείτε να απολαμβάνετε κωδικοποιημένα βίντεο DivX®. Το φορμά μέσων DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4 η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW και εγγράψιμους δίσκους DVD.

 • Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Υποστήριξη τυπικού DVB-T για ψηφιακή τηλεόραση free-to-air

  Υποστήριξη τυπικού DVB-T για ψηφιακή τηλεόραση free-to-air
 • Εύκολη εγκατάσταση και αυτόματη αναζήτηση καναλιών

  Η διαδικασία εγκατάστασης και ρύθμισης είναι απλή και γρήγορη. Το εύκολο μενού χρήστη θα σας καθοδηγήσει στη ρύθμιση της τηλεόρασής σας. Το player αναζητά αυτόματα όλα τα τηλεοπτικά κανάλια που είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας, ώστε να απολαύσετε αμέσως τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι ονομασίες DivX, DivX Certified και τα σχετιζόµενα µε αυτές λογότυπα αποτελούν εµπορικά σήµατα της DivXNetworks, Inc. και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Ο χρόνος αναπαραγωγής ανάλογα με τη διάρκεια της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση της εφαρμογής. Για μεγαλύτερη διάρκεια, οι χρήστες πρέπει να ρυθμίζουν τον οπίσθιο φωτισμό LCD στο ελάχιστο, να συνδέουν ακουστικά (και όχι τα ενσωματωμένα ηχεία), να ακούνε σε μέτρια ένταση & να χρησιμοποιούν το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: