Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Φορητό DVD Player

  Διπλασιάστε τις ταινίες εν κινήσει

  Παίξτε τις ταινίες και τη μουσική σας στο αυτοκίνητο! Το φορητό DVD player PET7432 διαθέτει δύο οθόνες LCD 7” για εξαιρετική εμπειρία προβολής. Συνοδεύεται από πλήρες σετ εξαρτημάτων για την ευκολία σας. Εύκολη εγκατάσταση και στήριξη για απόλαυση μέσα στο αυτοκίνητο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Διπλασιάστε τις ταινίες εν κινήσει

με δύο οθόνες widescreen LCD

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") σε φορμά ευρείας οθόνης 16:9

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") σε φορμά ευρείας οθόνης 16:9

  Η έγχρωμη οθόνη LCD ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV

  Συμπεριλαμβάνεται τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διατίθεται με τροφοδοτικό AC, τροφοδοτικό αυτοκινήτου και καλώδιο AV για την άνεση σας.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Συμβατό με DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, CD

  Το φορητό DVD player της Philips είναι συμβατό με τους περισσότερους δίσκους DVD και CD που κυκλοφορούν στην αγορά. Το DVD player μπορεί να αναπαράγει τα εξής φορμά: DVD, DVD+/-R, DVD+/-RW, (S)VCD, και CD. DVD+/-R είναι η σύντομη ονομασία ενός δίσκου DVD ο οποίος μπορεί να δεχτεί και τα δύο εγγράψιμα φορμά DVD. Με τον ίδιο τρόπο, και το DVD+/-RW μπορεί να δεχτεί και τους δύο τύπους εγγράψιμων δίσκων.

 • Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου για ευκολία χρήσης

  Έξυπνο κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου για ευκολία χρήσης

  Γιατί δεν παίρνετε το φορητό DVD player από το σπίτι μαζί σας στο δρόμο, ώστε να απολαμβάνετε ψυχαγωγία και στις μετακινήσεις σας; Το μοναδικό σύστημα κιτ στηρίγματος αυτοκινήτου διασφαλίζει ευκολία χρήσης με βραχίονα ταχείας αποδέσμευσης που διευκολύνει την αφαίρεση της συσκευής αναπαραγωγής όταν δεν χρησιμοποιείται. Μπορείτε να πάρετε μαζί σας το φορητό DVD player, αφήνοντας το στήριγμα στο αυτοκίνητο.

 • Έως και 2 ώρες αναπαραγωγής με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία*

  Έως και 2 ώρες αναπαραγωγής με ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία*

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει συμπαγή ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 2 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή - τόσο εύκολα.

 • Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Προβολή εικόνων JPEG από δίσκο εικόνων

  Πραγματοποιήστε αναπαραγωγή των φωτογραφιών JPEG που έχετε αποθηκεύσει στο δίσκο σας. Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές με φίλους και οικογένεια όποτε το θελήσετε.

 • Περιλαμβάνονται 2 σετ ακουστικών για προσωπική απόλαυση

  Περιλαμβάνονται 2 σετ ακουστικών για προσωπική απόλαυση

  Περιλαμβάνονται 2 σετ ακουστικών για προσωπική απόλαυση.

 • Περιλαμβάνεται τσάντα ταξιδιού

  Περιλαμβάνεται τσάντα ταξιδιού

  Η τσάντα ταξιδίου προσφέρει πλήρη προστασία εν κινήσει.

 • Επεκτείνετε την απόλαυση ταινιών με διπλή οθόνη TFT LCD

  Επεκτείνετε την απόλαυση ταινιών με διπλή οθόνη TFT LCD

  Οι δύο οθόνες σας επιτρέπουν να προβάλετε τα ίδια βίντεο ή εικόνες από τα φορητά DVD player. Απλά συνδέστε και αναρτήστε τις οθόνες στα στηρίγματα κεφαλής του αυτοκινήτου. Τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε αγαπημένες ταινίες DVD και φωτογραφίες JPEG με την οικογένεια και τους φίλους στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου εύκολα και άνετα.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Πιστοποίηση βάσει DivX για τυπική αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Χάρη στην υποστήριξη DivX®, μπορείτε να απολαμβάνετε κωδικοποιημένα βίντεο DivX®. Το φορμά μέσων DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4 η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW και εγγράψιμους δίσκους DVD.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Οι ονομασίες DivX, DivX Certified και τα σχετιζόµενα µε αυτές λογότυπα αποτελούν εµπορικά σήµατα της DivXNetworks, Inc. και χρησιµοποιούνται κατόπιν αδείας.
 • Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έχουν περιορισμένο αριθμό κύκλων φόρτισης και ενδέχεται να χρειαστεί αντικατάστασή τους. Η διάρκεια ζωής και ο κύκλος φόρτισης των μπαταριών ποικίλλουν ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με τη χρήση και τις ρυθμίσεις.
 • Ο χρόνος αναπαραγωγής ανάλογα με τη διάρκεια της μπαταρίας είναι κατά προσέγγιση και διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση της εφαρμογής. Για μεγαλύτερη διάρκεια, οι χρήστες πρέπει να ρυθμίζουν τον οπίσθιο φωτισμό LCD στο ελάχιστο, να συνδέουν ακουστικά (και όχι τα ενσωματωμένα ηχεία), να ακούνε σε μέτρια ένταση & να χρησιμοποιούν το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: