Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Ταινίες DVD όπου κι αν βρίσκεστε

  Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και απολαύστε ταινίες εν κινήσει με το PET706 με οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7"). Δείτε ταινίες DVD, ακούστε μουσική από MP3-CD και CD ή προβάλετε φωτογραφίες JPEG όποτε θέλετε, όπου θέλετε.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ταινίες DVD όπου κι αν βρίσκεστε

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Έγχρωμη οθόνη LCD TFT 17,8 εκ. (7") για υψηλής ποιότητας προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Παρακολουθήστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Παρακολουθήστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Προβάλετε και μοιραστείτε τις ταινίες σας και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Έως και 2 ώρες αναπαραγωγή με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία*

  Έως και 2 ώρες αναπαραγωγή με την επαναφορτιζόμενη μπαταρία*

  Αυτή η συσκευή αναπαραγωγής της Philips διαθέτει συμπαγή ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ισχύ μεγάλης διάρκειας. Απολαύστε έως 2 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής ταινιών, φωτογραφιών και μουσικής με μία μόνο φόρτιση. Απλώς συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας και φορτίστε ξανά τη συσκευή - τόσο εύκολα.

 • Μοιραστείτε τη διασκέδαση με 2 υποδοχές ακουστικών

  Μοιραστείτε τη διασκέδαση με 2 υποδοχές ακουστικών

  Υπάρχουν δύο διαθέσιμες υποδοχές ακουστικών για να μπορείτε να μοιράζεστε την προσωπική σας εμπειρία ακρόασης. Συνδέστε δύο ζευγάρια ακουστικά, πάρτε αγκαλιά ένα φίλο ή τον αγαπημένο σας και διασκεδάστε με παρέα!

 • Προσαρμογέας αυτοκινήτου και λεπτό τηλεχειριστήριο

  Το φορητό αυτό DVD player παρέχεται με φορτιστή αυτοκινήτου και λεπτό τηλεχειριστήριο. Συνδέστε το φορτιστή αυτοκινήτου στον αναπτήρα του αυτοκινήτου σας για να φορτίσετε το DVD player ενώ οδηγείτε. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως μείνετε χωρίς μπαταρία ενώ βλέπετε ταινία ή παίζετε παιχνίδι. Το τηλεχειριστήριο μεγέθους πιστωτικής κάρτας είναι ιδανικό για ταξίδια καθώς καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και αποθηκεύεται εύκολα.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: