Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Ψυχαγωγία DVD στην παλάμη σας

  Απολαύστε ποιοτική ψυχαγωγία DVD στην παλάμη σας, με την ψηφιακή οθόνη TFT 8,9 εκ. (3,5") για πεντακάθαρη προβολή. Το στρογγυλό και μικρό PET320 διαθέτει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας για εξαιρετικό ήχο, καθώς και ενσωματωμένη βάση για εύκολη προβολή.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ψυχαγωγία DVD στην παλάμη σας

Πεντακάθαρη ψηφιακή οθόνη 3,5"

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Λίγα κουμπιά για απλό και εύκολο έλεγχο

  Αυτή η εύχρηστη φορητή συσκευή αναπαραγωγής είναι σχεδιασμένη για εύκολη λειτουργία εν κινήσει. Απλά τοποθετήστε το δίσκο στη συσκευή και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD. Με λίγα κουμπιά ενός πατήματος για εύκολο έλεγχο και πλήρη συμβατότητα με τους περισσότερους δημοφιλείς τύπους δίσκων DVD/VCD/CD, μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετική ψυχαγωγία όπου και εάν βρίσκεστε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: