Φορητό DVD Player

  Φορητό DVD Player

  Περιστρεφόμενη οθόνη, ευέλικτη προβολή

  Απολαύστε ταινίες στο φορητό DVD Player PET1031 της Philips με οθόνη LCD 10,2” με δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών. Επιπλέον, μοιραστείτε τα αγαπημένα σας βίντεο με τους φίλους σας χάρη στην υποδοχή κάρτας SD και την υποδοχή σύνδεσης USB2.0. Διατίθεται με τσάντα ταξιδιού. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Περιστρεφόμενη οθόνη, ευέλικτη προβολή

Αναπαραγωγή μέχρι 5 ώρες

 • Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Με την υποστήριξη DivX®, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε βίντεο με κωδικοποίηση DivX® άνετα από το σαλόνι σας. Το φορμά μέσων DivX® είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW, κάρτες μνήμης και DVD-video. Η αναπαραγωγή των CD DivX® είναι δυνατή σε επιλεγμένα DVD player, DVD recorder και συστήματα Home Cinema.

 • DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων DivX

  DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων DivX

  Η μονάδα DivX Ultra συνδυάζει την αναπαραγωγή DivX με εκπληκτικές λειτουργίες, όπως ενσωματωμένους υπότιτλους, ήχο σε πολλές γλώσσες, πολλά κομμάτια και μενού, σε μία μόνο βολική μορφή αρχείου.

 • Αναπαραγωγή MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Αναπαραγωγή MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Με την τεχνολογία συμπίεσης ήχου, μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα, χωρίς σημαντική μείωση της ποιότητας του ήχου. Τα MP3 ή WMA είναι δύο από τα φορμά συμπίεσης που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε έναν κόσμο ψηφιακής μουσικής στη συσκευή αναπαραγωγής της Philips. Πραγματοποιήστε λήψη τραγουδιών MP3 ή WMA από εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες μουσικής στο Διαδίκτυο ή δημιουργήστε τα δικά σας μουσικά αρχεία MP3 ή WMA αντιγράφοντας τα CD ήχου σας και μεταφέροντάς τα στη συσκευή σας.

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Οθόνη TFT LCD 10,2" υψηλής ανάλυσης για εξαιρετική προβολή

  Οθόνη TFT LCD 10,2" υψηλής ανάλυσης για εξαιρετική προβολή

  Η έγχρωμη οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης ζωντανεύει τις εικόνες, αναδεικνύοντας τις πολύτιμες φωτογραφίες σας, τις αγαπημένες σας ταινίες και μουσική με τις 'πραγματικές', πλούσιες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα που διαθέτουν οι τυπωμένες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.

 • Απολαύστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Απολαύστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Προβάλετε και μοιραστείτε τις ταινίες σας και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία υψηλής ποιότητας

  Τα στερεοφωνικά ηχεία παρέχουν ποιοτικό ήχο και άνετη ακρόαση. Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε θέλετε χάρη στα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία που προσφέρουν άνεση και απόλαυση μουσικής αναπαραγωγής με απλή σύνδεση των ακουστικών.

 • Οθόνη με δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών για βελτιωμένη ευελιξία προβολής

  Οθόνη με δυνατότητα περιστροφής 180 μοιρών για βελτιωμένη ευελιξία προβολής

  Η οθόνη περιστρέφεται 180 μοίρες για βέλτιστη γωνία προβολής κατά την προβολή ταινιών και φωτογραφιών. Περιστρέψτε την οθόνη ή ρυθμίστε το ύψος της για να μειώσετε την αντανάκλαση και να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατή γωνία προβολής.

 • Υποδοχή σύνδεσης USB 2.0 και υποδοχή κάρτας μνήμης SD

  Υποδοχή σύνδεσης USB 2.0 και υποδοχή κάρτας μνήμης SD

  Απολαύστε την υψηλή ταχύτητα και την άνεση της μεγαλύτερης χωρητικότητας για μεταφορά φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων μουσικής MP3 μέσω USB 2.0. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποθήκευση φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων μουσικής MP3 στη συσκευή αναπαραγωγής Philips, με την τοποθέτηση μιας κάρτας SD στην ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας SD.

 • Περιλαμβάνεται τσάντα ταξιδιού

  Περιλαμβάνεται τσάντα ταξιδιού

  Η τσάντα ταξιδίου προσφέρει πλήρη προστασία εν κινήσει.

 • Οθόνη Zero Bright Dot™ για βέλτιστη ποιότητα οθόνης

  Απολαύστε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνων, χωρίς ενοχλητικές μαύρες κουκκίδες, στην οθόνη LCD. Οι οθόνες LCD έχουν συχνά ατέλειες, γνωστές ως 'φωτεινές κουκκίδες' στη βιομηχανία LCD. Ένας περιορισμένος αριθμός φωτεινών κουκκίδων κάποτε θεωρείτο αναπόφευκτη συνέπεια της μαζικής παραγωγής οθονών LCD. Με τις αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου της Philips που χρησιμοποιούνται για τα φορητά DVD Player της εταιρείας μας, οι οθόνες μας LCD παράγονται με μηδενική ανοχή για τις φωτεινές κουκκίδες. Επιλεγμένα μοντέλα φορητών DVD Player συνοδεύονται από την πολιτική Zero Bright Dot™ της Philips που εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα οθόνης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: