Φορητό DVD Player

  DVD playback

  Φορητό DVD Player για όλους

  Καθήστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και παρακολουθήστε ταινίες στο Philips PET101. Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες DVD, DivX®, MPEG4, μουσική από MP3-CD και CD ή θαυμάστε τις φωτογραφίες σας JPEG. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φορητό DVD Player για όλους

 • Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Με την υποστήριξη DivX®, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε βίντεο με κωδικοποίηση DivX® άνετα από το σαλόνι σας. Το φορμά μέσων DivX® είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW, κάρτες μνήμης και DVD-video. Η αναπαραγωγή των CD DivX® είναι δυνατή σε επιλεγμένα DVD player, DVD recorder και συστήματα Home Cinema.

 • Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Μοιραστείτε αρχεία εικόνων JPEG με το Picture CD

  Η δυνατότητα αναπαραγωγής πολλαπλών φορμά σας επιτρέπει να προβάλετε τις εικόνες κατά τις μετακινήσεις σας και να αναπαράγετε τα περισσότερα φορμά δίσκων.

 • Αναπαράγει μουσική από MP3/WMA-CD, CD και CD-RW

  Το MP3 είναι μια επαναστατική τεχνολογία συμπίεσης, με την οποία μεγάλα ψηφιακά αρχεία μουσικής μπορούν να γίνουν έως και 10 φορές μικρότερα χωρίς σημαντική υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. Σε ένα μόνο CD μπορούν να αποθηκευτούν μέχρι και 10 ώρες μουσικής.

 • Λίγα κουμπιά για απλό και εύκολο έλεγχο

  Αυτή η εύχρηστη φορητή συσκευή αναπαραγωγής είναι σχεδιασμένη για εύκολη λειτουργία εν κινήσει. Απλά τοποθετήστε το δίσκο στη συσκευή και απολαύστε τα αγαπημένα σας DVD. Με λίγα κουμπιά ενός πατήματος για εύκολο έλεγχο και πλήρη συμβατότητα με τους περισσότερους δημοφιλείς τύπους δίσκων DVD/VCD/CD, μπορείτε να απολαμβάνετε εξαιρετική ψυχαγωγία όπου και εάν βρίσκεστε.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: