Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ηχεία πολυμέσων 2.1

  Ήχος υψηλής πιστότητας

  Αν θέλετε πλούσια εμπειρία ήχου από τις συσκευές πολυμέσων σας, συνδέστε το σύστημα ηχείων MMS430. Διαλέξτε το επίπεδο Δυναμικής ενίσχυσης μπάσων που θέλετε και απολαύστε 100W μουσικής ισχύος με εξαιρετική καθαρότητα, από τους χαμηλότερους μέχρι τους υψηλότερους τόνους.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ήχος υψηλής πιστότητας

 • Δυναμική ενίσχυση μπάσων - Το πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο που έχετε ακούσει

  Δυναμική ενίσχυση μπάσων - Το πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο που έχετε ακούσει

  Η πρωτοποριακή τεχνολογία παρέχει απίστευτα βαθύ και πλούσιο μπάσο από συμπαγή ηχεία. Με τη δυναμική ενίσχυση των μπάσων τονίζονται οι χαμηλές συχνότητες της μουσικής σας, σε όποια ένταση και αν ακούτε - σιγά ή δυνατά – με το πάτημα ενός κουμπιού!

 • Τεχνολογία ενίσχυσης των μπάσων με έλεγχο στάθμης

  Η μοναδική σχεδίαση του υπογούφερ παράγει πολύ πιο βαθύ και πλούσιο μπάσο. Αν ούτε αυτό δεν σας φτάνει, μπορείτε να ρυθμίσετε μόνοι σας τη στάθμη των μπάσων.

 • Οκτάπλευρο ξύλινο υπογούφερ

  Η υπερ-ενισχυμένη κατασκευή του οκτάπλευρου ξύλινου υπογούφερ δίνει εκπληκτική απόδοση στα μπάσα.

 • Τέλειο σύστημα για MP3, PC, τηλεόραση, CD και πολλά άλλα

  Συνδέστε τα ηχεία σας με όλες τις συσκευές σας. Καταπληκτικός τρόπος για να ακούσετε μουσική από MP3 player, υπολογιστή, τηλεόραση, CD, DVD και όλες τις συσκευές πολυμέσων.

 • Ηχεία με σχεδίαση ανοικτής πρόσοψης για εξαιρετική καθαρότητα ήχου

  Η ανοικτή σχεδίαση της πρόσοψης βελτιώνει την αναπαραγωγή του ήχου, αποδίδοντάς τον με εξαιρετική καθαρότητα και μειώνοντας κάθε πιθανή παραμόρφωση. Στην πρόσοψη των ηχείων χρησιμοποιούνται αεροδυναμικά προστατευτικά αντί υφασμάτινου ή μεταλλικού καλύμματος.

 • Υψηλή απόδοση σε μεγάλη γκάμα συχνοτήτων για εξαιρετικά καθαρό ήχο

  Χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία των ηχείων και την απόδοση του ήχου σε μεγάλη γκάμα συχνοτήτων, απολαμβάνετε εξαιρετικά καθαρό ήχο, από τους χαμηλότερους μέχρι τους υψηλότερους τόνους.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: