Ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός

  Ηλεκτρικό σκουπάκι χειρός

  Υψηλή ισχύς, εξαιρετικά αποτελέσματα

  Το νέο Philips FC6090 (9,6 V) σας παρέχει γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα εκεί που το χρειάζεστε. Η κυκλωνική ροή αέρα και το σύστημα φιλτραρίσματος 2 σταδίων εγγυώνται συνεχή αποτελεσματικότητα για εύκολη αντιμετώπιση κάθε εργασίας. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Υψηλή ισχύς, εξαιρετικά αποτελέσματα

Αντιμετωπίζει εύκολα οποιαδήποτε εργασία

 • Επαναφορτιζόμενη συσκευή 9,6 V με κυκλωνική ροή αέρα

  Επαναφορτιζόμενη συσκευή 9,6 V με κυκλωνική ροή αέρα

  Η κυκλωνική ροή αέρα της συσκευής Philips Mini Vac κρατά σε διαρκή περιστροφή τις ακαθαρσίες που βρίσκονται στο εσωτερικό για να έχετε τη βέλτιστη απορροφητική ισχύ και αποτελέσματα που διαρκούν.

 • Εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ

  Εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ

  Η συσκευή Philips Mini Vac, με το ισχυρό μοτέρ που διαθέτει, είναι ιδιαίτερα αθόρυβη χάρη στην ειδική της σχεδίαση. Το χαμηλό επίπεδο θορύβου σας δίνει τη δυνατότητα να συγυρίζετε το σπίτι σας όποτε θέλετε.

 • Αποσπώμενο πέλμα που πλένεται ακίνδυνα στο πλυντήριο πιάτων

  Αποσπώμενο πέλμα που πλένεται ακίνδυνα στο πλυντήριο πιάτων

  Η συσκευή Philips Mini Vac είναι εύκολη στη συντήρηση. Εάν το στόμιο χρειάζεται καθάρισμα, απλά βάλτε το στο πλυντήριο πιάτων. Έτσι, θα είναι πάντα απόλυτα καθαρό.

 • Επίτοιχη ή επιτραπέζια βάση φόρτισης κομψής σχεδίασης

  Επίτοιχη ή επιτραπέζια βάση φόρτισης κομψής σχεδίασης

  Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη συσκευή Philips Mini Vac σε μια βολική βάση φόρτισης, τοποθετημένη σε τοίχο ή σε τραπέζι. Αυτό σημαίνει πως η συσκευή Philips Mini Vac, με την πανίσχυρη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, είναι πάντα σε ετοιμότητα.

 • Βούρτσα, εξάρτημα κοιλοτήτων, εύκαμπτο εξάρτημα κοιλοτήτων

  Βούρτσα, εξάρτημα κοιλοτήτων, εύκαμπτο εξάρτημα κοιλοτήτων

  Η συσκευή Philips Mini Vac διαθέτει αρκετά αξεσουάρ για εύκολη αντιμετώπιση κάθε εργασίας. Το εξάρτημα μαλακιάς βούρτσας είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιφάνειες, ενώ το εύκαμπτο εξάρτημα για κοιλότητες σας επιτρέπει να καθαρίζετε ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία.

 • Κυκλωνική ροή αέρα και σύστημα φιλτραρίσματος 2 σταδίων

  Κυκλωνική ροή αέρα και σύστημα φιλτραρίσματος 2 σταδίων

  Η κυκλωνική ροή αέρα της συσκευής Philips Mini Vac κρατά σε διαρκή περιστροφή τις ακαθαρσίες που βρίσκονται στο εσωτερικό για βέλτιστη απορροφητική ισχύ και αποτελέσματα που διαρκούν. Το σύστημα φιλτραρίσματος 2 σταδίων διασφαλίζει πως, αν περάσουν στο εσωτερικό της συσκευής, οι ακαθαρσίες δε θα μπορούν να δραπετεύσουν. Το πρώτο φίλτρο μπλοκάρει τις περισσότερες ακαθαρσίες, ενώ το δεύτερο φίλτρο αιχμαλωτίζει τα μικρότερα σωματίδια σκόνης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: