DVD Player με HDMI και USB

  DVD Video

  DVD Player με HDMI και USB

  Το ιδανικό DVD Player για HDTV

  Θα εντυπωσιαστείτε με αυτό το DVD player της Philips με ψηφιακή σύνδεση ήχου και βίντεο HDMI. Γνωρίστε την άλλη διάσταση της οικιακής ψυχαγωγίας καθώς βυθίζεστε στον κόσμο των βίντεο υψηλής ευκρίνειας (720p / 1080i/1080p). Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Το ιδανικό DVD Player για HDTV

με HDMI 1080p πραγματικά υψηλής ευκρίνειας

 • Ψηφιακή έξοδος HDMI για εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο

  Ψηφιακή έξοδος HDMI για εύκολη σύνδεση με ένα μόνο καλώδιο

  HDMI είναι τα αρχικά για High Definition Multimedia Interface, μια άμεση ψηφιακή σύνδεση που μπορεί να μεταφέρει ψηφιακή εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ψηφιακό πολυκαναλικό ήχο. Εξαλείφοντας τη μετατροπή σε αναλογικά σήματα, παρέχει άψογη ποιότητα εικόνας και ήχου, χωρίς θόρυβο. Είναι πλήρως συμβατό με DVI.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Πιστοποίηση βάσει DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Χάρη στην υποστήριξη DivX, μπορείτε να απολαμβάνετε κωδικοποιημένα βίντεο DivX στην άνεση του σπιτιού σας. Το φορμά μέσων DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW και εγγράψιμους δίσκους DVD. Η μονάδα DivX Ultra συνδυάζει την αναπαραγωγή DivX με εκπληκτικές λειτουργίες, όπως ενσωματωμένους υπότιτλους, πολλές ομιλούμενες γλώσσες, πολλά κομμάτια και μενού, σε μία μόνο πρακτική μορφή αρχείου.

 • Το Audio DAC 192kHz/24 bit βελτιώνει την αναλογική είσοδο ήχου

  Το Audio DAC 192kHz/24 bit βελτιώνει την αναλογική είσοδο ήχου

  Με τη δειγματοληψία των 192KHz σε συνδυασμό με την ανάλυση των 24 bit επιτυγχάνεται αποτύπωση περισσότερων πληροφοριών από τη μορφή του αρχικού αναλογικού κύματος ήχου, γεγονός που προσφέρει πολύ πλουσιότερη αναπαραγωγή ήχου.

 • Αναπαραγωγή JPEG υψηλής ευκρίνειας για εικόνες υψηλής ανάλυσης

  Αναπαραγωγή JPEG υψηλής ευκρίνειας για εικόνες υψηλής ανάλυσης

  Η αναπαραγωγή JPEG υψηλής ευκρίνειας σάς επιτρέπει να προβάλλετε φωτογραφίες στην τηλεόρασή σας σε ανάλυση έως δύο megapixel. Μπορείτε πλέον να δείτε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με άριστη ευκρίνεια, χωρίς απώλεια ποιότητας ή λεπτομέρειας - και να τις μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένεια στην άνεση του σαλονιού σας.

 • Αναπαράγει μουσική από CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Αναπαράγει μουσική από CD, (S)VCD, DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW

  Μπορείτε να αναπαράγετε οποιονδήποτε σχεδόν τύπο δίσκου θέλετε - CD, (S)VCD, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+RW ή DVD-RW. Ασυναγώνιστη ευελιξία και ευκολία αναπαραγωγής όλων των δίσκων σας σε μία συσκευή.

 • Αναπαραγωγή DivX, MP3, WMA και φωτογραφιών ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής JPEG

  Αναπαραγωγή DivX, MP3, WMA και φωτογραφιών ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής JPEG

  Μπορείτε να αναπαράγετε σχεδόν οποιοδήποτε φορμά μέσων θέλετε - DivX, MP3, WMA ή JPEG. Μοναδική ευκολία ασυναγώνιστων δυνατοτήτων αναπαραγωγής και πολυτέλεια διαμοιρασμού αρχείων μέσων στην τηλεόραση ή το σύστημα Home Cinema που διαθέτετε - στην άνεση του σαλονιού σας.

 • Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Σήμα συνιστωσών προοδευτικής σάρωσης για βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

  Προοδευτική σάρωση διπλασιάζει την κάθετη ανάλυση της εικόνας, με αποτέλεσμα μια σαφώς ευκρινέστερη εικόνα. Αντί πρώτα να αποστέλλεται το πεδίο με τις περιττές γραμμές στην οθόνη και στη συνέχεια το πεδίο με τις άρτιες γραμμές, και τα δύο πεδία εγγράφονται την ίδια στιγμή. Στιγμιαία δημιουργείται μια πλήρης εικόνα με χρήση της μέγιστης ανάλυσης.

 • Επεξεργασία βίντεο 12-bit/108MHz για φυσικές εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Επεξεργασία βίντεο 12-bit/108MHz για φυσικές εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας

  Ο Ψηφιακός/Αναλογικός μετατροπέας βίντεο 12 bit διατηρεί κάθε λεπτομέρεια της αυθεντικής εικόνας. Προβάλλει λεπτές αποχρώσεις και μια ομαλότερη διαβάθμιση χρωμάτων με αποτέλεσμα μια πιο ζωντανή και φυσική εικόνα. Ο περιορισμός του συνηθισμένου Ψ/Α μετατροπέα 10 bit είναι ιδιαίτερα εμφανής κατά τη χρήση μεγάλων οθονών και βιντεοπροβολέων.

 • Δημιουργία MP3 με ένα πάτημα απευθείας από CD σε USB stick

  Δημιουργία MP3 με ένα πάτημα απευθείας από CD σε USB stick

  Μετατρέψτε το περιεχόμενο των αγαπημένων σας CD σε αρχεία MP3 στο προϊόν Philips και αποθηκεύστε το απευθείας σε μονάδα thumb ή στο φορητό media player μέσω καλωδίου USB. Απολαύστε ευκολία δημιουργίας αρχείων MP3 στο σαλόνι σας, χωρίς PC, και μάλιστα ενώ ακούτε το CD.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές με ένα χειριστήριο. Χρησιμοποιεί το βιομηχανικό πρωτόκολλο HDMI CEC για διαμοιρασμό λειτουργιών μεταξύ συσκευών μέσω του καλωδίου HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο εξοπλισμό σας με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή μπορούν τώρα να πραγματοποιούνται με απόλυτη άνεση.

 • Έξοδοι υψηλής ποιότητας για αναλογικό και ψηφιακό ήχο

  Έξοδοι υψηλής ποιότητας για αναλογικό και ψηφιακό ήχο
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: