Σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας

  DVD playback

  Σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας

  Απολαύστε βίντεο από το iPod, το DVD και την κάρτα SD

  Απολαύστε DVD και βίντεο από το iPod σε μια ευρεία περιστρεφόμενη οθόνη 17,8 εκ. (7"). Το κομψό και μικρό DCP750 της Philips διαθέτει επίσης συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης SD/MMC, για δυνατότητα προβολής ψηφιακών φωτογραφιών ή ταινιών DivX που βρίσκονται αποθηκευμένες σε μια κάρτα μνήμης.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Απολαύστε βίντεο από το iPod, το DVD και την κάρτα SD

 • Παράλληλη αναπαραγωγή και φόρτιση του iPod

  Παράλληλη αναπαραγωγή και φόρτιση του iPod

  Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική MP3 ενώ φορτίζετε το iPod! Η βάση σύνδεσης σάς επιτρέπει να συνδέετε το iPod απευθείας στη σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική με εξαιρετικό ήχο. Επίσης φορτίζει το iPod κατά την αναπαραγωγή ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας και να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως αδειάσει η μπαταρία του iPod. Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για την πλοήγηση, την επιλογή και την αναπαραγωγή της μουσικής που είναι αποθηκευμένη στο iPod. Η σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας φορτίζει αυτόματα το iPod ενώ είναι συνδεδεμένο.

 • Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Αναπαραγωγή ταινιών DVD, DVD+/-R και DVD+/-RW, (S)VCD, DivX®, MPEG4

  Με την υποστήριξη DivX®, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε βίντεο με κωδικοποίηση DivX® άνετα από το σαλόνι σας. Το φορμά μέσων DivX® είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία, όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW, κάρτες μνήμης και DVD-video. Η αναπαραγωγή των CD DivX® είναι δυνατή σε επιλεγμένα DVD player, DVD recorder και συστήματα Home Cinema.

 • Υποδοχή κάρτας SD/MMC για προβολή ταινιών και φωτογραφιών

  Υποδοχή κάρτας SD/MMC για προβολή ταινιών και φωτογραφιών

  Προβάλετε και μοιραστείτε τα βίντεο κλιπ, τις φωτογραφίες και τη μουσική σας εύκολα και άμεσα. Για μεγαλύτερη άνεση, η συσκευή αναπαραγωγής διαθέτει ενσωματωμένη υποδοχή για κάρτες μνήμης SD/MMC. Απλά εισαγάγετε την κάρτα μνήμης στην υποδοχή που βρίσκεται στο πλάι της συσκευής αναπαραγωγής και αποκτήστε πρόσβαση στα αρχεία πολυμέσων που είναι αποθηκευμένα στην κάρτα.

 • Παρακολουθήστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Παρακολουθήστε ταινίες σε φορμά widescreen 16:9

  Προβάλετε και μοιραστείτε τις ταινίες σας και τις ψηφιακές σας φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σας. Ο λόγος διαστάσεων ευρείας οθόνης 16:9 είναι καθιερωμένος για τηλεοράσεις γενικής χρήσης και ψηφιακές τηλεοράσεις υψηλής ανάλυσης. Ο εγγενής λόγος διαστάσεων 16:9 συνεπάγεται προβολή βίντεο χωρίς γραμμές στο επάνω και κάτω μέρος της εικόνας και χωρίς την απώλεια ποιότητας που επιφέρει η αλλαγή κλίμακας, μέσω της προσαρμογής της εικόνας σε διαφορετικό μέγεθος οθόνης.

 • Dolby Digital για υπέρτατη κινηματογραφική εμπειρία

  Dolby Digital για υπέρτατη κινηματογραφική εμπειρία

  Επειδή τα συστήματα Dolby Digital εκμεταλλεύονται τον τρόπο με τον οποίο το ανθρώπινο αυτί επεξεργάζεται φυσικά τον ήχο, μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία εξαιρετικής ποιότητας surround ήχου με ρεαλιστική χωρική αναπαραγωγή.

 • Περιστρεφόμενη έγχρωμη οθόνη LCD 7'' για βελτιωμένη ευελιξία προβολής

  Περιστρεφόμενη έγχρωμη οθόνη LCD 7'' για βελτιωμένη ευελιξία προβολής
 • Ένα μόνο τηλεχειριστήριο για το ηχοσύστημα και το iPod

  Ένα μόνο τηλεχειριστήριο για το ηχοσύστημα και το iPod
 • Οθόνη Zero Bright Dot™ για βέλτιστη ποιότητα οθόνης

  Απολαύστε την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνων, χωρίς ενοχλητικές μαύρες κουκκίδες, στην οθόνη LCD. Οι οθόνες LCD έχουν συχνά ατέλειες, γνωστές ως 'φωτεινές κουκκίδες' στη βιομηχανία LCD. Ένας περιορισμένος αριθμός φωτεινών κουκκίδων κάποτε θεωρείτο αναπόφευκτη συνέπεια της μαζικής παραγωγής οθονών LCD. Με τις αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου της Philips που χρησιμοποιούνται για τα φορητά DVD Player της εταιρείας μας, οι οθόνες μας LCD παράγονται με μηδενική ανοχή για τις φωτεινές κουκκίδες. Επιλεγμένα μοντέλα φορητών DVD Player συνοδεύονται από την πολιτική Zero Bright Dot™ της Philips που εγγυάται τη βέλτιστη ποιότητα οθόνης.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: