Ασύρματο τηλέφωνο

  Ασύρματο τηλέφωνο

  Πλούσιες δυνατότητες

  Η εξαιρετική ποιότητα ήχου του HQ-Sound συναντά την εργονομία και τη σύγχρονη σχεδίαση. Με μεγάλη έγχρωμη οθόνη και πλούσιες δυνατότητες όπως πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, διάφορες ρυθμίσεις απορρήτου, σύστημα παρακολούθησης μωρού και πολλά άλλα, το τηλέφωνο αυτό συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεστε. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Ασύρματο τηλέφωνο

D600, Οθόνη 1, 7" με λευκό οπίσθιο φωτισμό, Ανοιχτή συνομιλία D6001B/23 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Πλούσιες δυνατότητες

 • Πλήρως αμφίδρομη ακύρωση ηχούς που εξασφαλίζει ομαλή συνομιλία

  Πλήρως αμφίδρομη ακύρωση ηχούς που εξασφαλίζει ομαλή συνομιλία

  Σε ένα φυσικό διάλογο, οι συνομιλητές δεν μιλούν εκ περιτροπής – υπάρχει πάντα κάποια επικάλυψη. Χάρη στην πλήρως αμφίδρομη ακύρωση ηχούς, μπορείτε πλέον να ακούτε τέλεια το συνομιλητή σας, ακόμα και αν μιλάτε ταυτόχρονα.

 • Λειτουργία παρακολούθησης μωρού που σας ειδοποιεί όταν σας χρειάζεται το μωρό σας

  Λειτουργία παρακολούθησης μωρού που σας ειδοποιεί όταν σας χρειάζεται το μωρό σας

  Λάβετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που σας χρειάζεται το μωρό σας. Απλώς τοποθετήστε τη συσκευή χειρός DECT στο παιδικό δωμάτιο και λάβετε μια ειδοποίηση στη βάση της συσκευής ή σε άλλο τηλέφωνο DECT (για παράδειγμα, σε έναν άλλο αριθμό σταθερού τηλεφώνου) ή σε κινητό τηλέφωνο (αν βρίσκεστε εκτός σπιτιού) όταν κλαίει το μωρό σας.

 • Χαμηλή ακτινοβολία (λειτουργίες ECO και ECO+) και κατανάλωση ενέργειας

  Χαμηλή ακτινοβολία (λειτουργίες ECO και ECO+) και κατανάλωση ενέργειας

  Τα τηλέφωνα Philips είναι ενεργειακά αποδοτικά και έχουν σχεδιαστεί με σεβασμό προς το περιβάλλον. Στη λειτουργία ECO η ακτινοβολία τους μειώνεται έως και κατά 60%, ενώ αυτό το ποσοστό αγγίζει το 95% όταν το τηλέφωνο φορτίζει. Στη λειτουργία ECO+ η εκπομπή ακτινοβολίας πέφτει στο μηδέν.

 • Πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, για άμεση πρόσβαση ακόμα και σε σκοτεινούς χώρους

  Πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, για άμεση πρόσβαση ακόμα και σε σκοτεινούς χώρους

  Με τον απαλό, πορτοκαλί οπίσθιο φωτισμό, μπορείτε να βλέπετε εύκολα τα πλήκτρα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή κατά τις βραδινές ώρες.

 • Ανάγλυφο, αντιολισθητικό πίσω μέρος

  Ανάγλυφο, αντιολισθητικό πίσω μέρος

  Το πίσω μέρος της συσκευής χειρός διαθέτει ειδικά επεξεργασμένη υφή, για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο κράτημα.

 • Ρυθμίσεις απορρήτου: φραγή κλήσεων, αθόρυβη λειτουργία με δυνατότητα φιλτραρίσματος

  Ρυθμίσεις απορρήτου: φραγή κλήσεων, αθόρυβη λειτουργία με δυνατότητα φιλτραρίσματος

  Θέλετε να μην σας ενοχλούν όταν βρίσκεστε στο σπίτι; Απλώς απενεργοποιήστε τους ήχους για τις ώρες που δεν θέλετε να λαμβάνετε κλήσεις... και απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας. Με την επιπλέον λειτουργία φιλτραρίσματος, μπορείτε να επιλέξετε για ποιους αριθμούς του τηλεφωνικού σας καταλόγου θα εξακολουθεί να ηχεί η συσκευή, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα μπορούν να σας βρίσκουν στο τηλέφωνο μόνο όσοι θέλετε. Χάρη στη φραγή κλήσεων, μπορείτε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις και τους φουσκωμένους λογαριασμούς, αποκλείοντας κλήσεις σε συγκεκριμένους αριθμούς, σε αριθμούς που αρχίζουν από συγκεκριμένα ψηφία (όπως οι αριθμοί με χρέωση ανά κλήση) ή σε αριθμούς με συγκεκριμένους κωδικούς περιοχών.

 • Αναγνώριση κλήσεων – ώστε να ξέρετε πάντοτε ποιος σας καλεί*

  Αναγνώριση κλήσεων – ώστε να ξέρετε πάντοτε ποιος σας καλεί*

  Μερικές φορές, είναι καλό να ξέρεις ποιος είναι στο τηλέφωνο πριν απαντήσεις... Χάρη στην αναγνώριση κλήσεων, θα ξέρετε πάντα ποιος σας περιμένει στην άλλη άκρη της γραμμής.

 • Αυτόνομη συσκευή χειρός με ηχείο, για εύκολες κλήσεις handsfree

  Αυτόνομη συσκευή χειρός με ηχείο, για εύκολες κλήσεις handsfree

  Η λειτουργία Handsfree χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο μεγάφωνο που ενισχύει τη φωνή του καλούντα, επιτρέποντάς σας να μιλάτε και να ακούτε χωρίς να κρατάτε το ακουστικό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν θέλετε να ακούν και άλλοι μια συνομιλία ή αν θέλετε να κάνετε κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα.

 • HQ-Sound: υψηλής ποιότητας ακουστική για εξαιρετικό ήχο

  HQ-Sound: υψηλής ποιότητας ακουστική για εξαιρετικό ήχο

  Ασύρματα τηλέφωνα Philips με HQ-Sound: Βασισμένοι σε δεκαετίες εμπειρίας και επαναστατικής καινοτομίας στην ανάπτυξη προϊόντων ήχου Hi-Fi και ακουστικών τελευταίας τεχνολογίας, μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετική καθαρότητα φωνής στα τηλέφωνα DECT. Όσον αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ήχου, οι ειδικοί ακουστικής έχουν φροντίσει τα πάντα – εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, επεξεργασία ψηφιακού σήματος, ακριβής ακουστικός σχεδιασμός, προηγμένες δοκιμές και λεπτομερής ρύθμιση. Το αποτέλεσμα είναι πεντακάθαρος, αυθεντικός ήχος, που ακούγεται τόσο καλά και φυσικά, σαν να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο με το συνομιλητή σας.

 • Προφίλ MySound που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας

  Προφίλ MySound που ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας

  Η αντίληψη του ήχου είναι υποκειμενική και ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις ακρόασης. Το MySound χαρίζει προσωπικό στυλ σε κάθε συνομιλία, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το προφίλ ήχου που ταιριάζει περισσότερο στις προτιμήσεις σας: Καθαρός ήχος - για φωνές με απόλυτη καθαρότητα και σαφήνεια. Απαλός ήχος - για έναν πιο φιλικό και απαλό τόνο. Ζεστός ήχος - για να ακούγεται η φωνή πιο ευχάριστη και ζεστή.

 • Έγχρωμη οθόνη TFT υψηλής αντίθεσης 4,3 εκ. (1,7")

  Έγχρωμη οθόνη TFT υψηλής αντίθεσης 4,3 εκ. (1,7")
 • Χρόνος ομιλίας έως και 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση

  Χρόνος ομιλίας έως και 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση
Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: