Unmapped

Οθόνη Multi-Touch

  Οθόνη Multi-Touch

  Περισσότερη διάδραση

  Μεταδώστε σημαντικές πληροφορίες ή διαφημιστικά μηνύματα με εκπληκτική ευκρίνεια. Και χάρη στη διαδραστική οθόνη αφής, το ενδιαφέρον των περαστικών θα είναι πιο έντονο από ποτέ. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Signage Solutions Οθόνη Multi-Touch

55", Οπίσθιος φωτισμός Edge LED, Full HD BDT5551EH/02 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Περισσότερη διάδραση

με την οθόνη αφής LED 140 εκ. (55")

 • Οθόνη LCD Full HD, 1920x1080p

  Oθόνη με ανάλυση Full HD. Με κορυφαία τεχνολογία οθόνης LCD, παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης 1080 προοδευτικών γραμμών, 1920 pixel η καθεμία. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας για σήματα εισόδου HD με έως και 1080 γραμμές. Παρέχει εξαιρετικές εικόνες προοδευτικής σάρωσης, χωρίς τρεμόπαιγμα, με βέλτιστη φωτεινότητα και υπέροχα χρώματα. Η ζωντανή και ευκρινής εικόνα διασφαλίζει βελτιωμένη οπτική εμπειρία.

 • Οπίσθιος φωτισμός Edge LED

  Γνωρίστε την ομοιόμορφη διασπορά φωτός, με την εξελιγμένη τεχνολογία LED. Στην περίμετρο της οθόνης υπάρχουν LED (φωτοδίοδοι) λευκού χρώματος για πιο ομοιόμορφη διάχυση του φωτός. Το αποτέλεσμα; Ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, λιγότερη θερμότητα και ένα πραγματικό, ενιαίο φάσμα χρωμάτων.

 • Σχεδιασμός λεπτού πλαισίου για κομψή εμφάνιση

  Ο σχεδιασμός λεπτού πλαισίου προσθέτει κομψή εμφάνιση σε μια οθόνη δημόσιας προβολής ώστε να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε περιβάλλον. Το λεπτό πλαίσιο επιτρέπει την ενσωμάτωση της οθόνης σε κάθε εσωτερικό χώρο ή εφαρμογή.

 • Οπτική τεχνολογία πολλαπλών αγγιγμάτων, για προηγμένη αλληλεπίδραση με το χρήστη

  Ένα εντελώς νέο επίπεδο διαδραστικής επικοινωνίας, χάρη στην ενσωματωμένη οπτική τεχνολογία αφής. Οι αισθητήρες στο άκρο της οθόνης εξασφαλίζουν απόλυτη ευκρίνεια και προσφέρουν διάδραση πολλαπλών σημείων αφής, δημιουργώντας αμέτρητες δυνατότητες για νέες διαδραστικές εφαρμογές.

 • 2 ταυτόχρονα σημεία αφής

  Απολαύστε εκπληκτική λειτουργικότητα με 2 ταυτόχρονα σημεία αφής σε αυτήν την οθόνη. Η ευελιξία και η απόδοση συναντούν τη μεγάλη ποικιλία χειρισμού, προσφέροντας την απόλυτη διάδραση με τους χρήστες.

 • Συμβατότητα με USB Plug-and-Play

  Συνδέστε απλά την οθόνη μέσω USB με το σύστημα αναπαραγωγής πολυμέσων σας για αυτόματη αναγνώριση μέσω της αφής. Η υποδοχή σύνδεσης USB είναι συμβατά με HID, παρέχοντας πραγματικό plug-and-play.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Υποδοχή OPS (Open Pluggable Specification)

  Ανεπτυγμένη για την αγορά της ψηφιακής σήμανσης, η υποδοχή OPS (Open Pluggable Specification) έχει σχεδιαστεί για να κάνει την αλλαγή ή την αναβάθμιση του media player σας παιχνιδάκι. Απλά συνδέστε το media player στην οθόνη και είστε έτοιμοι. Ανεξάρτητα από το αν έχετε ένα απλό, μεσαίο ή προηγμένο media player, η υποδοχή OPS είναι πλήρως συμβατή με τη συσκευή σας, μειώνοντας μακροπρόθεσμα το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

 • Μικρό εξάρτημα στην πίσω πλευρά για την τοποθέτηση ενός υπολογιστή μικρού μεγέθους

  Οι επαγγελματικοί υπολογιστές αποτελούν τμήμα των περισσότερων εγκαταστάσεων δημόσιας προβολής. Πολύ συχνά, αυξάνουν το συνολικό μήκος της οθόνης και προκαλούν μεγάλη ακαταστασία με τα καλώδια. Γι' αυτό σχεδιάσαμε αυτήν την οθόνη με την είσοδο Smart στο πίσω κάλυμμα, που είναι ιδανική για την ενσωμάτωση ενός επαγγελματικού υπολογιστή μικρού μεγέθους. Συν τοις άλλοις, το σύστημα διαχείρισης καλωδίων προσφέρει μια σπουδαία λύση για τακτοποιημένα καλώδια, για απόλυτα επαγγελματική εμφάνιση.

 • Συμβατή με όλα τα κορυφαία λειτουργικά συστήματα

  Οι οθόνες αφής μας λειτουργούν με ανεξάρτητο λογισμικό και υποστηρίζουν τα λειτουργικά συστήματα Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS και Linux.

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: