Blu-ray Disc player

  Αντάξιο της πραγματικότητας

  Απολαύστε αυθεντική και ολοκληρωμένη οπτικοακουστική ψυχαγωγία που συναγωνίζεται την πραγματικότητα. Βιώστε ζωντανές, πεντακάθαρες εικόνες με λεπτομερή ήχο υψηλής ποιότητας από αυτό το κομψό και εντυπωσιακό Blu-ray Disc player. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

 • Αντάξιο της πραγματικότητας

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

9000 series Blu-ray Disc player

Επεξεργαστής εικόνων Qdeo, Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI BDP9500/12 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Αντάξιο της πραγματικότητας

 • Επεξεργασία εικόνας Qdeo™ για ταινίες στην καθαρότερη μορφή τους

  Επεξεργασία εικόνας Qdeo™ για ταινίες στην καθαρότερη μορφή τους

  Οι τεχνολογίες επεξεργασίας βίντεο Qdeo™ είναι μια σειρά τεχνολογιών επεξεργασίας εικόνας που παράγουν αθόρυβη και φυσική εικόνα. Οι περισσότεροι τύποι εικόνας περιλαμβάνουν θόρυβο και είδωλα ιδιαίτερα ενοχλητικά όταν προβάλλονται σε τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας. Η επεξεργασία Qdeo™ παράγει μια εικόνα με μειωμένο θόρυβο, ενισχυμένο χρώμα, βελτιωμένη αντίθεση, ευκρινείς λεπτομέρειες και ενισχυμένη αίσθηση του βάθους, με αποτέλεσμα μια αθόρυβη, ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία θέασης. Επιπλέον, η τεχνολογία Qdeo™ λειτουργεί με όλα τα είδη πηγών βίντεο, στα οποία περιλαμβάνονται το Blu-ray, το DVD και ακόμα και χαμηλής ποιότητας διαδικτυακή εικόνα.

 • Μετατόπιση υπότιτλων για ευρεία οθόνη χωρίς κομμένους υπότιτλους

  Μετατόπιση υπότιτλων για ευρεία οθόνη χωρίς κομμένους υπότιτλους

  Η μετατόπιση υπότιτλων είναι μια λειτουργία βελτίωσης που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν μη αυτόματα τη θέση των υπότιτλων μιας ταινίας στην τηλεόραση ή την οθόνη του υπολογιστή. Με τη χρήση του τηλεχειριστηρίου, οι χρήστες μπορούν να μετατοπίσουν τους υπότιτλους προς τα επάνω και προς τα κάτω στην οθόνη. Σε ευρείες οθόνες όπως στην Cinema 21:9 ή σε βιντεοπροβολείς, οι υπότιτλοι ορισμένες φορές κόβονται. Για τη σωστή προβολή τους, ο χρήστης πρέπει να αλλάξει το λόγο διαστάσεων της οθόνης, το οποίο ακυρώνει το σκοπό της ευρείας οθόνης. Με τη λειτουργία μετατόπισης υπότιτλων, ο χρήστης μπορεί να διατηρήσει το σωστό λόγο διαστάσεων της οθόνης και να τοποθετήσει τους υπότιτλους σε ιδανική θέση στην οθόνη.

 • Πιστοποίηση βάσει DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Πιστοποίηση βάσει DivX Ultra για βελτιωμένη αναπαραγωγή βίντεο DivX

  Χάρη στην υποστήριξη DivX, μπορείτε να απολαμβάνετε κωδικοποιημένα βίντεο DivX στην άνεση του σπιτιού σας. Το φορμά μέσων DivX είναι μια τεχνολογία συμπίεσης βίντεο βάσει MPEG4, η οποία σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μεγάλα αρχεία όπως ταινίες, τρέιλερ και μουσικά βίντεο σε μέσα όπως CD-R/RW και εγγράψιμους δίσκους DVD. Η μονάδα DivX Ultra συνδυάζει την αναπαραγωγή DivX με εκπληκτικές λειτουργίες, όπως ενσωματωμένους υπότιτλους, πολλές ομιλούμενες γλώσσες, πολλά κομμάτια και μενού, σε μία μόνο πρακτική μορφή αρχείου.

 • Επίχρυσα βύσματα AV για άριστη εικόνα και ήχο

  Επίχρυσα βύσματα AV για άριστη εικόνα και ήχο

  Τα επίχρυσα βύσματα AV εξασφαλίζουν καλύτερη μετάδοση του σήματος ήχου σε σχέση με τα παραδοσιακά βύσματα click-fit, χάρη στην αξιοπιστία και την αντοχή τους. Ελαχιστοποιούν επίσης την απώλεια ηλεκτρικού σήματος από τον ενισχυτή στο ηχείο, ούτως ώστε η αναπαραγωγή ήχου να προσεγγίζει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την πραγματικότητα.

 • Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Dolby TrueHD και DTS-HD MA για surround ήχο HD 7,1

  Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD παράγουν εκπληκτικό ήχο 7,1 καναλιών από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο για να μπορείτε να ακούτε την ποιότητα που προοριζόταν αρχικά. Το DTS-HD Master Audio και το Dolby TrueHD ολοκληρώνουν την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  Ψ/Α μετατροπείς Burr-Brown της TI για λεπτομερέστατη αναπαραγωγή ήχου

  H TI Burr-Brown είναι μια πασίγνωστη εταιρεία της οποίας το όνομα έχει συνδεθεί με την υψηλή απόδοση και ποιότητα συσκευών ποιότητας audiophile, όπως οι μετατροπείς ψηφιακών σημάτων σε αναλογικά (Ψ/Α). Η Philips εμπιστεύεται την ποιότητα των Ψ/Α μετατροπέων Burr-Brown της TI για τη μετατροπή των ψηφιακών σημάτων ήχου σε αναλογικά. Χάρη στο ρυθμό δειγματοληψίας 192KHz και στην ανάλυση των 24 bit, επιτυγχάνεται αποτύπωση περισσότερων πληροφοριών από τη μορφή του αναλογικού κύματος ήχου, γεγονός που προσφέρει πολύ υψηλότερη απόδοση ήχου.

 • Ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή για καθαρό ήχο χωρίς θόρυβο

  Ξεχωριστή τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή για καθαρό ήχο χωρίς θόρυβο

  Η τροφοδοσία ρεύματος σπειροειδούς μετασχηματιστή είναι ένας μετασχηματιστής δακτυλιοειδούς πυρήνα. Χρησιμοποιώντας έναν ξεχωριστό τοροειδή μετασχηματιστή και γραμμική τροφοδοσία ρεύματος για να εξασφαλίσετε ότι υπάρχει σταθερή και απρόσκοπτη πηγή ενέργειας αφιερωμένη σε αναλογικά σήματα ήχου. Με αυτήν τη σχεδίαση αποτρέπεται η διασταύρωση ψηφιακών θορύβων της συνήθους σχεδίασης, όπου τόσο το ψηφιακό σήμα βίντεο όσο και το αναλογικό σήμα ήχου μοιράζονται την ίδια τροφοδοσία ρεύματος. Το αποτέλεσμα είναι καθαρός ήχος με ελάχιστο θόρυβο.

 • Συμπαγές περίβλημα αλουμινίου 3 χιλ. που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση

  Συμπαγές περίβλημα αλουμινίου 3 χιλ. που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση

  Το συμπαγές αλουμινένιο περίβλημα 3 χιλιοστών σας εξασφαλίζει άριστη απόδοση. Επειδή είναι πιο παχύ από τα συνηθισμένα, το περίβλημα είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αποτρέπει τις δονήσεις ή τις παρεμβολές από άλλο ηλεκτρικό εξοπλισμό, προσφέροντας παράλληλα στο Blu-ray player σας μια κομψή εμφάνιση και αίσθηση.

 • BD-Live (Προφίλ 2.0) για να απολαμβάνετε έξτρα περιεχόμενο Blu-ray στο διαδίκτυο

  BD-Live (Προφίλ 2.0) για να απολαμβάνετε έξτρα περιεχόμενο Blu-ray στο διαδίκτυο

  Το BD-Live επεκτείνει τον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας ακόμα περισσότερο. Πραγματοποιήστε λήψη ενημερωμένου περιεχομένου συνδέοντας απλά το Blu-ray Disc player στο διαδίκτυο. Σας περιμένουν συναρπαστικά νέα πράγματα όπως αποκλειστικό περιεχόμενο για λήψη, ζωντανά γεγονότα, ζωντανές συνομιλίες, παιχνίδια και αγορές στο διαδίκτυο. Γνωρίστε τον κόσμο της υψηλής ευκρίνειας με αναπαραγωγή Blu-ray Disc και BD-Live

 • USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash

  Το Universal Serial Bus (ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο για εύκολη σύνδεση υπολογιστών, περιφερειακών και καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών. Οι συσκευές USB υψηλής ταχύτητας διαθέτουν ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως 480 Mbps - από 12 Mbps στα αρχικά USB. Με USB 2.0 Link υψηλής ταχύτητας, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε τη συσκευή USB, να επιλέξετε ταινία, μουσική ή φωτογραφία και να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή.

 • EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  EasyLink για χειρισμό όλων των συσκευών HDMI CEC μέσω ενός μόνο τηλεχειριστηρίου

  To EasyLink σάς επιτρέπει να ελέγχετε πολλαπλές συσκευές, όπως συσκευές DVD, συσκευές Blu-ray, τηλεοράσεις κ.λπ., με ένα χειριστήριο. Μέσω του βιομηχανικού πρωτοκόλλου HDMI CEC, οι λειτουργίες μοιράζονται μεταξύ συσκευών με ένα καλώδιο HDMI. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να χειρίζεστε ταυτόχρονα όλο το συνδεδεμένο σας εξοπλισμό με δυνατότητα HDMI CEC. Λειτουργίες όπως η αναμονή και η αναπαραγωγή επιλέγονται πλέον με απόλυτη άνεση!

 • Πλήκτρα ελέγχου αφής για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση

  Χάρη στα πλήκτρα αφής, ένα απαλό άγγιγμα των πλήκτρων αρκεί για να ληφθεί η εντολή σας. Δεν χρειάζεται να πιέζετε τα πλήκτρα δυνατά πια!

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: