Blu-ray Disc/ DVD player

  Blu-ray Disc/ DVD player

  Φέρτε την κινηματογραφική εμπειρία του Blu-ray στο σπίτι σας

  Απολαύστε τη μαγεία των ταινιών στο σπίτι σε Full HD με Blu-ray και DivX Plus HD, σε αυτήν την κομψή συσκευή Blu-ray DVD BDP3300 της Philips. Απολαύστε τα αγαπημένα σας αρχεία βίντεο και μουσικής, απευθείας από μονάδες USB flash ή φορητούς σκληρούς δίσκους με USB 2.0 Media Link. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Φέρτε την κινηματογραφική εμπειρία του Blu-ray στο σπίτι σας

 • Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Αναπαραγωγή δίσκου Blu-ray για ευκρινείς εικόνες σε Full HD 1080p

  Οι δίσκοι Blu-ray μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα υψηλής ευκρίνειας, καθώς και φωτογραφίες σε ανάλυση 1920 x 1080, δηλαδή εικόνες Full HD. Καθώς οι λεπτομέρειες γίνονται άμεσα αντιληπτές, οι κινήσεις ομαλότερες και οι εικόνες πιο διαυγείς, οι σκηνές ζωντανεύουν. Το blu-ray αποδίδει επίσης surround ήχο χωρίς συμπίεση και σας προσφέρει εκπληκτικά ζωντανή εμπειρία ήχου. Οι δίσκοι Blu-ray υψηλής χωρητικότητας προσφέρουν δυνατότητα ενσωμάτωσης πλήθους διαδραστικών δυνατοτήτων. Η εύκολη πλοήγηση κατά την αναπαραγωγή και άλλες συναρπαστικές λειτουργίες, όπως τα αναπτυσσόμενα μενού, προσδίδουν μια εντελώς νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία.

 • DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  DivX Plus HD Certified για αναπαραγωγή DivX υψηλής ευκρίνειας

  Το DivX Plus HD στη συσκευή Blu-ray ή/και στη συσκευή DVD προσφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας DivX, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε βίντεο και ταινίες HD από το Internet απευθείας στην τηλεόραση HD της Philips ή στον υπολογιστή σας. Το DivX Plus HD υποστηρίζει την αναπαραγωγή περιεχομένου DivX Plus (βίντεο H.264 HD με ήχο AAC υψηλής ποιότητας σε ένα κοντέινερ αρχείων MKV), ενώ υποστηρίζει επίσης προηγούμενες εκδόσεις DivX έως και 1080p. DivX Plus HD: για πραγματικά ψηφιακό βίντεο υψηλής ευκρίνειας.

 • Dolby TrueHD για ήχο υψηλής πιστότητας

  Dolby TrueHD για ήχο υψηλής πιστότητας

  Το Dolby TrueHD αποδίδει εκπληκτικό ήχο από δίσκους Blu-ray. Ο ήχος που αναπαράγεται είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον ήχο του κύριου αντιγράφου του στούντιο, για να μπορείτε να απολαμβάνετε αυθεντική ποιότητα ακρόασης. Το Dolby TrueHD ολοκληρώνει την εμπειρία ψυχαγωγίας υψηλής ευκρίνειας.

 • Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση στα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube και στις αγαπημένες σας φωτογραφίες στο Picasa

  Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση στα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube και στις αγαπημένες σας φωτογραφίες στο Picasa

  Δείτε στην τηλεόρασή σας βίντεο από το YouTube και φωτογραφίες από το Picasa. Απολαύστε την τεράστια συλλογή διαδικτυακών βίντεο σε μια μεγάλη οθόνη, χωρίς να ανοίξετε καν τον υπολογιστή σας. Βεβαιωθείτε μόνο ότι η συσκευή Blu-ray ή το σύστημα οικιακού κινηματογράφου είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, είτε ασύρματα μέσω Wi-Fi είτε ενσύρματα στην υποδοχή LAN, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα καλύτερα από το YouTube και το Picasa.

 • Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Μετατρέψτε το Smartphone σας σε τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips

  Η εφαρμογή τηλεχειριστηρίου MyRemote της Philips σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το iPhone, το iPod Touch ή το Android smartphone ως τηλεχειριστήριο για τα προϊόντα AV της Philips που είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο. Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray*, το σύστημα οικιακού κινηματογράφου ή το ηχοσύστημα Streamium της Philips που είναι συνδεδεμένα στο οικιακό σας δίκτυο Wi-Fi και σας παρέχει στιγμιαίο έλεγχο σε όλες τις συσκευές, από κάθε σημείο του σπιτιού. Επιπλέον, αν έχετε περισσότερα από ένα προϊόντα AV της Philips συνδεδεμένα στο δίκτυο, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να μεταβαίνετε από το ένα στο άλλο και να ελέγχετε το καθένα ξεχωριστά. Η δωρεάν αυτή εφαρμογή αποτελεί αποκλειστική δημιουργία της Philips.

 • WiFi-n Ready* για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση

  WiFi-n Ready* για ταχύτερη, ευρύτερη ασύρματη απόδοση
 • USB 2.0 για αναπαραγωγή βίντεο/μουσικής από μονάδα USB flash/σκληρού δίσκου

  Το Universal Serial Bus (Ενιαίος σειριακός δίαυλος) ή USB είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο που καθιστά δυνατή την υψηλής ταχύτητας, εύκολη σύνδεση των περιφερειακών συσκευών σε υπολογιστές, καταναλωτικές ηλεκτρικές συσκευές και φορητά προϊόντα. Το USB 2.0 παρέχει καλύτερη και ταχύτερη απόδοση - έως και 40 φορές υψηλότερη ταχύτητα από το USB 1.0 και με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 480 Mbps σε σχέση με τα αρχικά 12 Mbps. Όταν συνδέεται, τα πάντα ρυθμίζονται αυτόματα. Με το USB 2.0, απλώς συνδέστε τις φορητές συσκευές USB ή τις μονάδες σκληρών δίσκων, επιλέξτε την ταινία, τη μουσική ή τη φωτογραφία και ξεκινήστε την αναπαραγωγή.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • Απαιτείται προσαρμογέας Philips Wi-Fi USB WUB1110 (πωλείται ξεχωριστά)

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: