ιονιστής κρεβατοκάμαρας

  ιονιστής κρεβατοκάμαρας

  Υγιεινός αέρας για πάντα.

  Ο ιονιστής Philips διατίθεται με το μοναδικό σύστημα καθαρισμού αέρα 6 σταδίων, το οποίο απομακρύνει και αποστειρώνει τις επιβλαβείς ουσίες. Το ενεργό οξυγόνο ανανεώνει διαρκώς το φίλτρο ζεόλιθου, εξασφαλίζοντας κορυφαία απόδοση που διαρκεί. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Υγιεινός αέρας για πάντα.

με σύστημα καθαρισμού αέρα 6 σταδίων αυτόματου καθαρισμού

 • Το φίλτρο ζεόλιθου πραγματοποιεί αυτόματο καθαρισμό με χρήση ενεργού οξυγόνου

  Το φίλτρο ζεόλιθου πραγματοποιεί αυτόματο καθαρισμό με χρήση ενεργού οξυγόνου

  Το ενεργό οξυγόνο, που παράγεται από το φορτιστή σωματιδίων Corona, διαπερνά το φίλτρο ζεόλιθου όπου οξειδώνει τα παγιδευμένα αέρια και τα καθιστά αβλαβή. Με αυτή τη διαδικασία εξασφαλίζεται η συνεχής ανανέωση του φίλτρου ζεόλιθου και η επέκταση της διάρκειας ζωής του για πολλά χρόνια.

 • Απόδοση που διαρκεί έως 5 χρόνια

  Απόδοση που διαρκεί έως 5 χρόνια

  Το σύστημα καθαρισμού αέρα 6 σταδίων παρέχει απόδοση που διαρκεί έως και 5 χρόνια. Χάρη στη μοναδική ανοιχτή κατασκευή του, το φίλτρο σωματιδίων ElectroClean 3 σταδίων έχει σταθερά υψηλό ρυθμό ροής. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αιχμαλωτίζει σωματίδια πιο αποτελεσματικά και για περισσότερο χρόνο χωρίς να φράζει. Το φίλτρο ζεόλιθου 2 σταδίων παγιδεύει αέρια και οσμές, τα οποία, στη συνέχεια, οξειδώνονται από το ενεργό οξυγόνο που τα διαπερνά, ανανεώνοντας συνεχώς το φίλτρο ζεόλιθου.

 • Μοναδική τεχνολογία για συνθήκες υψηλής υγρασίας (>90%)

  Μοναδική τεχνολογία για συνθήκες υψηλής υγρασίας (>90%)

  Το φίλτρο ζεόλιθου 2 σταδίων έχει κατασκευαστεί από εξελιγμένο ζεόλιθο υψηλής ποιότητας, ο οποίος, σε αντίθεση με άλλα υλικά, αιχμαλωτίζει αποτελεσματικά αέρια και οσμές χωρίς να συγκρατεί τα μόρια νερού. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να απομακρύνει αέρια και οσμές ακόμα και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, έως 90%.

 • Το φίλτρο Electro-clean 3 σταδίων απομακρύνει >99% των σωματιδίων

  Το φίλτρο Electro-clean 3 σταδίων απομακρύνει >99% των σωματιδίων

  Το φίλτρο σωματιδίων Electro-clean 3 σταδίων λειτουργεί με τρεις τρόπους. Αρχικά, το προφίλτρο μπλοκάρει τα μεγαλύτερα σωματίδια, όπως αλλεργιογόνα κατοικίδιων (τρίχες και νεκρά κύτταρα) και αλλεργιογόνα οικιακής σκόνης. Δεύτερον, τα πιο μικρά σωματίδια που περνούν από το προφίλτρο, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων και ιών, φορτίζονται ηλεκτρικά από το φορτιστή σωματιδίων Corona. Τρίτον, το φίλτρο ηλεκτροστατικού διαχωρισμού (ESP) έλκει τα φορτισμένα σωματίδια στην επιφάνειά του και τα συγκρατεί με ασφάλεια. Με μέση χρήση, το οικονομικό φίλτρο ESP χρειάζεται αντικατάσταση μόνο μία φορά ανά πέντε χρόνια.

 • Το φίλτρο ζεόλιθου 2 σταδίων απομακρύνει αποτελεσματικά αέρια και οσμές

  Το φίλτρο ζεόλιθου 2 σταδίων απομακρύνει αποτελεσματικά αέρια και οσμές

  Το φίλτρο ζεόλιθου 2 σταδίων υψηλής ποιότητας χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία NCCO (Nano-Confined Catalytic Oxidization). Το φίλτρο παγιδεύει ένα ευρύ φάσμα αερίων και οσμών και, στη συνέχεια, τα εξουδετερώνει μέσω του ενεργού οξυγόνου που τα διαπερνά, ανανεώνοντας συνεχώς το φίλτρο. Σε σύγκριση με το παραδοσιακό φίλτρο ενεργού άνθρακα, η απόδοση του φίλτρου ζεόλιθου υψηλής ποιότητας είναι πιο σταθερή σε διαφορετικές συνθήκες υγρασίας και, καθώς ανανεώνεται συνεχώς από το ενεργό οξυγόνο, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής που φτάνει τα 5 χρόνια.

 • Άμεση αποστείρωση από βακτήρια και ιούς

  Άμεση αποστείρωση από βακτήρια και ιούς

  Το ενεργό οξυγόνο που παράγεται από το φορτιστή σωματιδίων Corona αποστειρώνει τα επιβλαβή μικρόβια, όπως βακτήρια και ιούς, που έχουν παγιδευτεί στο φίλτρο σωματιδίων ηλεκτροστατικού διαχωρισμού (ESP).

Προβολή όλων των προδιαγραφών

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: