Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Επαγγελματική τηλεόραση LCD

  Για ευχαριστημένους επισκέπτες

  Αυτή η κομψή Hospitality TV με ενσωματωμένη υποδοχή SmartCard αποτελεί την καλύτερη απαραβίαστη διαδραστική λύση για την ψυχαγωγία των επισκεπτών. Οι επισκέπτες σας μπορούν να απολαμβάνουν ψηφιακή τηλεόραση, να συνδέουν τις δικές τους συσκευές και να απολαμβάνουν μουσική στο μπάνιο. Προβολή όλων των πλεονεκτημάτων

Βίντεο

[trigger to render Video Gallery]

Εικόνες

Επαγγελματική τηλεόραση LCD

42" System, LCD, ενσωματωμένη ψηφιακή τεχνολογία 42HFL5850D/10 Εύρεση παρόμοιων προϊόντων

Για ευχαριστημένους επισκέπτες

Ψηφιακή Hospitality TV της Philips με υποδοχή SmartCard

 • Απαραβίαστη υποδοχή SmartCard

  Η ενσωματωμένη υποδοχή SmartCard επιτρέπει σε τρίτους να επεκτείνουν τη λειτουργικότητα της τηλεόρασης μέσω καρτών εφαρμογών, χωρίς την ανάγκη επιπλέον κουτιών και εξωτερικών συνδέσεων. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικούς αποκωδικοποιητές και set-top box όλων των κύριων παρόχων διαδραστικών συστημάτων, μέσω της διασύνδεσης ελέγχου SerialXpress (που υποστηρίζει πρωτόκολλα UART και RS232) και της διασύνδεσης ελέγχου SmartPlug.

 • USB cloning όλων των ρυθμίσεων για γρήγορη εγκατάσταση

  Σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράφετε εύκολα όλες τις ρυθμίσεις προγραμματισμού καναλιών από μία τηλεόραση σε άλλες τηλεοράσεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η λειτουργία διασφαλίζει την ομοιογένεια μεταξύ των τηλεοράσεων και μειώνει αισθητά το χρόνο και το κόστος εγκατάστασης.

 • Απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού

  Το λογισμικό της τηλεόρασης που ελέγχει λειτουργίες σχετικές με το ξενοδοχείο μπορεί να αναβαθμιστεί από μακριά μέσω ενός πιστοποιημένου παρόχου συστήματος.

 • Ενσωματωμένη προβολή ρολογιού με αφύπνιση και ειδοποίηση μηνύματος

  Η ενσωματωμένη προβολή ρολογιού, η οποία λειτουργεί και ως ξυπνητήρι, εξαλείφει την ανάγκη και τη δαπάνη για αγορά ενός επιπλέον ρολογιού με καλώδια και συνδέσεις στο δωμάτιο. Ο αυτόματος συγχρονισμός ώρας μέσω teletext και η διατήρηση των ρυθμίσεων αφύπνισης κατά τη διάρκεια σύντομων διακοπών ρεύματος ενισχύουν περαιτέρω την άνεση των επισκεπτών

 • Full HD (1920x1080p) με ενσωματωμένο δέκτη DVB-T

  Χάρη στην κορυφαίας τεχνολογίας οθόνη LCD, αυτή η τηλεόραση παρέχει πλήρη ανάλυση HD ευρείας οθόνης στα 1920 x 1080p. Αποδίδει βέλτιστη ποιότητα εικόνας από οποιοδήποτε φορμά σήματος εισόδου HD. Παράγει φωτεινές, ζωηρές, ευκρινείς εικόνες χωρίς τρεμόπαιγμα, οι οποίες θα προσφέρουν στους επισκέπτες μια βελτιωμένη οπτική εμπειρία. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη DVB-T, η τηλεόραση επιτρέπει τη λήψη ψηφιακών καναλιών επίγειου τηλεοπτικού σήματος, εκτός των αναλογικών. Επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να ακούνε ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 • Υποδοχή USB για εύκολη και γρήγορη αναπαραγωγή πολυμέσων

  Αυτή η τηλεόραση της Philips επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδέουν ένα USB stick για εύκολη και άμεση αναπαραγωγή περιεχομένου πολυμέσων. Υποστηρίζονται οι μορφές αναπαραγωγής MP3, αρχείων slideshow (.alb) και ακίνητων εικόνων JPEG.

 • Η είσοδος PC επιτρέπει τη χρήση της τηλεόρασης και ως οθόνη υπολογιστή

  Με την είσοδο PC μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας σε έναν υπολογιστή και να την χρησιμοποιήσετε ως οθόνη του υπολογιστή.

 • Υποδοχή σύνδεσης εξωτερικού ηχείου & πρόσθετη τροφοδοσία ρεύματος

  Η τηλεόραση διαθέτει υποδοχή σύνδεσης ενισχυμένου ήχου για εύκολη εγκατάσταση εξωτερικών ηχείων (όπως για μπάνια) καταργώντας την ανάγκη δαπανών για εξωτερικό εξοπλισμό. Η πρόσθετη ενσωματωμένη τροφοδοσία ρεύματος καταργεί την ανάγκη ύπαρξης ξεχωριστής τροφοδοσίας ρεύματος για ενσωματωμένο σύστημα. Στην περίπτωση αυτόνομης χρήσης, η επιπλέον τροφοδοσία ρεύματος μπορεί να απενεργοποιηθεί για εξοικονόμηση ενέργειας.

 • Συμβατή με το Connectivity Panel της Philips για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες το περιεχόμενο των δικών τους συσκευών

  Αυτή η τηλεόραση συνδυάζεται αρμονικά με τα Connectivity Panel της Philips. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να συνδέει και να απολαμβάνει το περιεχόμενο μέσων από υπολογιστή, MP3 player, DVD player, βιντεοκάμερα και πολλές άλλες συσκευές. Με τη λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης, το Connectivity Panel και η τηλεόραση μεταβαίνουν αυτόματα στην προβολή περιεχομένου από τη συνδεδεμένη συσκευή του επισκέπτη.

 • SmartPower για εξοικονόμηση ενέργειας

  Το σύστημα μπορεί να ελέγξει και να προρυθμίσει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού ώστε να μειώσει την κατανάλωση ρεύματος έως και 50%, εξοικονομώντας σημαντικά στην κατανάλωση ενέργειας.

 • Οικολογικός σχεδιασμός και φλογοεπιβραδυντικό περίβλημα

  Οι τηλεοράσεις της Philips κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αρχές EcoDesign οι οποίες στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση των συνολικών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον, μέσω χαμηλής κατανάλωσης ισχύος, απομάκρυνσης επικίνδυνων ουσιών, μικρότερου βάρους, πρακτικότερης συσκευασίας και μεγαλύτερης δυνατότητας ανακύκλωσης. Οι τηλεοράσεις της Philips διαθέτουν επίσης ειδικό περίβλημα με φλογοεπιβραδυντικό υλικό. Ανεξάρτητοι έλεγχοι από πυροσβεστικές υπηρεσίες έδειξαν ότι οι τηλεοράσεις της Philips δεν συμβάλλουν στη φωτιά.

Προβολή όλων των προδιαγραφών
 • * Για πληροφορίες σχετικά με τις χώρες που περιλαμβάνονται στη λίστα παροχής υπηρεσιών DVB-T, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας της Philips.

Πρόσφατες προβολές

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν τα εξής: